Last minute k moři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
4.8.18 14:37
@tzipora píše:
@Sandokanos Znami takhle kupují zajezdy na českém letišti. Aha, v Nemecku bych věřila, ze se takhle da sehnat kvalitní exotika. Ted jedou znami za 11 tisic na 11 dni Turecko all inclusive. Zájezd koupený dva dny pred odletem. Meli ale znameho v te cestovce. Zajdu tedy do kamenne pobočky nejake cestovky a zeptám se. Poptam se i na tu koupi na letišti a dam vedet.

Bez znalosti recenzí v den odletu kupovat nedoporučuji. Minulý rok takhle koupili známí a byli hrozně zklamaní, hotel hrozný. Dá se sehnat v pohodě den dva předem a ještě si stihneš prostudovat recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
4.8.18 14:39
@Jitul.kaaa9 píše:
Zrovna Itálii taky sleduju (Sicílii, Sardinii a Kalábrii), ale kamarádka z cestovky mě od toho trošku odrazuje, že Italové ty služby nic moc :nevim: A je to tak týden co jsem narazila na pěknou Kalábrii na 8 dní s All incl. za 13000/os. Dokonce ten hotel měl i soukromou pláž a plážový bar v rámci all incl.

S tím musím souhlasti, i když záleží na destinaci. Ale třeba Sardinie - nechají si zaplatit docela drahý hotel a služby mnohem horší než třeba v Řecku. Tahle lokalita je tak žádaná, že na to hřeší a bodají na to. Kdybych měla na Sardinii sehnat kvalitní hotel, tak se nedoplatím. Jinak skvělé služby za dobrou cenu mají na italském ostrově Ischia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
4.8.18 14:41
@tzipora píše:
@terinka4444 Dekuji za tip. Exotiku nechci, ja bych rada Kalabrii. :D Divala jsem se na ty německé cestovky a ceny a asi neumim hledat nebo ja nevim, ale ceny mi přišli stejne jak v Cesku.

Jestli chceš Itálii, doporučím ti Ischiu - skvělý ostrov, výběr kvalitních hotelů za dobrou cenu. My jeli s Petra tour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
4.8.18 14:48

Hlavne aby nas nesezral zralok. Jak toho cecha v Egypte ted. Egypt za 10 let navstivilo tak skoro 100 milionu turistu a 4 zemreli po utoku zralokem za tu dobu, to je jako vyhrat sportku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
4.8.18 14:51

Taky jsem letos číhala na lastminute (jeli jsme s cestovkou poprvé) a byl to jen stres. Tři dny před odletem jsme ještě nic neměli a všechno už bylo rozebrané. Nakonec jsem jen posílala odkazy do cestovky, až jedna nabídka byla volná. A cena se nelišila od té před týdnem. Příště pojedeme spíš v červnu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
4.8.18 14:54

O cestovani je velky zajem. Vsude se presouva plno lidi, vsechny turisticke destinace narvane. Moc volnych kvalitnich nabidek pres prazdniny neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.8.18 16:09

@tzipora sjíždím pořád dokola všechny známé - firo, čedok, exim, … chci vědět, od koho kupuji. Nejlepší nabídku, mi přijde, že má exim (Evropu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.8.18 16:12

@Adrasteia já to dělala tak, že jsem už předem věděla, který hotel by se mi u které ck líbil a už předem měla recenze najetý, takže pak jsem si klidně mohla dovolit, koupit večer a v noci odletět. případně když se mi něco fakt líbilo a bylo by mi líto, když by mi to někdo vyfoukl, tak jsem do ck zavolala, kolik mají volných pokojů a podle toho jsem si odhadla, jak dlouho ještě můžu čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
4.8.18 18:31

Tak kontrola hotelu je otazka 1 min. Staci zadat nazev do googlu a podivam se jaky ciselny hodnoceni ma u booking.com, nebo tripadvisor, invia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
5.8.18 08:20

Blbe je, že last momenty s dětmi bývají vyprodané :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.19 22:16

Za jakou cenu ve dvou odletime v sezone na last minute?

Ahoj, prosim nemate nekdo zkusenost s odletem na last minute do exotiky? Chteli bychom s pritelem zkusit letos last minute, nemame problem ze dne na den odletet. Sezenem neco v letni sezone, nejlepe srpen, zari klidne i rijen, kdyz si na to hledani vyhradime treba tri dny (predem si domluvime dovolenou v praci) a opravdu neco najdeme? Chteli bysme se podivat nekam za exotikou, Kanaraske ostrovy, Kapverdy, Bali, Thajsko atd…minimalne na tyden s all inclusice, jeli jste takhle nekdo? vlezeme se do 30 tis? plus nejake penize s sebou? Nebo radsi mame pocitat spise s Reckem, Spanelskem? … Afriku nechceme…Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
30.1.19 22:24

@Verda23 Na last jsme byli na Kapverdech začátkem listopadu, na 15 dní. Kupovala jsem to přes net asi 5 dní předem. Na týden pro dva celkem za 30 tis. byste mohli Kapverdy sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.1.19 00:00
a to jste
@mamoch píše:
@Verda23 Na last jsme byli na Kapverdech začátkem listopadu, na 15 dní. Kupovala jsem to přes net asi 5 dní předem. Na týden pro dva celkem za 30 tis. byste mohli Kapverdy sehnat.

A to jste si hlídala zájezd sama, nebo jste pověřila cestovku? Já jestli se dá na ně spolehnout a jsou ochotni mi to hlídat v daný termín..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.1.19 08:49

@Verda23 Sama , určitě je možné něco najít „ze dne na den“ , ale musela jsem s ohledem na manžela a jeho dovolenou, něco najít s odletem cca 5 dní. Cestovce bych nevěřila , že něco ohlídá, lepší najít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
31.1.19 08:52
@mamoch píše:

Chtěli bychom letět na Kapverdy i se 4 dětmi, je potřeba absolvovat nějaké očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová