LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
12.5.09 23:43
Lendik píše:Šamotko - to je krásná slečna na dortu. A s bimbasem. A čůrá. Hmmm. Hele a má to nějaký název? Tak my jsme kdysi v práci - to ještě bejvávala prima parta - nechali kolegovi jako dort udělat hovno. Bylo i s toaleťákem a jako živý, jako živý :wink:

Lendi, je to mažoretka s hůlkou, néééé s bimbasem. :-P
Já budu letos asi dělat ještě prsa a pinďoura. 8O Oboje bude ke 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.5.09 23:44

Dobrou, mažu taky do pelíšku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.5.09 07:35

ahojky, tak zda se ze se Tynka uklidnila a budi se jen 23:30 a pak 5:30, a jeste chvilku spi, takze sme zase vstavaly pred 7, akorat se mi zdal blbej sen, tak sem se probudila v 5 a nemohla sem pak spat poradne :roll:

chochol taky mam celulitidu a strie snad vsude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
13.5.09 07:36

Ahojky,
tak já už trčím v práci, ale mám dočteno.

Lendik - nene Tomášek není takové éro, ikdyž zlobit umí. Je docela hodný, až na to každodení brečení ráno. Včera bulel ikdyž jsem pro něj přijela šmudla malej.

Macík - já to vážně nepotřebuju. Plínky nenosíme a to mi doma zbyli 2 balíky, pak tam jsou kartáčky a pasty, ubrousky, pak takový ovocný přesnídávky v kemlímkách… to my v tom už nejedeme, takže bych to vyhodila. Končí platnost až za rok, tak myslím že to využijete víc.

Šam - tak to Daníka je opravdu kousek a pěkně v zlobivý koukám. Já počítám, že Tomášek taky ještě dost vyroste, manža má 2 metry, já 175 cm, takže má po kom.

Gamal - o jídelníček se taky hlásím :D Je vidět, že máš zkušenosti. Já taky nepotřebuju schodit moc, ale něco joooo.

Tak a už jsem všechno zapomněla, tak jdu předstírat práci 8) :lol: a nenadřít se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.5.09 07:55

Dobré ranko,
tak Adámek se dnes pokouše vstávat ve 4,naštěstí nakonec usnul. Asi bude po tatínkovi. Ale já jsem sova :( Pak mě vzbudila Terka - dostala mlíko a ještě usla a o půl 7 jsme vstávali definitivně s holkama, Adam spí.

Holky nemáte někdo zkušenost s otitidou (zánět středního ucha)? Niki od pondělí hnisá oko má kašel a rýmu a včera večer si stěžovala že ji bolí ucho. Ale asi ji bolelo jen trochu, ona je hrozná citlivka, takže kdyby to bolelo víc, tak by řvala. No nakonec s ní manža radši jel na pohotovost, protože se nám to nelíbilo. Píchli ji obě uši, dostala ATB a do konce příštího týdne má být doma. Z uší ji už nic nevyteklo, je v pohodě, teplotu nemá. Tak si říkám, jestli ji to nepíchali zbytečně. Ale to už je teď stejně jedno. Jen se hrozím, že budem 10 dní trčet doma. A v pátek měli jet ze školky na koníky, tak o to příjde. U nás je to vždycky tak - jak je naplánovaná nějaká akce, tak někdo onemocní.

Lendik je to babywelt oregon tandem - manžel mu říká kamion :D , je sice velký ale dobře se s ním jezdí. Určitě by byl lepší ten, co má Majuška, ale bylo mi líto tolik peněz. Tenhle jsem sehnala nový za 8000kč s komletní výbavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
13.5.09 08:04

Mischa - teda doktor nejsem, ale pokud by neměla teploty, nestěžovala si na bolest, dala bych jí čepičku na uši a na koníky pustila. Chudinka malá. Já teda zkušenosti nemám, Tomášek nikdy nemarodil, dokonce neměl ani rýmu. Až co začal chodit do školky, tak je nemocný každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
13.5.09 08:12
Ronnie píše:
Laky ZOO teda v Pardubicích není, ale náměstí je tam krásný, hezký zámek, pak je tam pěkná pěší zóna se spoustou obchodů, mimo jiné nákupní centrum, kde je i Cinestar, tam by se dalo jít s malým, jestli dávají něco pro děti. A kousínek od té rybárny je plavečák s tobogánem. A velký park, myslím, že tam je i nějaké dětské hřiště. Určitě by si nějakou zábavu našli. :D
Možná mě ještě něco napadne.
Jo - kdyby chtěli třeba kousek popojet, tak je moc hezký tohle pod Kunětickou horou:http://www.pernikova-chaloupka.cz/tema/tema.phtml?…

děkuji jsi jednicka a tan plavečak má nějaký stránky to by prý kluci šli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.5.09 08:19
Jolynka píše:
samot Andrejka je taky na zabiti :roll: nekdy je teda hodna v pohode, ale nekdy bych ji nejradsi roztrhla, hlavne posledni dobou porad knoura a breci bez duvodu

Jooo, tak to máme taky. To je prostě normální žárlení :roll: Z hodnýho miminka máme protivně ukňouraný a vzteklý batole :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
13.5.09 08:21
šamotka píše:
Lendik píše:Šamotko - to je krásná slečna na dortu. A s bimbasem. A čůrá. Hmmm. Hele a má to nějaký název? Tak my jsme kdysi v práci - to ještě bejvávala prima parta - nechali kolegovi jako dort udělat hovno. Bylo i s toaleťákem a jako živý, jako živý :wink:
Lendi, je to mažoretka s hůlkou, néééé s bimbasem. :-P
Já budu letos asi dělat ještě prsa a pinďoura. 8O Oboje bude ke 40.

jo pindika chci taky musíme to na srazu probrat ovšem jestli dorazim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.5.09 08:26
šamotka píše:
Jolynka píše:
samot Andrejka je taky na zabiti :roll: nekdy je teda hodna v pohode, ale nekdy bych ji nejradsi roztrhla, hlavne posledni dobou porad knoura a breci bez duvodu
Joly, Daník je poslední dobou hodnej jenom když usne. Furt se vzteká, řve, brečí a vydrží dost dlouho. Pak je období ne, prostě nic dělat nebude. Taky furt říká „běž“, kope nás a má takové amoky a hysteráky. Cokoliv děláme je problém a pak tzv. Chocholoušek. Ptám se „chceš bumbu“ Néééé. Jdu pryč a řve chci bumbu. Jdu tam a zase nechci bumbu a takhle furt dokolo. A to je se vším. Manža je z něj hotovej.

Jooo, chocholoušek se u nás taky koná. Často s nočníkem třeba. A pak brečí jako bysme jí trápili a nedali jí vyčůrat :evil: A jak jí tam po:,–(íme, tak zas ječí, že chce třeba napít. To je fakt na zabití! Zrovna dneska sem řikala ráno Honzovi, že by si tcháni mohli zas někdy vzít Emičku na odpoledne nebo noc a část dne, že už jí mam plný zuby :oops: Hysteráky taky máme, i když si ymslim, že by to mohlo bejt i horší…Ale fakt kolikrát nevim, proč spustí a co vlastně chce 8O

Tak snad to brzo přejde, aby se to kolem 3 let opět zhoršilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.5.09 08:29
Macík74 píše:
nebojte.. vy to máte teď a nám to doroste za dva roky!!! :D

Taky si řikam, že to máme aspoň postupně, ale co chudák Pegina a Jindra? :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
13.5.09 08:35

holky vydržte bude líp nebojte zlepší se to ale myslim si že ty naše lásky jdou z období do období tak že každý má svoje plusy a mínusy, Ale je pravda že Filip je v pohodě ale vztekat se umí taky ale né tak hodně. Třeba včera jsem šli na pasování bratrance na prvnáčka a prodávali tam plyšáka Pusíka no řval jako kráva, že ho chce až do auta. Neměli jsme prachy jo zkoušel si i zadupat já to nechávám bez odezvy jelikož si myslim, že opravdu na prdku nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.5.09 08:37
šamotka píše:
Holky,

furt přemýšlím, za kterej konec to hubnutí vezmu. Nevím co s jídelníčkem, abych něco neposrala. Nemáte některá zkušenosti. Nebo nějaký odkaz na netu. Cvičení bude taky, mám orbitrek, ale co s tím jídlem. :nevim: :nevim: :nevim:

Apri, jak to děláš ty??? Nebo Majuška???

No, já se tak moc nesnažim. Nebo ne každej den, protože na to nějak nemam vůli… :oops: Omezuju hlavně večeře. Ale zas ne každej den. jim dušenou zeleninu, saláty, knuspi chlebíčky s cottage a tak. Ale jak sem psala každej den sežeru zhruba půllku 86% čokošky :-) Cvičit chodim 2 krát tejdně(někdy to tedy nevyjde a jdu jen 1×), no a pak občas cvičim na břicho doma. Pak přemejšlim, co snim. Třeba si nedávam na chleba víc plátků sýra, ale jen jeden a tak. Nekupuju více než 30% sýr. Ale jinak nízkotučný výrobky nejim. třeba jogurty nízkotučný vůbec, to je humáč. No a tedy moje slabina je záliba v obědech, který obsahujou smetanu…třeba zapečený věci a omáčky na těstoviny :oops: myslim, že dobrý info jsou na http://www.stob.cz/ , ale naposled sem tam koukala před několika lety.

Jo a napsala sem se na pondělí na spinning, protože sem tuhle běžela asi 500m a myslela sem, že vypustim duši, takže abych si zvedla kondici, protože ta kalanetika a aerobik mi kondici nezvednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
13.5.09 08:38
MisaN píše:

Lendik - nene Tomášek není takové éro, ikdyž zlobit umí. Je docela hodný, až na to každodení brečení ráno. Včera bulel ikdyž jsem pro něj přijela šmudla malej.

tak to jo :-) Ach ty emoce, to určitě bylo z toho, že je rád, že Tě vidí…

A co máte za firmu a jakou práci předstíráš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
13.5.09 08:40
MishaB. píše:Lendik je to babywelt oregon tandem - manžel mu říká kamion :D , je sice velký ale dobře se s ním jezdí. Určitě by byl lepší ten, co má Majuška, ale bylo mi líto tolik peněz. Tenhle jsem sehnala nový za 8000kč s komletní výbavou.

Tak s tamtím zkušenosti nemám. A to je fakt, jak se něco plánuje… :cry:

Já se ptala proto, že bychom do dvou let chtěli druhé, a to janéčko asi stačit nebude. Toník bude ještě malý na to, aby vydržel všude jen pěšky…ale je pééékný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí