Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6585
4.6.10 19:30

No ja jsem si tam volala v pondeli a dnes hnedka jsem jela na krev .. berou to dle tydnu. Ostravu doporucuji, na me to pusobilo hezky, pavilon je novy, zadny nemocnicni puch :) cekani i sepsani karty a krev jsem zabila ctvrt hodky takze rychle a sestricky byli mile :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
4.6.10 19:55

Ahoj holky, tak jsem v neděli začala špinit, hrozně mě to vyděsilo, tak jsem jela hned s manželem na pohotovost. Nechali si mě v nemocnici, dávali mi Utrogestan a Askorutin, v úterý už to bylo dobrý a ve čtvrtek mě pustili, jsem na neschopence a msím ležet :-( už teď mě to nebaví :cry: Máte s tím některá zkušenosti? Můj gynekolog mi řekl, že je to celkem běžné, že je to většinou nedostatkem hormonů, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
4.6.10 20:38

Peetule - správně by se prý na krev mělo jít až po ukončeném 10. týdnů, ale já byla minule taky o dva dny dřív. A nakonec si udělala s tou Ostravou asi dobře. Teď mi říkala kamarádka, co otěhotněla, když já porodila, že u Poláka čekala 2× 4 hodiny. No, mě picne. To nevydržím a taťka už vůbec ne :evil: Za mě to tam švihalo jak na drátkách…úplně mě vyděsila

Amálko - tak pokud si přáli chlapečka musí být nadšená :wink: ale kamarádce celou dobu tvrdili holčičku a na sále to byl kluk jako buk. A tomu teprve říkám šok :mrgreen:

Vio - jé, taky znám jednu holčinu, co má bratra v NHL /tedy teď už tuším rok nebo dva ne/, má tři kluky a teď se konečně dočkala holčičky. Ale je z Kopřivnice :wink:

tak krásný slunečný a pohodový víkend všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
4.6.10 20:41

jo a segra je taky těhotná, TP má 22.12, takže u nás bude konec roku taky veselo. :lol: Navíc všechny podědeny věci po Alexovi /synovi od segry/ poputují zpátky a my na 4.mimi budeme pořizovat komplet novou výbavu. No, novou…novou určitě ne. :think:

tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.6.10 21:00

Ikulko, já mám v tom papíru ohledně screeningu, že na krev se chodí 10+0 až 11+3tt a po 12+0 na UTZ. Takže kdo ví co je lepší :wink:
Já jsme se měla dneska parádně, krásně bylo, sluníčko svítilo a teď už jen oddych u tv. Jen mě furt trápí křeče, ale tentokrát v podbříšku zase. Dala jsem si birela a bude se mi aspoň lépe spát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
4.6.10 21:59

leni: to je mi moc lito tak ti poreju moc moc stesticka at uz je vse v poho :wink: predstav si ze ke me na diskuzi psala taky jedna holcina mela to same co ty a normalne ji rekli ze ma jit v po ke svemu gyn. a poslali ji domu nedali ji prasky nic nechapu :zed: v kterem jsi ty tydnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
4.6.10 22:24

Lenko828 já jsem taky špinila, vždycky jen ráno a byla to vyloženě tmavá krev, a bylo to jen trochu, tak jsem naklusala do nemocnice, protože tam moje dr. nebyla, prohlídli mě, udělali UTZ, vše bylo v pořádku, Utrogestan už jsem brala,takže přidali jen ascorutin. Pak jsem špinila jeden den jo, jeden den ne, šla jsem na kontrolu k mojí dr. na UTZ vše v pořádku a řekla mi, že je to od toho jak se vyvíjí placenta a že se to stává, že tam na něco tlačí a jak to tam celé roste, tak to může být. Přidala mi utrogestan. Pak to asi za dva dny přešlo. Tak jen čekám jestli se to znovu neobjeví. Ale vždycky jsem viděla na UZ že mimi poporostlo, tak jsem se docela uklidnila. Ležet jsem vyloženě nemusela, ale neměla jsem dělat nic těžkého, takže jsem měla akortá výčitky, když jsem zvedala malýho a to jsem se snažila co nejméně :-( až mi ho bylo líto, že to chudinka odnáší. Ale byl v pohodě.
Tak snad jsem tě alespoň trošku uklidnila … Maru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.6.10 08:27

Dobre ranko holky :)
Bobule-jojo ja jsem tez slysela ze se tam tak dlouho ceka, to by pro me urcite nebylo obzvlast kdyz mam nevolnosti a :poblion:

Dneska je teda krasne holky, chystame se odpoledne k rodicum pritele, bude se grilovat, uz se tesim na masicko, snad me bude dobre ..
Jeste nas ceka nakup, musim uvarit obed a bude jen pohodicka, opravdu krasny vikend bude jak to zatim vypada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.6.10 08:47

krásné ráno, tady taky svítí sluníčko a je nádherně tak se mi nechce ani dodělávat domácí resty a pojedu radši ven. Dělám dnes řidiče vezu koníka na závody a budu se tam opalovat už se těším. Zítra asi budu muset po nákupech nějak mě tlačí kalhoty pár lidí už mi se smíchem řeklo že to neutajím :lol: . Doma to jde ale potřebuju něco do práce jak tam sedím je to už nepohodlné a musím si rozepínat knoflík u kalhot. Je to a vás taky už vidět, myslela jsem že to nebude tak rychlé ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
5.6.10 09:45

ahojky holky,
tady to taky vypadá na báječný víkend, konečně… :dance: :dance: :dance:
Dneska máme opožděný den dětí u babičky a dědy, takže o Matovu zábavu postaráno a maminka se bude vyvalovat na sluníčku :dance:
Nevi, bříško už mám, zůstalo mi trošku po Matym, teď se krásně zpevnilo a jakoby zakulatilo, taky jsem to nečekala tak rychle :lol:
dneska už mám i oběd uvařený, bude sekačka s bramborem a se zelím… vůbec na to nemám chuť… včera jsem nejedla skoro nic, až na jednu Milenu a jednoho utopence…
Holky, užijte si to krásný počasíčko :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.6.10 10:28

Ahojky, podle ultrazvuku jsem na začátku 8.týdne 7+2, miminko mělo v úterý už 7mm, tak doufám, že všechno bude v pohodě. Jinak Utrogestan si ted musím 4× denně zavádět do pochvy, ale zatím je to dobrý. Špinila jsem prakticky jen jeden den, tak věřím, že to nebude žádná tragedie, hrozně mě to překvapilo, že si mě tam nechali a ta péče byla jako bych měla každým dnem umřít, tak mě spíš vyděsilo asi to. Každopádně jsem ted na neschopence, vycházky mám neomezeně,ale raději ležím a odpočívám, abysme byli silní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.6.10 10:45

Tak me uz se brisko taky zvetsuje, kila nastesti nejdou nahoru ale brisko je vystouple a pritel rikal ze jde poznat ze je to tehu brisko bo jsem rikala ze mam peknej spek :D
To ja uz mam obed v troube, dneska budou zapecene kotlety se smetanou, uz mam na to chut :)
Ted jsem si dala gulasovou polevku a snad se me udela lip, byli jsme v obchode a myslela jsem ze se :poblion: , hnedka doma to nastalo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
5.6.10 11:43

Teda Peti to ti závidím že už to máš za sebou… :wink: Já jdu na kontrolu 21.6,to budu už 11+2 a doktor mi řekl že si mám do tý doby teprve rozmyslet jestli ten screening chci…Tak doufám že když mu řeknu že jo tak už mi alespoň rovnou vezme tu krev,ať se to stihne… :think: Jinak já jdu teprve teď vařit oběd..Přítele mám na brigádě,přijde až ve dvě a odpoledne plánujem jet na chalupu,tak snad bude krásně… :kytka: Přeju všem krásný víkend!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.6.10 12:18

Jojo take jsem rada ze mam aspon tu krev, ted me ceka jeste ultrazvuk. Me sestricka u dr. hned pri privni navsteve rekla at si rozmyslim zda chci jit na screening protoze krev bere sestricka, oni posilaji k dr. Polakovi do Olomouce, spolupracuji s nim ale ja jsem si sama vybrala Ostravu takze krev me vzali az tam, sama jsem se musela objednat ale taky rozdil dat 850,– a 1500,– :)
My uz jsme po obede, jsem se nadlabla .. ted koukam na Foresta a odpocivam po obede at me neni spatne, pak vyrazime k rodicum od pritele, zatim je u nas fakt nadherne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
5.6.10 14:01

Holky zdravím vás, i u nás je překrásně, od rána jsem venku a lenoším na lehátku. Nemá to chybu :dance:
Já už mám pupík taky pěkný, hlavně večer a když se nadlábnu to se pak vyvalí :mrgreen:
Příští pátek jdu na kontrolu už budu 11+6tt a pan doktor nám mrkne na šíjové projasnění a nosní kůstku.
Reni už je asi doma po revizi, tak doufám že není smutná, že se brzy zotaví a otěhotní znovu co nejdřív :kytka:
Jdu skočit do mrazáku, manžel nakoupil krabici nanuků, to se mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital