Poradna duly
Jana Čurdová
keit…ty jo..me tohle delal taky,ale ze by to bylo dudakem si nemyslim…sice u toho breci,vzteka se,ale nakonec se preci jen naji a je spokojeny
honza se snad rychle seznami s temi vasemi aneboo vyzazi do ochodaku..
Macík můžu otravovat?? zaboha mi nejde vložit foto do galerky…kdybych ti poslala foto mailem…nevadilo by tito???
![]()
A až budeš mít čas, že bys to sem vložila…prosím prosím…
![]()
chocholka píše:Už vidím, že zítra budu na jedné ruce nosit Terku a druhou tlačit kočár.
Zuzlí , Pavel mě veze a Šamotky manža taky.
Tak já asi jednou rukou potáhnu Barunku a druhou potlačím kočárek s Terkou…jednou jsem šla od babičky 3 km pěšky, Baru mi řvala jak tur a já ji celou cestu nesla… ![]()
Šamotky manža už je doma???? ![]()
Macík můžu otravovat?? zaboha mi nejde vložit foto do galerky…kdybych ti poslala foto mailem…nevadilo by tito???
![]()
![]()
Zuzlína píše:
budou tam s nami nebo je nekam posleme?
hihi, takový dvojsmyslný…bych toho svýho fakt někam poslala… ![]()
Neboro to znám já jsem s fotkama hrála odpoledne,už jsem byla taky zoufalá ale nakonec se mi to podařilo
![]()
![]()
šamotka píše:
Daník mi tu prudí s hovnou, tak až dá pokoj, hodím vám sem ten dortík. Myslím, že se povedl.Zuzli, můj manža půjde asi s Chocholky manžou někam pocourat.
S čím to prudí???
![]()
GAVOTTKA píše:Nebora píše:Jo,jo,je to tadyGAVOTTKA píše:No jo…ta tchýně…už je to tu co…
Andulka uz je vykoupana a spinka,tak pujdu navarit a napict na zitra,at mi do toho tchyne nekrafeUz se ptala,jaky maso ma privezt? jestli si mysli,ze budu cely vikend vyvarova,tak to teda neee.Takze nas program na vikend,tchyne
KEIT-a mas teda spatny bradavky? moc maly,nebo velky,nebo vpaceny?
Nachystala jsem zadni pokoj,je obrovskej,tak ze tam bude spat s detma a ten cokl aspon nebude budit Andulku,on hrozne snabe
a Michal prej,jestli ji nenachystam jinej pokoj,ze ma mama rada klid
No to teda narazil
Tak at sedi doma,kdyz chce klid! Ja budu mit barak vzhuru nohama a ona chce klid
Uz to vidim v zivejch barvach,Andulka je zvykla den prospat,tchyne je hlucna,do toho haranti,pes,boze,asi si vezmu Diazepan
Soucítím s tebou, Gav…taková situace je fakt na prášky
![]()
makam píše:Jo,v Ostrave jsme jednou prespavali s partou,kdyz jsme jeli do Opavy na fotbal
Já chci taky ,nechcete jet do Ostravy?