Látkové plenky AIO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
23.3.11 22:02
celestad píše:
po přečtení tohoté příspěvku začínám být zoufalá, tak jaké AIO jsou teda neprotékající? Vrtá mi v hlavě, jak to může protékat, tolik vrste!v a když se kouknete na jednorázovky, to je tak úzká vrstva a papírovo plastový kolem nožiček, ty by měly přeci protékat. ach jo…

Taky že protékají :-( …Já když dám malé jednorázovku, tak mi jich 5 ze 7mi proteče :twisted: ..AIO holt nejsou tak spolehlivé jak plenky a na ně svrchňáky, ale podle mé zkušenosti jsou spolehlivější jak jednorázovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 22:07
zelazuzu píše:
celestad píše:
po přečtení tohoté příspěvku začínám být zoufalá, tak jaké AIO jsou teda neprotékající? Vrtá mi v hlavě, jak to může protékat, tolik vrste!v a když se kouknete na jednorázovky, to je tak úzká vrstva a papírovo plastový kolem nožiček, ty by měly přeci protékat. ach jo…
Taky že protékají :-( …Já když dám malé jednorázovku, tak mi jich 5 ze 7mi proteče :twisted: ..AIO holt nejsou tak spolehlivé jak plenky a na ně svrchňáky, ale podle mé zkušenosti jsou spolehlivější jak jednorázovky.

Tak, tak.. Hovínko až za krkem. :zed: S látkovkami se mi to nestalo NIKDY, a to už „jedu“ druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
23.3.11 22:07
zelazuzu píše:
celestad píše:

taky mám takovou zkušenost

Příspěvek upraven 23.03.11 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.3.11 22:11

No moje kámoška používá jen jednorázovky a ta nechápe, když někam jdeme a já nemám pro malou náhradní punčocháčky :lol: …Jí kluci prý plíny pročurají vždy…no to já neznám..To samé sestřenice..Pořád mi říkala než se malá narodila jak látkování vzdám…Prý „počkej, až bude mít malá hovínko až na zádech, to budeš ráda za jednorázovky“. Prd…s látkovkou jsme měli hovínko až na zádech jen tehdy, kdy byla látkovka nová a jen jednou opraná, tudíž netíhala, ale jak je aspoň 3× vypraná, tak toto nedělá, to jen hnuska-jednorázovka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.3.11 22:13

Jo a já mám nejradši AIO Imse Vimse 2v1 - teď už když je malá větší, tak ji dovycpu tenkou vkládačkou, ale ta krásně sedí a nedělá velký zadeček a teď jsem nově objevila kapsovku Nature Babies a ta je taky bezvadná a krásně sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.3.11 07:54

Já bych ještě dodala k té spolehlivosti aio, že opravdu málokterá je ideál.
Hlavně dát kalhotkovou plínku a na ni svrchní kalhotky my už nepřijde takový rozdíl v pracnosti přebalování. Mám tak k dispozici větší savost, rychlejší schnutí, většinou i lepší střih a větší „državost“.

Spotřeba přebalů, tak ideálně jsem přebalila po každém čurání, ale tam pak absolutně nemá smysl nějaká supersavá plínka, stačí čtverec a kvalitní svrchní kalhotky.

Takže na doma bych koupila nejdřív svrchňáky, snappi sponku a čtverce, dovnitř separačky a uvidíš. Myslím, že bylo docela dost maminek, které si nakoupili celou výbavičku, nejlépe od narození po nočník a vše od jedné značky a pak zjistili, že látkovat nechtrějí a finanční ztráty jsou nemalé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 08:15

Gladys moje řeč :-). Dát svrchňáky mi taky už nepřijde tak pracné..Horší je napasovat vůbec jakoukoli plínu na divoké dítě - ale to i jednorázovku..

Sada od narození po nočník může sama maminu od látkování odradit pokud nesedne..Kdežto když má mamina k dispozici více druhů plínek, tak nesedne třeba jedna a další už jo, tak holt mamina tu jednu prodá a nakoupí ty co sedí..S celou sadou je to těžší prodat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.3.11 08:35

Ještě mi prosím osvětlete, když říkáte, že spíše více sají plenky a kalhotky než 2i1, proč většina mamin volí AIO na ven, tam přeci potřebuji, aby více sály, ne? Nebo to chápu nějak blbě? Já mám nějaký blok vůči čtvercovkám a sponce, tak proto volím jiné varianty. Ale máte pravdu, že stejně se vše může změnit, až bude člověk praktikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
24.3.11 08:40

Jednak je to trošku rychlejší. Já třeba na hřišti přebaluji ve stoje - AIO (kapsovky, SIO) znamená zapnout jednu plenku. Kalhotkovka a svrchňáky 2. Teď ještě dávám natahovací vlňáky, které slouží jako kamaše, takže dávám kalhotkové a zapínání vyjde nastejno. Na léto přejdu spíš na ty kapsovky a AIO.
Navíc AIO a ostatní varianty jsou přecijen drobet štíhlejší balení, tak lidi tolik nečuměj na dítě jak na exota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
24.3.11 08:41

Jednak je to trošku rychlejší. Já třeba na hřišti přebaluji ve stoje - AIO (kapsovky, SIO) znamená zapnout jednu plenku. Kalhotkovka a svrchňáky 2. Teď ještě dávám natahovací vlňáky, které slouží jako kamaše, takže dávám kalhotkové a zapínání vyjde nastejno. Na léto přejdu spíš na ty kapsovky a AIO.
Navíc AIO a ostatní varianty jsou přecijen drobet štíhlejší balení, tak lidi tolik nečuměj na dítě jak na exota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 08:45
celestad píše:
Ještě mi prosím osvětlete, když říkáte, že spíše více sají plenky a kalhotky než 2i1, proč většina mamin volí AIO na ven, tam přeci potřebuji, aby více sály, ne? Nebo to chápu nějak blbě? Já mám nějaký blok vůči čtvercovkám a sponce, tak proto volím jiné varianty. Ale máte pravdu, že stejně se vše může změnit, až bude člověk praktikovat.

Já třeba když jdeme ven, tak dám kalhotkovku a svrchňáčky (většinou Anavy - ta pobere hodně) a až s sebou beru AIO na přebalení venku. Je to přece jen o něco jednodušší, ale opravdu jen o něco :wink: ..A dělám to tak taky hlavně skrz lidi okolo. Musím přece potenciální maminy nalákat na látkovky a to kdyby viděli, že dávám na plínu ještě svrchňáky, tak by měly pocit že je to moc složité-přest že není :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.3.11 09:31
zelazuzu píše:
Gladys moje řeč :-). Dát svrchňáky mi taky už nepřijde tak pracné..Horší je napasovat vůbec jakoukoli plínu na divoké dítě - ale to i jednorázovku..Sada od narození po nočník může sama maminu od látkování odradit pokud nesedne..Kdežto když má mamina k dispozici více druhů plínek, tak nesedne třeba jedna a další už jo, tak holt mamina tu jednu prodá a nakoupí ty co sedí..S celou sadou je to těžší prodat :-(

jenze kdyz ma ruzny plinky, tak si nektery samozrejme oblibi a nechce je davat, protoze ji je to lito, kdyz je hezky vonava a slozena :-D tak to mam aspon ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 09:42

Careynko a proč by měla dávat pryč oblíbené plínky? Vždyť píšu že prodá ty co jí nesednou..Nebo jsem to napsala blbě? Nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.3.11 10:12
zelazuzu píše:
Careynko a proč by měla dávat pryč oblíbené plínky? Vždyť píšu že prodá ty co jí nesednou..Nebo jsem to napsala blbě? Nechápu..

Ne, to ne ze pryc, ale ze kdyz nakoupi hezky a ty si pak oblibi, tak bude davat ty min oblibeny :-) to jen jak jste se bavily o tech hezkych plinkach tak me to napadlo :-) ja ty oblibeny nechavam az uuuuplne nakonec, kdyz ostatni dojdou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.3.11 10:31

jo už tomu rozumím, takže přeci jen jsou AIO trochu štíhlejší a že jsou rychlejší je jasné, už chápu tedy proč na ven, moc díky za vysvětlení, přesvědčily jste mě a budu kupovat i jiné druhy a dokonce jsem dnes pokukovala po zavazovacích Disana, to už je u mě fakt změna, nechtělo se mi původně nic složitého:)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí