LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
14.6.08 19:38
Macík74 píše:
anonymní.. jak jsme na toM? no co vím tak tady nic moc.. až na nějaké výjimky.. spíš nechuť než že bychom sexovali moc.. to jak je nám ješt špatně. to tomu nepřidá… pak maličko obava.. ale neboj! pokud není nic v nepořádku tak se krotit nemusíte! se sexem není problém! jen směle do toho! má zřejmě tvoje drahá polovička štěstí.. u nás to trošku víc zhaslo po otěhotnění.. nějak nebyla chuť a teď je mi tak nějak divně.. tak taky není… ale neboj! myslím, že to opravdu není problém! :lol:

jj, mě je odpoledne a večer nejvíc blbě a ráno zas malá vstává mezi 5-6, takže u nás se sexuje v průběhu noci a musíme se na to vzbudit :D Jenže posledně sem pak nemohla usnout, jak se mi opět udělalo blbě. Už aby to přestalo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.6.08 19:40
ppetra píše:
když se na mě manžel sápe tak mám pocit že bych ho asi chudáka poblila :roll:

právě ten samej pocit mam i já :lol: jde to právě jen, když mě vzbudí uprostřed noci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.08 19:46

Tak jsem se ještě vrátila, vidím, že můžu být jedině spokojená. Přála bych Vám aby sexování bylo fojn i v těhu. Stejně budu asi mudr. otravovat. Od toho tam je. Ne.

• Citovat
  • Upravit
1470
14.6.08 22:52

Ahoj holčiny!
Moc se omlouvám, ale rezignuju na dočítání 8 stránek… Dnes jsme dokončili oznamovací návštěvní kolečko, byly na pořadu miláčkovy babičky, tak to bylo časově náročné. Musím říct, že jsem po tom týdnu strašně unavená. Každý den tu byl někdo, nebo jsme za někým jeli… Mám hrozný sny, večer se mě drží nevolnosti a přes den nevím co bych snědla dřív:twisted:

Ale dobrá zpráva - včera jsme našli obřadní síň, která by se nám oboum moc zamluvala a mají volno - v pondělí to jdeme domluvit na pevno. A ještě k tomu jsme si dnes zajeli do restaurace, ktrou máme vyhlídnutou na svatební hostinu a tam mají taky volno :lol:

Tak mamky, krásný večer a ještě krásnější neděli, hodná bříška a trpělivé muže! Příští týden se snad přestanu „flákat“ po všech čertech a víc času strávim tady s Váma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
14.6.08 22:58

Nazdárek všem sexujícím i nesexujícím těhulkám :lol:

Já jsem jako obvykle touto dobou vytáhla buchtu z trouby (dělala jsem hraběnčiny řezy) a konečně zasedla k pc, abych zjistila co je nového.

No u nás je sex taky jako vánoce, ale né snad že by nebyla chuť, ta je jako normálně, ale manža se vrací dlouho z práce, tak kolem 23 a to já už klimbám u telky. Když přijde, dám mu pusu a jdu spát. On teď spí v pokoji, protože by se s Daníkem moc nevyspal. No a občas to zvládneme po obědě, když Daník spí.

Co se týká jídla, tak já těhu nějak nepociťuju. Chutě nám jako normálně, akorát se mi zdá, že mám strašný hlad, dám si jeden rohlík s něčím a jsem strašně najedená. Jo akorát mě berou chutě na pití, třeba na kofolu, top topic, mirindu a tak. Ale jinak jím jako normálně, večer se snažím jíst zeleninu, abych moc nekynula. Ale to je jen počáteční elán. V prvním těhu jsem ve 20 týdnu měla +1kg a pak to jelo. :twisted:

Maci, s těma časopisama se ještě domluvíme. Zítra odpolko až bude Daník spát ti napíšu SZ, jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
15.6.08 09:14

Preji peknou klidnou nedeli!

Gamal , asi jsi myslela me, s tim obilnakem,ze?
Samozrejme, ze ti UTZ udelaji. Presne tu samou zadost jsem jim prednesla po telefonu a no problem. Tak fic tam!A hlavne zahlas jak jsi dopadla! Drzim ti palce!!
A nez si najdes novou mudru budes aspon na chvili v klidu. Moje dr. sidli na univerzite veteriny :lol: :lol: , v Reckovicich.

No a sex: Jak to tak sleduji, tak jsme tady na tom asi nejhure. Vzhledem k tomu, ze jsem dostala nejake cipky(vaginoza), tak klasika stejne nepripadala v uvahu. Nicmene, po orgasmu jsem zaspinila a bolelo me bricho.
Mudra me sprdla na dve doby a rekla, at neblbnu. Mame tak zakazane i ‚nahradni‘ aktivity.😢 :cry:
Samozrejme hlavne ja! A to vylozene problemy nemam.Manza ma nastesti pochopeni, tak to taky nijak nehroti. :huban:
(Dr. rekla, ze se pri sexu vice prokrvuji uz tak prekrvene organy a muze to vyvolat problemy. To jen pro info.)

Anonymni: Takze, pokud bych mela pochybnosti, urcite bych se poptala sveho doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.6.08 09:28

Dobré ráno holky, přeji příjemnou neděli

my jsme v čéra opékali u mamky, vůbec sem nic nesnědla protože jsem na to něměla chut.

Mamka a její přítel kůpili novů čtyřkolku tak jsem na jí vozila decka tož to bylo super ale pak k večeru byla zima.

Jak sem jela k mamce tak jsem upekla bábovku a za chvílu byla s nezená tak jsem měla radost že sa nevyhodila kurám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.6.08 10:26

zdravím!
no myslím s, že špinění po sexu.. může být tím, že děložní krček je překrvený. tak odtud.. ale raději se optejte.. kdo máte po tom potíže.. jinak když nejsou tak je to pohoda!
Hele holky kam se nám ztratila GAV? nějak to flinká! opice jedna!!!!!
jinak dostala jsem mísu jahod tak dnes opět kynuté ale s jahodama a tvarohem postrouhaný! děti se těší a já taky!
mám na to jemné kynuté těsto.. jsou moc dobré, jen se musí vařit v páře…
hezkou neděli… občas nakouknu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
15.6.08 10:41

Ahoj,

jen zdravím Manžela mám ve Švýcarsku na fotbale, tak tu s havinou bojujeme samy. Ráno při venčení jsem po*linkala protější trávník, doufám, že mě nikdo neviděl :roll:

Dneska bych chtěla konečně něco vyžehlit, uvidím, jak mi bude. Jinak klídek a pohodička :)

Jo a co se týká sexu - tak my tak jednou týdně, jinak volíme jinou alternativu, ale ne pro mě.. :oops: A já mám samé erotické sny s cizíma chlapama :lol:

Přeju pěknou neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
15.6.08 10:46

ahojiky,teda,my opet nesexujeme.nemam na to naladu a hlavne mam strach aby se nekde neco nestalo a pak me porad zlobi to brisko a jak nekdo psal je mi na blinkani a premaham se taky.
hoky vcera sem nejak nastydla,pekne me bolej zada.tak snad to bude v klidku.tak dneska poprve delam houskovy knedliky doma,v praci je delam porad ale doma je to poprve,tak mam strach abych je nerozvarila ci neco.jinak delam rajskou,na ty sladke omacky nejsem ale chytlo me to.
vcera sem byla na te 50tce,docela dobry,vsude same cukrovi,alkohol a ja chut na chlebicky a ty nikde :) ale zase sem mela kofolu,coz aspon neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.6.08 11:37

Leniko trávník jo? no super! :lol:
Zuzí neboj vyjde to! vždyť to umíš… bude to super! rajskou mám z omáček nejraději…
já zívám pořád jak kdybych nespala 14 dní.. a přitom jsem vstávala po půl devátý! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
15.6.08 12:03

Ahojky! tak jsem tady po dlouhé době v rozumnpou hodinu :)

Budu vařit vepřové na paprice s knedlíkama… ale až tak na pátou, teď jsme dosnídali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
15.6.08 12:09

Teda holky,
vy jste tady kuchařinky, to já se uplně stydím :oops:
Rajskou můžu taky a plněné papriky!!!MNAM!
Sákriš.. škoda, že nemám mleté maso, hned bych si ji uvařila :lol: a to mám od včera v lednici ještě 10 crepes palačinek.

Tady se spustil liják..tfuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
15.6.08 12:18

pokukuju přes internet po snubních prstenech… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
15.6.08 12:33

Keit: to závidím :D my jsme vybírali a vybírali, nakonec šli po ceně a jsem z toho doted smutná :( prstýnky jsou tenké a odírají se..
Tak hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital