LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
14.6.08 14:57

tak jahody byly.. sice asi jen osm ale obřích… a jdu dojíst melouna ovoce taky můžu!
s tou mateřskou ti neporadím! nevím… to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.08 15:02

Mám takovou intimní otázku. Budu mít mimi přelom ledna února, jak sexujete. Trošku se bojím, aby se něco nepokazilo, chuť by byla, ale mám se trochu krotit.? Sexujeme asi tak 4-6 týdně, máme se brzdit? :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
2107
14.6.08 15:10

kac kac..sice nevim jak to je s materskou na studiu ale da se to jednodusse naji t na netu…a co studujes..ja jeste ted studuju pri zamestnani..dodelavam si specialni pedagogiku a prave bych mela delat zaverecnou praci..ale nechce se mi do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.6.08 15:15

Panama…studuju druhým rokem VOŠ - Zahraniční obchod…ještě mám rok před sebou a potom 15 týdnů praxi, což vůbec nevím, jak zvládnu, ale na mimi se těším mooooc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.6.08 15:19

kackac..ja jsem vystudovala pedagogickou fakultu a ze skoly me jeste nahnali na tuhle rocni specialni pedagogiku..ale jsem rada ze to uz budu mit za sebou..a ke studiu uz me nikdo nedostane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.6.08 15:33

anonymní pokud nemáš bolesti nebo po sexu nešpiníš, tak sexujte dle libosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.6.08 15:34

Panama…já už se taky těším, až budu mít tu školu za sebou. Už se mi dočkoly moc nechtělo, tak jsem odjela do anglie. Po roce jsem vrátila a co dál…tak jsem zkusila přijímačky a ono to vyšlo…tak jsem tam a teď místo vydělávání nějakých korunek na ten náš byt a na mimi sedím věčně u sešitů a vůbec mě to nebaví…ale co…hlavně, že se máme rádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.08 15:36

Jsem v pohodě jenom mám strach o mimi, MUDr. jsem se neptala :oops: zeptám se asi 16.6. jdu na UTZ na srdíčko, tak se zeptám. Jenom jsem chtěla zjistit jak na tom jsou podobně těhu holky. :)

• Citovat
  • Upravit
22163
14.6.08 15:54

anonymní.. jak jsme na toM? no co vím tak tady nic moc.. až na nějaké výjimky.. spíš nechuť než že bychom sexovali moc.. to jak je nám ješt špatně. to tomu nepřidá… pak maličko obava.. ale neboj! pokud není nic v nepořádku tak se krotit nemusíte! se sexem není problém! jen směle do toho! má zřejmě tvoje drahá polovička štěstí.. u nás to trošku víc zhaslo po otěhotnění.. nějak nebyla chuť a teď je mi tak nějak divně.. tak taky není… ale neboj! myslím, že to opravdu není problém! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.08 17:31

Děkuju za uklidnění, právě protože moje kamarádky, když otěhotněly, nemají moc chuti sexovat tak mě to připadá trochu divný, že mě se chuť nezmenšila, no možná k tomu dojde (doufam že ne). Stejně se ale zeptám MUDr. jestli si máme dávat na něco pozor. Trochu mě to bylo divný se na to ptát, protože je většinou opačný problém. Děkuju :-)

• Citovat
  • Upravit
2509
14.6.08 18:32

ppetra - můžu se zeptat jak si psala odpověd anonymní…pokud po sexu nešpiníš, tak je vše ok…my jsme ted po dlouhé době :srdce: a právě špiním (jen taková růžovka) je to špatně? měla bych snad k Dr.? já už jsem ze všeho zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.6.08 19:10

gamal já fakt nevím, my sexovali za celou dobu jen jednou :oops: a to jsem malinko špinila, tak teď už mám strach a hlavně nemám chuť a když se na mě manžel sápe tak mám pocit že bych ho asi chudáka poblila :roll: pokud je to jen malinký zašpinění a nebude pokračovat, tak to snad bude v poho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.6.08 19:12

gamal teď jsme četla vedle u těhulek z nově se snažících, že špiníš už celý den - jestli se fakt vydáš na tu pohotovost tak pak písni, ale věřím že to bude dobrý ;)

jooo holky, teď jsem se přejedla vynikajících třešní, měly skoro černou barvu, fakt výborný, jen doufám že nebudu nucena je vyzvracet, to by mi fakt bylo líto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.6.08 19:33
kackak píše:Holky, chtěla jssem se zeptat, jestli nevíte, jak je to s mateřskou, když člověk ještě studuje…děkuji a přejíi všem krásný den :)

Nevim, ale můžu se zeptat jedný holčiny od nás z července :wink:

Právě tu jim kulajdu :-)

A když mluvíte o těch jahodách, tak já zas ujíždim na jahodovym koktejlu z mlíka. Dělam to buď z jahodový dřeně nebo i z čerstvejch s ledem. je to osvěžující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.6.08 19:34
Anonymni píše:
Mám takovou intimní otázku. Budu mít mimi přelom ledna února, jak sexujete. Trošku se bojím, aby se něco nepokazilo, chuť by byla, ale mám se trochu krotit.? Sexujeme asi tak 4-6 týdně, máme se brzdit? :oops: :oops:

Nebrzdit, je to uplně jedno, pokud nemáš žádný problémy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital