Poradna duly
Jana Čurdová
díky Leni… cenu si musíme taky pohlídat, ale doufám, že budeme mít štěstí… Chtěla bych bílé zlato a kdyby to šlo tak v kombinaci… No uvidíme jaká bude realita. Nejraději bych na ně vyrazila hned zítra! ![]()
Holky to se máte že se vdáváte, my sme chtěli původně se vzít v létě ale já se asi ted nechci vdávat
asi si to splníme až příští rok s prckem
já jsem se taky chvilku rozmýšlela Gabčo , ale nechci už být „těhotná přítelkyně“, když nic jinýho, je to jednodužší s úřady… a nechci to odkládat, moc se na svatbu těším a teď jí naplánuju v klidu, za rok by to bylo náročnější…
Holky,
my se taky brali, když sem byla těhotná. Mně to nevadilo, protože alkohol nepiju a chtěla jsem se vdávat. Příjde mi, že jsme taková rodinka se vším všudy. A hlavně, svatbu jsme si hrozně užili, teď si to s tím prckem neumím představit a myslím si, že by jsme jí po dítěti furt odsouvali. Brácha už mají druhé dítě a svatba furt nikde. Tam to dopadne, že půjdou na radnici a vezmou se, jakýpak cavyky. ![]()
Tohle jsou naše prstýnky.
Ahojky holky!
nemám dočteno.Ale musím vám něco říct.včera ráno jsme přítelem to…A vnoci mě strašně bolelo břicho. A ráno jsem zjistila, že špiním a odpo jsem byla na velké a na toaleťáku byl hlenovitej hnědej výtok. Musela jsem ho 3× setřít. Ráno sem břicho cítila a teď občas taky. Tak jsem v postely a nevím jestli mám absolvovat ten týdení školní maraton s každodením hodinovým dojížděním. Nebo radši zůstat doma v klidu. ![]()
Co by jste dělali vy? Mám strach ![]()
Dai já fakt nevím… no může to být z čípku je víc prokrvenej.. ale přesně ti to řekne doktor.. nevím… tak mu zítra zavolej!
Mací: Díkas. Volala jsem mamce. Ta volala na Ambulanci do Tábora. Měla bych si zajít na UTZ jí tam řek dr. Ale pokud to není pernamentní špinění, mám jet do školi a uvidí.Pokud bych pořát špinila, mám jít do nemocnice na UTZ.Tak uvidím.
Leniko: já když vařím kulajdu tak tam nechám vyvařit bobkový list asi 2 kuličky nového koření, želeží na množství kulajdy. A na špičku lžičky tymián. Dávám to do čajováho sítka a do vody.
Neska ještě možná nakouknu. V 17 jedu do Přestavlk a týden tu nebudu. Tak pak asi v so nebo v ne.Páčko
čau holky, tak jsem si po obědě šla trochu zdřímnout a vzbudila jsem se až teď ![]()
keit škoda že jsi z Prahy, poradila bych ti super zlatnictví, perfektní výběr a přijatelný ceny, bohužel je teda tady na jižní Moravě … ale tak určitě vybereš dobře i v Praze
My máme prstýnky bílý + žlutý zlato, půl na půl a já v něm mám ještě 2 zirkony. No a manžel svůj prstýnek ztratil asi měsíc po svatbě ![]()
daisy hele to bude dobrý, to bude jen z toho sexu, pohlídej to a když zítra už nic nebude, tak je to v klidu
Koukám, že můžu být ráda, že nesexujem ![]()
ahojky,tak knedliky dopadli uspesne.taky uz mame napeceno na svatbu.
jinak my se bereme kvuli holkam.nejak nikdy extra sem netouzila se vdavat,ale co sem s honzou tak porad tu sou holky a ja vlastne kdyz neni doma tak nemuzu nic,takze z toho duvodu sme usoudili ze se vezmeme.mno a ted do toho prisel ten prcek.jooo a prstynky jsi deme vyzvednout zitra
Ahoj
Daisy já jsem měla přesně to samé ale já jsem to chytla v práci na noční směně. Dr mě řekl že je to s větší námahy ale že to je v pohodě, že nesmíš krvácet červeně moc. ale jestli tě bolí břicho tak si rači nekkam zajdi. je to jistota
Ahoj těhulky…
tak dneska jsem si byli pro prcka byl od pátku u babičky tak že pohoda klídek.
Jinak ve čtvrtek vás do příští neděle opustim jedu do Francie, tak se tešim jsem zvědavá jak zvládnu cestu, ale věřim že budeme s prcke v pohodě ( jedeme přes dvě noci). Potřebovala bych poradit co si mám vzít sebou, myslim nějaký léky proti bolesti a nevolnostem a tak poradte prosím. Mám od doktora předepsaný Varixinal a Ascorutin, tak budu zobat, aby miminko bylo ok. Mám ještě křečovku ,tak jsem přemýšlela jestli si nemám zajít na žilní pro punčošku co vy na to???
jo hezký koukáníčko na fotbla kdo kouká jako já ![]()
Nazdárek,
jen jsem nakoukla, jdu taky fandit. Já fotbal miluju. Jako holka jsem na něm vyrostla, takže si troufám tvrdit, že tomu i trochu rozumím.
Češi do toho,…
![]()
ŠAMOTKO: já ho asi tři roky hrála
tak že tomu taky trochu rozumim.
jo budeme držet prstíky
Ahojky!
Jen jsem k vám nakoukla a nedalo mi to!
Kočky držte se, ono to hrozně rychle uletí. Tak ať jste všechny v pořádku, opatrujte mimoušky a hlavně buďte v klídku a pohodě!!! Hezky jsem si u vás zavzpomínala, díky!
Ahoj Silvi moc děkujem
Nic dívame se na ten fotbal a vidím to peřinku,
Tak zatím holky dobrou noc pa zítra