Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nejedete nektera do Luhacovic? Mame nastup 14.5. na Loretu.
Ahoj tak jaké to bylo na loretě? My jedeme se synem v srpnu taky na loretu. Je tam nějaký příplatek za nadstandart? A jak je to s návštěvama, s přespáním třeba tatínků? byli jste tam spokojeni?
Díky
Ahoj, bylo to fajn, lepší než na Vítkově, díky tomu, že tam byl klid. Nadstandard tam není, pokud vím
jsou to normální pokoje. Celkem prostorné. Mě to vyhovovalo na 100%. Přespání tatinku na pokoji se platilo 250,– Kč za noc. Kdyztak se ještě ptej kdyby něco zajímalo ![]()
Ahoj, děkuji za info…a jsou tam lednice, nebo nějaká kuchyňka, kolárna na odrážedlo jako na hlavní budově miramonti? Četla jsem na netu, že je tam na loretě i nějaký dětský bazén a hřiště pro lázeňské hosty, to můžeme využívat? Bude tam bydlet více maminek, když je to vlastně normální penzion? Všechno jako procedury a jídlo se asi bude odehrávat na miramonti, že? Jedu s 3-letým synkem poprvé tak si to ještě neumím pořádně představit. Děkuji K.
Ahoj, kolárna tam není. Já měla odrazedlo na chodbe před vchodem. Jinak lednice je na pokoji a kuchyňka bohužel není, ale paní provozní vám něco ohřeje když bude třeba. Dá se s ni domluvit. Bazén ani hřiště tam není, je tam před hotelem klouzačka a pískoviště. Venkovní bazén je na miramonti. My docházeli s malým na Vítkov, má 2,5 a to bylo celkem daleko pro něj, tak možná taky budete chodit tam. Jsou tam procedury i jídlo. A více maminek tam určitě bude. Nás tam bylo dost, tak sami určitě nebudete. ![]()
Ahoj, ještě jsem se zapomněla zeptat jestli je tam na loretě wifi…na pokoji nebi v budově…četla jsem tady v příspěvcích, že se platí lázně kolem 4000,–, mně zatím přišla pozvánka jenom s lázeňským poplatkem 15 kč na den, tak co se tam vlastně ještě navíc platí?
Děkuji
Jj WiFi je v cele budove i na pokoji. A já platila jen lázeňský poplatek. Nic víc ![]()
Byla jsem ubytovaná na Loretě, protože na Vítkově nebylo místo. Z pokoje jsem byla nadšená, opravdu veliký a čistý, chodbička a velká koupelna to bylo super, ale bylo to první a poslední. Vše ostatní bylo na nic, na penzionu není možnost praní a sušení prádla, musíte jít na Miramonti, kde je sušička, ale je to proces tak na tři hodiny, platí se asi 50Kč, ale prášek si musíte donést svůj, není zde možnost uvařit si kávu nebo čaj, nebo si něco ohřát, televize nemá program pro děti, wifi neustále padá takže se nedá něco pořádně udělat, veškeré procedury a stravování se odehrávají na Vítkově nebo na Miramonti - když je sluníčko tak se to vcelku dá, ale když začne pršet tak je to šílený, my jsme vždycky museli nabalit všechny věci na celé dopoledne a odcházeli jsme v 7:45 a vraceli se kolem 13:30, protože mezi procedurami to nemělo cenu se vracet, takže jsme pořád někde popocházeli, nebo byli v herně. Paní provozní byla vcelku dost nepříjemná, děti si nesmí hrát na chodbě, boty si musíte přezouvat dole u dveří a na pokoje chodit v papučích což " normální hosté" nemusí.
Byla jsem z toho fakt naštvaná, byl to náš první pobyt v lázních a asi i poslední, kdybych měla jet za rok zase, tak bych se hodně rozmýšlela a pokud bych opravdu jela, tak jedině s tím, že budu ubytovaná na Vítkově než pojedete tak doporučuji zjistit veškeré podmínky ubytování Jinak shrnuto a podtrženo LORETA UŽ NIKDY!!!
![]()
Ahoj, mame nastup na Loretu v listopadu 2016… mate nekdo cerstve/letosni/ zkusenosti z Lorety?? Loni jsme byli na Miramonte, takze nejake znalosti ohledne lazni a rozvrhu dne mame, ale o Lorete jsem toho moc nezjistila, na jejich strankach dokonce je zminovana i restaurace v dome…
Jak to ted na Lorete chodi? je tam pracka, kolarna, moznost ubytovani manzela, hernicka apod?? uz ted se desim toho, ze v listopadu budeme ve tme chodit na Vitkov na snidane a vecere, procedury apod…
Dobrý den, my máme taky nástup v listopadu 2016. Zatím jsem zjistila jen, že na jídlo a veškeré procedury budeme docházet do Vítkova, praní asi taky. Ale čím víc se zajímám o to, jak to v lázních chodí, tím větší hrůzu z toho mám. Malá má 20 měsíců a je to drak, tak jsem zvědavá, jak to tam zvládnem… ![]()
@KaterinaPR ja tam byla loni s 19mesicnim a 5letym… memu mladsimu synovi nerekli jinak nez „certik“ a zvladl v pohode, ted uz to bude horsi, uz se neda prekecat a oblbnout…my meli hodne procedur, vetsina deti jich ma mene, pokud jdete „jen“na dychaci cesty, tak se neboj… odpoledne uz budete mit volno…
Tak to jste mě trochu uklidnila…pořád si říkám, že když tam berou děti od 18-ti měsíců, tak snad počítají s tím, že ne vždy budou spolupracovat. Eli má atop. ekzém a alergie, tak uvidíme. Jinak my máme nástup do Lorety 2.11., tak se tam třeba potkáme ![]()
@KaterinaPR taky mame nastup 2., takze se tesime na vas tez:mrgreen: moje deti jsou tez prevazne s exemem, takze budeme mit i stejne procedury… u malych deti se pocita s tim, ze nevydrzi a nezapoji se do vseho, nesetkala jsem se nikdy ze strany personalu, ze by jim to vadilo/cviceni, dychani/ spis se snazili pomoci a ty male zapojit, doporucuji s sebou hracku, pohadku apod., aby mala vydrzela na inhalacich apod…
Moc děkuji za rady a hlavně za uklidnění…jednu dobu jsem si dokonce říkala, jestli jsme se na celé lázně neměli vykašlat. Také se na vás těšíme ![]()