Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8228
9.1.10 22:31

Huráá, Viky je s Kryštůfkem domaa, tak to vám závidím… už bych to sem chtěla taky psat a mít to za sebou. Celkem se to i dobře četlo, jak rychlé jsi to měla.Jdu si zkusit lehnout a spát.Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
9.1.10 22:38

Ahoj maminy,nepatřím sem,ale napadlo mě vám popřát bezproblémový porod a hodně zdravíčka pro mimča.Vzpomínám,když jsem čekala já kdy už to bude…Michala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.1.10 23:05

Ale jo, holky, já bych toho svého „inžinýra“ taky nevyměnila, jen je toho někdy tak nějak moc, a všechno se to sype zrovna teď, no… On můj chlap je v oboru šikula nad šikuly, ale jakmile se zabrousí za hranice jeho oboru, je namydlenej :lol: Ono mě to skuhrání s pěti dětma přejde :wink: Nebo budu skuhrat nad něčím jiným :think: Ale mám aspoň lepší náladu, když jsem si postěžovala :-) A vlastně, chlap ma zítra narozky, tak to nebudu celý kazit :wink:

Kubi, já bych se taky tak nějak příjemně „lízla“ :-D Neuděláme slezlinu? :wink:

Simča nacvičuje spartakiádu :-D , já se jen vždycky děsím toho, že ještě jednou takhle „hupne“, praskne mi voda a pojedeme :roll: Mně se nějak nechce rodit… Nejsem na to ještě psychicky připravená :wink:

Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.1.10 06:41

Berdo tak hlavně že se manžel vrátil v pořádku.
Fragolo - hlavně s humorem :lol: :lol:
Vikisam já sice rodila teprve podruhé, ale to zavinování bylo taky mnohem horší než prvně.Takové druhé bolesti :wink:
A dodneška mě to dole „vadí“ . Ještě mi nevypadaly stehy, a tak nějak mě to táhne.Hlavně když si blbě sednu.To po prvnim porodu vůbec neznám.
Jinak my dneska spali celkem dobře, tak jsem odpočatá.
taky dneska teprve slavíme Filípkovi třetí narozeniny.Přijedou naši, babička upekla dort,tak musim zabalit dárky a uplácat alespoň chlebíčky.
tak mějte krásný den, a neděle je pěkný den na porod :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.1.10 06:54

taky mě tak napadlo - jsem zvědavá jestli se každé trefí s pohlavím.U nás teď jedné holce taky pořád tvrdili že to bude holčička a má krásného chlapáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.1.10 08:28

Dobré ráno, tak už jsem vzhůru a to jsem myslela, že budu chrnět dýl, usnula jsem až ve dvě… zziny, myslela jsem v noci na tebe :-) . Když jsem šla v jednu na záchod, načápla jsem milého, jak doráží tu láhev vína, ze které jsem mu v pátek „dovolila“ jen skleničku. Prý, aby se nezkazilo. Myslela jsem, že mě klepne, naštěstí jsme nemuseli vyjíždět…

Přeju kosatce a fragol krásné oslavy narozenin, snad hosti dorazí v takové kalamitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
10.1.10 08:46

ahoj,

tak se hlásím opět 2 v 1, jak jinak že :nevim: připadá mně, že se s tím břichem budu tahat asi až do Velikonoc :mrgreen:

nějaké nové mimčo, je ?

viki: vítejte doma, závidím :kytka: :wink:

Fragi: no máš to teď doma taky všechno pěkně divoký :roll: :mrgreen: …je to prostě zákon schválnosti, všechno se začne „bortit“ , když to člověk nejmíň potřebuje..

kosatko: takže říkáš, že při druhém to zavinování dělohy opravdu bolí :roll: 8-)

Kristy: no mě to víno rozzuřilo děsně, už i tak by měl za volantem co dělat, protože u nás místo silnic je jedno velký kluziště… asi bych rači sedla za volant sama. Jen tak pro info- poprvý, když jsme jeli rodit , tak měl v sobě dvě dvanáctky (paradox je, že manžel alkohol nějak nemusí), ale vždycky v období kolem porodu ho to k tomu pivu a vínu nějak zvláštně táhne…

Jinak nevím kdo to tady už psal :oops: , ale jak bych si dala něco na odvaz okamžitě, je hrozná škoda, že při porodu nemůže být člověk namol, to by byla brnkačka :oops: :mrgreen: :mrgreen: :andel:

ach jo, já už nechci být vorvaň…už jsem taaak nesnesitelná… tak to vidím, že s přehledem ještě zvládnu dvě tři kontroly u Mudr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
10.1.10 08:53

Kosatko Filípkovi vše nej k narozkám.
Fragi i tvému manžovi kozorožci. Přeji vše nejlepší. Jinak si s toho nic nedělej. Když se to nestihne, svět se nezboří. Hlavnš když budete mít zdravé a krásné miminko :lol:

Já včera šla zapařit. Kamarád oslavoval 35 let. Škoda, že jsem nemohla moc pít. Rozjíždělo se to tam perfektně. Jsme taková super bandička, kluci vytáhli rockové elektrické kytary, basu a bubny a začali hrát vypalovačky od Lucie, Olympicu atd. Prostě super. Hospoda praskala ve švech a já šla v nejlepším domu. Musím ale říct, že když jsem neporodila dnes v noci, tak to asi nikdy nepřijde.
Páč jsem šla dva kiláky tam a dva kiláky domů. A z ostra jsem si zapařila. A nic. Akorát mě bolej kyčle a za krkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.1.10 08:54

zziny, moje řeč… Sice může nadýchat, když veze rodičku, ale kdo říká, že zvládne jet, zvlášť, když jsou silnice v takovým stavu. Taky jsem byla naštvaná. Totálně jsem se probudila, a pak nemohla zabrat.

Já teda na víno a na alkohol nemám chuť vůbec. Naposled jsem si dala o Silvestru skleničku portského a připadalo mi, že jsem vypila flašku :dance: . Určitě budu mít chuť, až budu koljit a nebudu si moct dát. Ale takových chutí asi bude víc, tak se to zvládne… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.1.10 09:05

Dobré ránko holky

tak jsem se dneska aspoň trochu vyspala, i když bych klidně spala i dál, ale si chytře zapomněl vypnout na víkend budík, tak mě to v šest hodin vytáhlo z postele a to normálně vstává třeba i v osm. :zed:

eldo děkujeme :wink:

Fragolo a Kosatko přeji hezké oslavy narozenin :kytka:

Fragi s tou spartakiádou to taky znám, večer jsem přemýšlela jestli zná vůbec Berča cestu ven, normálně mi šlo břicho do špičky a myslela jsem že mi tam snad vyleze i nožička, no co budu povídat, prostě bolest jako pra*e 8-o

Kosatko já myslím, že už nás je to s pohlavím jasné, říkají nám to pořád, ale je fakt že by to byla sranda, když už má člověk nakoupené nějaké věci. :mrgreen:

Kristy a zziny asi si miláčci dodávají sílu, třeba to potřebují víc než vy dvě. :-) Jinak já normálně vůbec nepiju, jen opravdu když je nějaká oslava, tak si dám třeba skleničku, ale teď bych si taky klidně tu skleničku dala.

Monano neboj ono to dřív nebo později přijde, ale to jsi teda dobrá, že sis takhle zapařila, na to já už bych asi neměla. Možná pojedeš dned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
10.1.10 09:40

bré ránko holky,

furt 2v1, jen nějak nestiham sat…pobyt v porodnici mne vydesil..teda spis mne stvalo, ze jsem nestihla vse :D
koukám ze lednatka si davaji na cas

já v noci take myslela, ze mla vyskoci z bricha … a po 2 jsem uz myslela, ze jsdeme rodit, ale horka vana poslicky a krizova bolesti zastavila :twisted:
Jinak uz mam strasne nizko bricho a vcera mne cely den tlacila na konecnik a boleli zada

manza jak je celej rok dlouhej nemusi o vikendu do prace ale tenhle MUSI. A zitra ma odjet na Slovensko na 2 dny… tak doufam, ze se dnes rozrodime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
10.1.10 09:52

--koukám, ze s chlapama to je vsude stejne.
Ja vcera zavolala sousedku, at mi pomuze poskladat skrin ( z ikei za 2t…takova uplne obyc ale na ten borde a sezonni veci super). To manza na to kdyz volal, ze ji postavi sam… Poskladali jsme ji s kamoskou, jen jsme nedali dvere. vecer sem do nej musela hucet at aspon ty dvere nasadi :twisted: Vubec nas nechapou a furt maji casu dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.1.10 10:06

Zziny asi jak koho.Kámošku to zavinování bolelo i při prvnim, to mě vůbec.
Monano ty jsi teda frajerka, 4 kiláky a ještě pařit :pankac: :pankac:
Koukám miminka pořád nic, to se pak všechny narodí najednou :lol:
Alkohol mi nechybí, ale někdy se těšim až děti odrostou, přestanu kojit a zase budem chodit s kámoškama na dýchánky posedět do restauračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.1.10 10:13

ivigv tak se drž a třeba to vydržíš než se manžel vrátí ze Slovenska, popravdě řečeno v tomto počasí někam jezdit takhle daleko není moc dobré, aby Ti tam nezasněžil… v tom případě bych doporučovala opravdu porodit raději ještě dnes. :-)

Jinak si holky myslím, že i s tím zavinování je to individuální, každá to máme prostě jinak… přesně jako porod. Tak se držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.1.10 10:38

Napoly se dnes 10.1.2010 v 1:10 narodil Honzík míry 3900g a 50cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie