Poradna duly
Jana Čurdová
chocholka píše:MAJU, větve teda neznám. Myslela jsem si, že stojš pod stromem a vybíráš bordel z podprdy, co ti tam napadal z toho stromu.
HE HE ![]()
Chocholko ty lenochu - tak vyskoč do hasičárny oknem ne?
No my ty uši máme poprvé, jinak na to u nás nikdo netrpěl. Asi jsme to chytli hned v zárodku a netrápila se bolestí. Ale překvapilo mě, že má být 10 dní doma mimo kolektiv, protože neměla ani teplotu, ach jo a venku je krásně. No zítra je tchýně doma, tak ji můžu poslat aspoň Terku ať si užije sluníčka.
Jé chocholko, koukám že máš taky Nikolku a Terezku
Tak ještě do třetice Adámka, ne ![]()
Jolynka píše:
majus no ja uz taky nekojim a na sladky mam chut furtLendi nam to poprve taky trvalo 10 mesicu a pak sme se zacali snazit schvalne driv, abysme to stihli, ja mela rodicak do 3 let Andrejky a otehotnela sem 3.mesic, takze sem mela pul roku naskok
MD mi zacinala kdyz Andrejce bylo 2,5
hmmmmmmmm ......no tak to bude kdyžtak frčák no…(stejně bude). Hele a my jsme se segrou o rok a dva měsíce a taky žijeme ![]()
MisaN píše:
Lendik - elektromontážní firma a dělám účetnictví. Ale teď je to všelijaký, něco dělá ještě kolegyně, která to přebrala a něco já… POstupně jí to všechno vezmu zpátky, ale to zas bude ona bez práce a manžel jí potřebuje jako sekretářku, ale zas na to ji nevytíží aby dostávala takový plat…takže pěkná motanice. Nechávám to koňovi, flákám se a nějak do dopadne. Na DPH je ještě brzy, mzdy se právě dodělávají tak nemám coJsme jen malá organizace, cca 15 zaměstanců takže nic ooobr.Keit - jojo sušenky jsou mor. Včera jsem si teda koupila Kaštany a ten můj skřítek je někam zašil, že jsem je nenašla. Musím to doma prohledat.
Malá nebo velká firma - papírování s tím stejně je. Ale takovou „předstírací“ práci bych taky chtěla jednou najít . Ne, ne…vím, že je to pak dlouhý a vůbec to neutíká..
Tvůj skřítek před Tebou schovává pamlsky jo?
To máte nějaký obrácený… ![]()
Tea1 píše:
dnes je tu krásně, sluníčko svítí, huráááá, akorát večer přijde tchýně
Chocholko,takže se taky nenudíš když lítáte po doktorech
,my jsme měli ouška taky poprvé a doufám,že naposledy ![]()
apricose píše:
Gav:vida tak Anci se stiha napucnout a jeste si drzi stihlou linii chi chi
vrta mi to trosku hlavou tak se na prikrm zeptam,spis treba nahradit vecerni jidlo ridkou kasi jako Jolynka,do mrkve se taky nehrnu ale uvidime jak s tim exemem,manza ma i potravinovou alergii mak,med tak u nas je to trochu kovbojka chi chi
jinak uz zacinam mit neurozu jako kdyby meli ockovat me!!!jsem prastena…
Keit teda pripominat zmolenkovy kolac to mi delas schvalne!chi chi
Apri - zajímavý příspěvek, já jsem si ho přečetla raději 6× !
![]()
apricose píše:Me to staci rictjednou
Gav:vida tak Anci se stiha napucnout a jeste si drzi stihlou linii chi chi
vrta mi to trosku hlavou tak se na prikrm zeptam,spis treba nahradit vecerni jidlo ridkou kasi jako Jolynka,do mrkve se taky nehrnu ale uvidime jak s tim exemem,manza ma i potravinovou alergii mak,med tak u nas je to trochu kovbojka chi chi
jinak uz zacinam mit neurozu jako kdyby meli ockovat me!!!jsem prastena…
Keit teda pripominat zmolenkovy kolac to mi delas schvalne!chi chi
Jedno dítko mi přišlo ze školy,ještě ta druhá a fičíme k očnímu.Zatím se mějte všichni krásně a užijte si sluníčka papa ![]()
Lendik-no vy jste se segrou cely,ale co chudak mamka
O2 ma vypadek na net a T-mobile tu ma na houby signal,tak se s vama prozatim loucim a mrknu odpo nebo vecer,snad to pujde ![]()
GAVOTTKA píše:
Lendik-no vy jste se segrou cely,ale co chudak mamka![]()
Mamka si raději za devět let pořídila další holku ![]()
Tak už jsem taky po obídku, dneska francouzský brambory, ušlo to ![]()
Lendik - no on na sladký moc není, jen občas a ještě vybrané druhy. je dost vybíravý i v jídle, takže sladkosti jen tak nějaké taky neprojdou. Např zajíce od velikonoc máme všechny a ještě i nějaké mikuláše
můžeš přijet
My to vyndal z tašky a někam dal, jen nevím kam
Ale jinak je to moje zlato ![]()
Mně zas nepřijde, že toho mám tolik. Ikdyž před chvílí volala paní z FÚ, že nám nesedí konečný stav loňského roku a počáteční letošního v uzavárce u vlastního kapitálu…tak potvora co tu byla přede mnou to po uzávěrce nějak upravila ale netuším jak a řešit to nehodlám. Snad přijde si to dát do kupy, ale jak debil vypadám já ![]()
My jsme se ségrou o rok bez tří dnů, takže si rodiče taky užili ![]()
No jooo ja za tu tapetaz nemuzu,ale je fajn mit celou stranku pro sebe,chi chi.
Uz mam vybrany novy notebook bud tento mesic nebo pristi ho koupime…
Panamo to bys ho musela znat,pohlidat neni problem ale den by pro nej musel mit 30h a to ta firma neni jeho!
Tak jsem zpátky z venku, teda sluníčko vyleze jen občas a nepříjemně fičí… kluka jsem dala na balkon, tak předpokládám, že bude za chvíli vzhůru..taky nemám spaví dítě…
No a k obědu těstovinovej salát s makrelou a zeleninou…včera dělala máma…ale nějak mi to křivý hubu, asi pro to, že je to zdraví a ne moc kalorický na rozdíl od toho, čim se normálně stravuju ![]()