Poradna duly
Jana Čurdová
anonymní mě zase zaráží, proč když se ti někde něco nelíbí, cítíš potřebu to sdělit i když se tě to vůbec netýká - tomu se zase říká prudil
a ještě pro upřesnění - to není stěžování si, já z těch nevolností mám radost, protože aspoň trochu potvrzují, že s těhu je všechno v pořádku jak by mělo být - doufám že je to další věc co nepochopíš
![]()
Dobré dopoledne holky,
kurnik, zrovna jsem vám chtěla napsat, že zvracím každý den, ale kvůli Anonymní to teda přehodnotím
![]()
Včera jsem neudělala snad nic, dneska jsem vyskočila z pelechu rovnou na wc.. manžel se smál.. no ale ještě jsem mu vyžehlila košili do práce.
Dneska bych měla trochu poklidit, odpo asi přijedou známí, podívat se na byt. Ale zatím na to nemůžu ani pomyslet…
Zuzi: tak držím palce na nástup do práce. Já jdu k mudr. ve středu, nevím, jestli to jít zkusit do práce nebo až v pondělí… Asi tam budu muset s pravdou ven, pokud mi pořád bude šoufl a domluvit si zkrácenou prac.dobu
Lenko: kontrola bude určitě ok, chtěla bych vidět dvě embryjka, hodíš nám sem obrázek z UZV? ![]()
Jinak všechny zdravím ![]()
Ahojky holky,tak te´d jsem přišla z města. No jsem blázen. Koupila jsem dudlík na tu kytku až to budu oznamovat babičce.
Pak jsem si koupila krém Elasti Q.No a jedny dupačky a takovou košilku nebo co…No jsem fakt úchylná. Dostala jsem od babičky penízky k narozeninám..No tak už je nemám
Možná si říkáte, že kupuji moc brzy. No ale vzhled k mé finanční situaci(jsem bez práce)Tak vždy když mám penízky tak pro Buníka něco koupím. Aby pak mimi nebylo socinky
![]()
všem co jdou v nejblišší době na kontrolu tak držím paciny… ![]()
Já jdu až ve čt. Holky ale nevím, mám strach včera jsem trochu špinila a pak jsem měla řidčí stolici
No a bojím se proto že minule než jak to nedopadlo.Tak den před kontrolou jsem měla průjem…takže mám vážně strach. No ale k dr volat nebudu, páč ráno na slipovce ani kapička. A do čtvrtka to vydržím.
Anonimní: Myslím že tvoje poznámky jsou trochu nemístné.Pokud se ti něco nelíbí, tak sem nechoď a nezatěžuj nás zbytečnostma…Pokud jsi nepochopila tak většinou jsou diskuze o tom že se tam rozebírá nějaká problematika. Takdy to je těhotenské téma. tak tu rozebíráme radosti i starosti.Bolesti prsou, špinění, zvracení a tak.....A pokud ti vadí že se tady probírá zvracení, tak jdi na diskuzi zabívající se třeba motorkama, těm špatně od žalůdku není… ![]()
ahojte holky, tak jde jste všechny, co jste po kontrole. Vše v pořádku? Vykládejte, přehánějte? ![]()
Ještě trochu zaprudím Mě není špatně od žaludku, když se probírají problémy kolem těhotenství. Mě překvapuje skutečnost, že někdo není spokojený s tím, že ty problémy nemá. Překvapuje mě pozorování a vyhledávání těch problémů
místo užívání si pohody, která může kdykoliv skončit. Opravdu už končím nebudu Vás prudit
nebo se někomu navalí a do večera to bude rozdýchávat. Já už mám dnes povídání se záchodem za sebou. Pěkný den.
![]()
Daisyzbopo píše:****
Ahojky holky,tak te´d jsem přišla z města. No jsem blázen. Koupila jsem dudlík na tu kytku až to budu oznamovat babičce.Pak jsem si koupila krém Elasti Q.No a jedny dupačky a takovou košilku nebo co…No jsem fakt úchylná. Dostala jsem od babičky penízky k narozeninám..No tak už je nemám
Možná si říkáte, že kupuji moc brzy. No ale vzhled k mé finanční situaci(jsem bez práce)Tak vždy když mám penízky tak pro Buníka něco koupím. Aby pak mimi nebylo socinky
![]()
všem co jdou v nejblišší době na kontrolu tak držím paciny…
Já jdu až ve čt. Holky ale nevím, mám strach včera jsem trochu špinila a pak jsem měla řidčí stolici![]()
No a bojím se proto že minule než jak to nedopadlo.Tak den před kontrolou jsem měla průjem…takže mám vážně strach. No ale k dr volat nebudu, páč ráno na slipovce ani kapička. A do čtvrtka to vydržím. ! y !
Anonimní: Myslím že tvoje poznámky jsou trochu nemístné.Pokud se ti něco nelíbí, tak sem nechoď a nezatěžuj nás zbytečnostma…Pokud jsi nepochopila tak většinou jsou diskuze o tom že se tam rozebírá nějaká problematika. Takdy to je těhotenské téma. tak tu rozebíráme radosti i starosti.Bolesti prsou, špinění, zvracení a tak.....A pokud ti vadí že se tady probírá zvracení, tak jdi na diskuzi zabívající se třeba motorkama, těm špatně od žalůdku není…
ahoj holčiny, zdravím po víkendu. všem, co jdou dnes na kontrolu držím pěstičky. a určitě se ozvěte, ať máme co závidět
![]()
petula
Nazdárek,
tak copak je dneska nového kromě prudilky anonymní.
![]()
U nás klasický pondělí, po třetí jdu do práce. Už za týden jdu konečně k dr a nemůžu se dočkat. Je to hrozný to nikomu nevykecat. ![]()
Zítra jedu k našim a těším se, protože si jdu koupit nějaké látky a dám se do šití. Chci si spíchnout dvě letní halenky. Snad to zvládnu. Mám od vánoc nový stroj, tak ho musím zajet. ![]()
Holky tak tady jsou ty věcičky…
Šamotko:to chceš spíchnout pro sebe nebo pro mimi.No já bych chtěla něco uplétst nebo u háčkovat..Ale už si to nepamatuju.
![]()
Holky já to nechápu, do galerky se mi to uložilo 2×
a to jsem to tam dávala jen 1×.
Tak ztoho nechápu.......
A co jinak jak se máte?
Daisy, chci si spíchnout něco pro sebe. Na mimi až později, podle toho, co to bude. Já jsem toho totiž Daníkovi napletla mraky, takže když to bude kluk, nebudu to moc přehánět, ale když holka, tak to bude něco. Daníkovi jsem upletla asi 15 svetýrků do velikosti 1 roku. ![]()
Jo a ty věcičky jsou nádherný, tady budu nakupovat, když to bude holka. Ale né moc, po Daníkovi toho mám mraky.
Musím si spíchnout něco sobě, protože mám šatník jak po výbuchu. nemám pořádně nic na sebe. Chci dvě halenky, které budu moct nosit i s menším bříškem. ![]()
Jen pro upřesnění, je to moje třetí těhotenství
mě jen zarazilo, že někomu se trochu navalí a běží to oznámit na diskuzi, kde s navalování je to nejmenší. Se tomu říká hypochondr, asi opravdu ví proč sem chodí, chudák manžel, kdyby nebylo emimino. Opravdu tady musím končit, děcka