LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3688
14.5.09 18:52

Aramis:parada,prochazka a zmrzka a kdyz by prselo tak mame i kam jit!neboj krome tve super Barci (doufam ze na nas nebude setrit hlaskami!)dorazi i Samotky bourlivak Danik a ted nevim od Chocholky jestli kluk nebo holcicka…pardon nemam to jeste tak pod kuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 18:55

tak holky kde se tam dobře nají v té rabárně nebo někde jinde? já dorazim určitě dřív jedeme tam 1,5 hodky. napište mi ulici té nemocnice zadám to do navigace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.5.09 18:55

Ahojky!Tak dneska jsme byly s malou na té sondáži, bylo to docela nepříjemné.Navíc dr docela nepříjemný a nakonec jsme se doma s R. pohádyli.Takže den naprd.
Jinak na sraz dorazím, R. mě tam doveze a pak pojede na kešky.
Tak sa majte já jdu krmit dravce.papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.5.09 18:58

Holky: vy se chcete srazit dřív?Kdyby jste se teda rozhodli pro dřív, tak mi písněte SZ.Díkes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 18:58
Daisyzbopo píše:
Ahojky!Tak dneska jsme byly s malou na té sondáži, bylo to docela nepříjemné.Navíc dr docela nepříjemný a nakonec jsme se doma s R. pohádyli.Takže den naprd.
Jinak na sraz dorazím, R. mě tam doveze a pak pojede na kešky.
Tak sa majte já jdu krmit dravce.papapa

tak to je mi líto že jste se pohádali a co to je sondáž? co malou trápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.5.09 18:59

Malou trápí už od porodnice to očíčko.Tak snad už to bude dobrý a nebude to muset podstoupit znova, by mě odvezli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.5.09 19:01

Jé Laky neumím číst.Sondáž slzných kanálků je vlastně sprůchodnění těch kanálků. Strčili jí tam nějakou sondu…Nevyděla jsem na to ale seděla jsem tam a slyšela malou jak řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.5.09 19:02

myslela jsem že už se probrala, ale stále spí.Tak já jdu dát vyžehlené věci do skříně, snad se probere…Potřebuji koupat a dát jí spinkat ať můžu poklízet.A jít spát.jsem z dneška nějaká zdrchaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.5.09 19:03

aha tak to je dobře že to máte za sebou určitě to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.5.09 19:06

Díky Laky:Mám jí kapat do očíčka okuflash a dělat masáž toho kanálku.Ukazoval to na mě a bylo mi to docela nepříjemné,chuděrku malou budu pořát trápit,chjo.tak ale teď už vážně jdu papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
14.5.09 19:08

Laky, to záleží, jakou chceš kuchyň, Rybárna je dobrá, z pizzerek je výborná Garáž a Galerria a pak je dobrá Potrefená husa…pak je tam u nemocnice dobrá „china“.
No a jinak bych to viděla následovně, vedle nemocnice je kopec dolů (hned vedle nadjezdu) pod nemocnici, tam je parkoviště, tak bysme se sčuchly tam (to je jediný parkoviště široko daleko, kde se neplatí…) a pro ty, co pojedou vlakem, tak hned u nemocnice je zastávka Pardubice - Pardubičky.
Dai, ty jo, to máte teda taky pocuc…chudák Jidřiška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 19:20

jo jo Apri máme fenistil 10 kapek ráno a 10 večer! zatím! až se to maličko zklidní tak pouze na noc!!!
kééééž by to spaní bylo fakt tím exémem! včera teda na noc vypil 200ml! vyjímečně spíš vypije kolem 120! tak uvidím dnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 19:26

sakriš to jsem zvědavá jak to najdem!!! parkoviště a vás!!! no asi pojedeme nějak dopoledne! máme to docela daleko! tak se stavíme někde na jídlo! a pak dorazíme! doufám, že Vojta bude ok! nikdy nevím jak s tím jídlem! někdy prso jo… pak zas má vztek! jestli brát lahev odstříkanýho nebo UM! ach jo! aabych pravdu řekla, ještě jsme na tak dlouho nebyli! tak uvidíme jak to zvládne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.5.09 19:38

Tak ještě nakukuji.Tak malá pořád chrní, a to jí tam šustím a chodí a poklízím a stejně spí jak dřevi.Docela z toho nechápu.Budit se mi jí nechce..Ale to zas po koupání nebude chtít spinkat, jak jí znám. :) Tak si jdu udělat něco k snědku a snad už se probere :lol:
Aramis:S tím kde si sednem si hlavu nelámej, je to fuk jestli to bude pizérka nebo něco jiného.Teda čínu já raději ne, ale když tam zavítáme, tak hold jíst nebudu, no.(nerada bych se osipala..mám potravinovou alergii a v číně nikdy nevíš co tam dají.Třeba kočku :wink: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.5.09 19:42

cho chi chii kočku! dai super!! :wink: :roll: slyšela jsem spíš psa! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie