Poradna duly
Jana Čurdová
Samotko…to je teda o nervy..na to ja jsme docela hakliva..a nervy na to nemam…studenou sprchu uz si zkusila ?
jsem zvedava na sebe za 2 roky…toho se obavam
ahoj maminky
hubnutí _ Mací máš to krásný!!! tááák já už píšu první údaje…momentálně jsem přibrala dvě kilča co jsem poctivě zhodila
ted teda vážím 69 kg…chtěla bych na 60 kg, ale budu zatím ráda, když se dohrabu na 65kg…vím, že píšetš, že jsem hubená…ale pro upřesnění na těch fotkách co jsem před těhu mám 55kg, tak to nee…těch 60-62 je značka ideál…mám v šatníku takové peníze, že zkrátka musím zhubnout a hlavně se budu vdávat a musím se dostat do svatebních šatů a pro zajímavost…moje mamka má přez metrák a začala taky bojovat, přihlásila se do programu stop obezitě, či tak nějak
jídlo - holky, hlavně žádné hladovky atd…jojo efekt jistě znáte … důležité je pravidelně jíst nejlépe pět porcí denně (zdravé stravy) a čokoláda povolena
ale jedině ta s 70% kakaa a více…hřešení také povoleno…občas malinko, né sníst kýbl zmrzliny na posezení jak to ted praktikuji já…a já hlavně chci zpevnit postavu a bříško do plavek
Holky bez pohybu to prostě nepůjde
Možná se mi smějete, že zrovna já chci hubnout atd, ale jsem moc ráda, že mě vezmete do party…a Vám, co chcete držet více kg…20 atak, opravdu přeji trpělivost…určitě to půjde, když budete mít pevnou vůli a motivaci, ale nemůžete chtít hned zázraky, ale bude to chtít trpělivost…tak to vše odemě na začátek…všem držím pěstičky a můžeme se do toho pustit co říkáte? Na co čekat??? Léto za rohem ![]()
dnešní očkování nedopadlo
musíme prvně na kardiologii a až dle výsledků ![]()
Brnandy…tak vy jste pak byly na mega procházce? A kde je tam lanovka???
Šam - krááásný věcičky
Panama píše:
Samotko…to je teda o nervy..na to ja jsme docela hakliva..a nervy na to nemam…studenou sprchu uz si zkusila ?![]()
![]()
jsem zvedava na sebe za 2 roky…toho se obavam
Panamo, Daník byl už od miminka zlobivý, neposedný dítko, ale to, co se děje teď , je teda mazec. Studená sprcha ještě nebyla, ale má na ní v nejbližší době zaděláno. Já se rozčilovat nebudu, frknu ho tam a bude to.
holky s těma staršíma dětičkama to je všude stejný, taky neposlouchá, dělá vše obráceně než má, je úzkostlivá, brečí, když jí něco nejde, bojí se cizích lidí, vše chce dělat sama a když jí chci pomoc tak je hysterák. snažím se jí neublížit citově, když se něčeho nebo někoho bojí tak chlácholím, jinak se snažím vysvětlovat. když si vymýšlí a kňourá zbytečně nebo se rozčiluje, tak odcházím se slovy, že až se uklidní, ať přijde. Když dělá něco co nechci, např. tahá Káťu příšerně za ruce, vylívá pití atd. tak jí posílám do kouta přemýšlet. Hlavně už jí nedávám na zadek, protože to stejně nemá smysl, je jí to úplně jedno a navíc mi přišlo, že pak byla agresivnější. No nevím. V každým případě jsem večer totálně vyšťavená, takže sušky jsou jediné řešení.
dou vo to, že je to síla, když se sedne k netu až navečer, ......tady se od předchozího večera do dalšího nakecá přes 10 stran !!
Možná za chvíli něco i písnu.....jinak čao
Lendik co tím chtěl básník říci? Tolik se ti líbilo v práci? ![]()
Šam jsi strašně šikovná, klobouk dolů! Jak často takové dortíky vyrábíš? Pokud jde o vztekající se děti, dneska zřejmě byly nějaké erupce na slunci, naše sedmileté (tudíž by člověk řekl, že už rozumné!) dítě bylo naprosto na zabití.
Cokoliv jsem jí řekla, musela minimálně drze okomentovat. Vrcholem bylo, když jsem jí řekla, ať si naven vezme mikinu a ona dostala hysterák jak vyšitej. To už jsem vypěnila taky. Chválabohu že už jde zítra do školy.
Ale je fakt, že ať malí nebo už větší, nejspíš s nimi tak trochu cvičí žárlivost na ty naše prďolky. Snažím se být maximálně trpělivá, ale někdy už to fakt nejde.
Mací ten šmudlík na usínání je super, to jsem ještě neviděla! Kde se to dá sehnat?
Laky co konkrétně pro toho manžela v Pardubicích máš namysli? Je tam toho dost, záleží, co ho zajímá. Kultura? Kino? Hospoda? ![]()
Holky jeste byste se mely nafotit..jako abyste mely foto predtim a potom ![]()
Holky,
dík za pochvalu věciček, taky jsem byla nadšená. Daníkovi a moje věci ještě dodám.
Gamal, hezky jsi to napsala o tom hubnutí. To člověku dodá vzpruhu. Taky věřím, že to společně zvládneme.
holky zítra nebudu, jedeme na celý den do Prahy. Nejdřív gynda a pak jdu do práce. takže dobrou a večer snad kouknu.
Lendik píše:
dou vo to, že je to síla, když se sedne k netu až navečer, ......tady se od předchozího večera do dalšího nakecá přes 10 stran !!Možná za chvíli něco i písnu.....jinak čao
Ronnie píše:
Lendik co tím chtěl básník říci? Tolik se ti líbilo v práci?![]()
Šam jsi strašně šikovná, klobouk dolů! Jak často takové dortíky vyrábíš? Pokud jde o vztekající se děti, dneska zřejmě byly nějaké erupce na slunci, naše sedmileté (tudíž by člověk řekl, že už rozumné!) dítě bylo naprosto na zabití.
Cokoliv jsem jí řekla, musela minimálně drze okomentovat. Vrcholem bylo, když jsem jí řekla, ať si naven vezme mikinu a ona dostala hysterák jak vyšitej. To už jsem vypěnila taky. Chválabohu že už jde zítra do školy.
Ale je fakt, že ať malí nebo už větší, nejspíš s nimi tak trochu cvičí žárlivost na ty naše prďolky. Snažím se být maximálně trpělivá, ale někdy už to fakt nejde.Mací ten šmudlík na usínání je super, to jsem ještě neviděla! Kde se to dá sehnat?
Laky co konkrétně pro toho manžela v Pardubicích máš namysli? Je tam toho dost, záleží, co ho zajímá. Kultura? Kino? Hospoda?
no hospoda asi ne to bude řídit ale aby se šel někam projít jaký je tam třeba náměstí nebo tak něco nebo aby zašel někam s malym ( ZOO prostě něco co by ho bavilo) a já měla klídek na kecání ![]()
Ahoj babizny ukecaný,
Lendik má pravdu, kdo to má dočítat… ![]()
Keit - deku ber, to je ta od TAF TOYS - Chytráček. My ji máme a je fakt super! Šam a ostatní maminky větších dětí - obdivuju a děsím se, jak budeme zvládat my, když to budeme mít duo…
Macíku - Ty si s tím MMB nedáš pokoj…
![]()
Gamal - prošly jsme se po Kraví hoře a pak jsme přešly do Wilsonova lesa - no a tam je sjezdovka… ![]()