Látkové plenky AIO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Raaduska
5.12.12 23:02

Jéé vidíte holky..bude se zdražovat, tak to budu rychle vybírat. Zatím zkusím ty Anavy a uvidíme :) moc Vám díky

• Citovat
  • Upravit
Raaduska
5.12.12 23:04

Jen mě ještě napadlo se zeptat, jestli volit patentky nebo suchý zip?

• Citovat
  • Upravit
673
5.12.12 23:07
@Raaduska píše:
Jen mě ještě napadlo se zeptat, jestli volit patentky nebo suchý zip?

Já nejdřív měla ráda na patentky, ted na sucháč..:)Je to asi jedno. U sucháče ho akorát nesmíš zapnout do protizipu na praní, aby se ti nezanesl a starší děti si ho někdy samy rozepnou, zase je to rychlejší a dá se i na stojícím dítěti. Jestli jich budeš brát víc, tak zkus ty i ty…A napiš pak, jak jsi spokojená. Budu se těšit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opi
5.12.12 23:10

Zkus Anavy, ty prodáš ze všech plenek asi nejlépe a nejrychleji. Mné třeba vyhovují víc patentky, ale spíš častěji čtu, že chcou mamky suchý zip, kup kdyžtak tu i tu verzi a uvidíš.
Já mám taky roční holčičku, látkujem od narození, přes den už trénujem nočník a celkem úspěšně, ale mně třeba AIO vyhovovaly tak do 8-9 měsíců, pak začala čůrat víc zajednou a AIO občas protekly. Taky jsem chtěla aby měla dcera malý zadeček, takže já zamotám čtverec na draka nebo klidně i novorozenecký sklad) najdeš na netu), dám krátkou vkládačku od Anavy, přes to PUL nebo vlnáky a je to mnohem spolehlivější…
Držím palce :)

• Citovat
  • Upravit
Raaduska
5.12.12 23:27

@Teri88 oki, tak zkusím oboje :) a zítra budu vybírat a objednávat :)

• Citovat
  • Upravit
Raaduska
5.12.12 23:29

Tak jsem se dívala i na ten sklad na draka..to nevypadá složitě..ale je vždy potřeba ta sponka, že? no ještě toho musím hodně počíst :)))

• Citovat
  • Upravit
Raaduska
5.12.12 23:39

Jo holky, a dá se použít místo té separační plenky perlan? ten běžně používám na čištění zadečku.

• Citovat
  • Upravit
3339
5.12.12 23:57
@Raaduska píše:
Jo holky, a dá se použít místo té separační plenky perlan? ten běžně používám na čištění zadečku.

asi by to šlo, jennevím, co by udělala kůže po delším kontaktu. Já používám nastříhanou fleecovou deku Irma z Ikea :)
Na draka je sponka lepší, ale kolikrát to dám i bez. Když dobře sedí svrchní kalhotky, tak to drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.12.12 10:20
@Raaduska píše:

Určitě jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
6.12.12 10:21
@Raaduska píše:
Tak jsem se dívala i na ten sklad na draka..to nevypadá složitě..ale je vždy potřeba ta sponka, že? no ještě toho musím hodně počíst :)))

Ten se já nikdy nenaučila. Dávala jsem novosklad a pak robnou přešla při tuhém bobku na plenky do svrchnáku narovno…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opi
6.12.12 19:32
@Teri88 píše:
Ten se já nikdy nenaučila. Dávala jsem novosklad a pak robnou přešla při tuhém bobku na plenky do svrchnáku narovno…:)

To já zas bojovala s novorozeneckým, nějak mi to nešlo do hlavy, asi těma hormonama po porodu, ted už jsou oba v pohodě, i poslepu:-)
A zakladatelko, snappi sponky se vůbec neboj:-)

• Citovat
  • Upravit
Raaduska
4.1.13 14:29

Ahojky holky, tak mám doma zatím 4 AIO Anavy a dvoje AIO Tots bots. Zatím používám druhý den, ale vypadá to slibně :)Ještě mi dojde na zkoušku plenka Bamboolik a Pop-in. Koupila jsem si i svrchňáky PUL Thirsties a chtěla bych se zeptat, kolik toho tam vkládáte? :)Mám skoro 14 měsíční holčičku. Mám doma docela zásobu klasických čtvercovek 70 na 70 cm - tyto http://www.lekarna.cz/…x70-cm-10ks/ Tak že bych zkusila i třeba jen tyto plus nějaké vkládačky, třeba Anavy…co se Vám osvědčilo?

• Citovat
  • Upravit
31594
4.1.13 17:46

Podle toho jak kadí, pokud už formované bobky, tak bych dala dvě čtvercovky na rovno, jednu složenou na dvanáctiny a jednu na osminy (záleží na tom, jak moc jsou třeba vysrážené) a přebalovat často. Pokud bys chtěla delší zábal, třeba na odpolední spaní, tak už to bude chtít něco s vyšší kapacitou.
Z vkládaček doporučuju krátké bambusové babyidea, investice, která se fakt vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.1.13 21:27

Hezký večer,
mám dotaz - mám taky pár aio, docela mi vyhovují, koupila jsem nějaké no name na aukru, nějaké v polsku…a taky dvě anavy. A teď bych si chtěla dokoupit nějaké náhradní vvkládačky - co doporučujete - fleecové, anebo bambusové?
Jinak k tématu - velký rozdíl jsem mezi těma kalhotkama z aukra, polska a anavy nenašla. Akorát ta poslední byla nejdražší. Možná se to projeví časem.
Díky za rady :)
Momentálně mám ve všech plenách aio bambusová jádra vyndávací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.1.13 23:47

Ahojte holky, jsem nová v tomhle všem tak se omlouvám třeba za banální dotaz. Ale koupila jsem si látkové kapsové kalhotky AIO (bambus) je třeba do nich dávat vkladačku, kterou je možno nedávat do kapsy ale jen položit do pleny jak je uvedeno v popise. Ale já se chci hlavně zeptat jestli některá z vás má zkušenosti těmahle plenkama a druhá otázka kolik je třeba vkládaček si nakoupit aby mi stačili třeba i na noc. Je sice v popise uvedeno že 20-24ks ale to se mi zdá málo. Prosím poraďte. Moc děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí