Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky,
máte někdo zkušenost s látkovými plenkami Lotties? Zajímalo by mě, jaké
jsou.
Díky moc za odpověď.
Mějte se pěkně.
Ahoj Jana
Já jsem měla pro syna Lotties soft a byla jsem s nima spokojená. Jsou tenoučké, nedělají velký zadeček, přitom jsou ale relativně dost savé. Jediné, co mi na nich trochu vadilo, že mají „po použití“ takový studený povrch - měla jsem strach, aby to malého nestudilo. Ale nestěžoval si, tak to asi byl jen můj pocit. Katka
Ahoj, my používáme Baby Lucy a jsme spokojené, jen u flanelek (jakýchkoliv) mi přijde ten studený pocit, jak tu někdo zmiňoval. Jukni na www.ekopleny.cz.
Ahoj holky,
díky za odpovědi.
Já ten mokrý pocit řeším tím, že dávám vkládací vložky např. froté nebo bambus a vrchní vrstva je z fleesu a moc nám to vyhovuje. Fleesová vrstva působí celkem příjemně i když je mokrá.
Mějte se hezky.
Ahoj Jana
Ahoj, ještě jsem se chtěla zeptat, když používáš plenky baby lucy, jestli
je dobrá plenka baby lucy bambus a jestli uschne dříve než organik.
S organiky jsem moc spokojená, ale dlouho schnou, tak teď na zimu
bych potřebovala něco, co uschne dříve.
Díky za odpověď.
Měj se hezky.
Jana
JANI, bambusové plenky schnou docela špatně, ale tím jak v těch bambusových Baby Lucy je vkládačka a v Organic je ještě uvnitř sací jádro, tak se doba schnutí vyrovná. Možná že bambusky BL jsou opravdu dřív suché, ale markantní rozdíl nepozoruju. Rozhodně dřív suchá je konopná plena.
Zdravím, pořídili jsme si kompletní plenkový set Lotties Soft a jsme z něj docela rozčarovaní. Rozhodně jsme nečekali, že plína bude pročůrana skrz až na oblečení mrňouska,taky nás zaráží velikost plenek, kdy po oblečení má prcek nohy ve vzduchu a cítí se dost nepříjemně. A když použijeme svrchní kalhotky, tak je prcek zapařený a má na bříšku červený otlak. Má někdo podobnou zkušenost? nebo něco děláme špatně? Vzhledem k tomu,. že nás celý set stál 20tis,máme z toho těžkou hlavu. Prosím o rady a zkušenosti.Díky!!