Ledvinové kameny - apatit vevelit - asi fosforečnan vápenatý

3085
24.11.14 11:07

ledvinové kameny - apatit vevelit - asi fosforečnan vápenatý

Dobrý den,

dnes jsem dostala informaci, že rozbor mého kamene byl hotov a tj. skládá se z apatitu vevelit a dle wikipedie jsem zjistila, že je to asi fosforečňan vápenatý. Nejtvrdší kámen. Hledám na netu dietu, dle které se mám řídit, aby se další kameny nevytvářely. Dost to totiž bolí. Proto se ptám, zda někdo nemá stejnou zkušenost s tímto šutrem v ledvinách? A nemá nastudováno, dle jaké diety se má řídit? Našla jsem na netu dietu na spoustu vápenatých kamenů - jíst málo bílkovin apod. ale o tomto nemohu nic moc najít. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3833
24.11.14 12:09

Kameny v ledvinach mel chlap. Slozeni vevelit a vedelit. Dietu mu vylozene nikdo nerekl. Ale… nemela by se cokolada, kava, stridat klasickou vodu s mineralnimi a cajem. Nemelo by se moc solit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
24.11.14 12:11

Vyhybat se energetickym napojum a cemukoli co nadmiru zatezuje ledviny. Dodrzovat pitny rezim a pry pit i v noci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
26.11.14 23:50

Dekuji za reakci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
27.11.14 00:07

Prestan solit a omez bilkoviny, zadne sladke sycene napoje. Zacni brat pravidelne horcik, kapky lichoreresnice, plzen pivo, jez banany. je toho spousta, co se da delat

• Citovat
  • Upravit
3085
27.11.14 08:10

@merde a kde vsechny tyto rady najdu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
27.11.14 09:02

Ja zadam ledvinovy kamen alternativni medicina do googlu, ale je fakt, ze spoustu rad jsem nasla v anglictine.
Ja se ted trapila s ledvinama skoro pul roku, mela jsem rozsireny mocovod, pravdepodobne zasekly ledvinovy kamen. Zacalo mi to hnusnym zanetem ledvin, tezko rict, zda zanet zpusobil vytvoreni kamene nebo naopak, ale uzivala jsem si. Vyzkousela jsem vsechno mozne. Hlavne jsem svoji masovou a mlecnou stravu vymenila za skoro veganskou, prestala uplne solit, jedla ty banany, nasadila jsem si 400mg horciku denne, ten je pomaha rozpoustet. Uzivala jsem lichoreresnicove kapky, jkedla hodne syrove zeleniny, chvili jsem dokonce pila jednu plzen denne a skakala ze schodu. :mrgreen: asi deset dni jsem pila medvedici lekarskou.Moje homeopatka mi nasadila lek a po pul roce jsem sla na kontrolu a mela uplne zdravy nalez, rozsireni zmizelo.
A kdyz ted o tom premyslim, tak jsem si to zavinila hodne psychikou. Posledni dva mesice te nemoci jsem zacala myslet pozitivne, zacala jsem cist knizku Miluj nsvuj zivot a prisla jsem na to, ze jsem si tu nemoc hodne zavinila sama.
Ted jsem uplne fit a to me strasili dokonce rakovinou, protoze jsem odmitla jit s tim na CT vysetreni. Ale bylo to hrozny, vecny bolesti zad, v noci petkrat na maly, rano jsem vstala a byla jsem unavena jako kdybych vubec nespala.
Myslim, ze mi pomohlo tak nejak vse dohromady, ale doted beru ten horcik a na ten teda nedam absolutne dopustit.

Příspěvek upraven 27.11.14 v 09:10

• Citovat
  • Upravit
merde
27.11.14 09:05

@FamilyB ty jsi mela v posledni dobe neajke zanety mocaku nebo ledvin? Protoze u toho tveho kamene, zrovna pisi, ze to muze souviset se zanetem

• Citovat
  • Upravit
merde
27.11.14 09:09

Jo a taky si nech vysetrit funkci stitne zlazy, nekdy muze byt problem i v tom.

• Citovat
  • Upravit
3085
28.11.14 09:03

@merde dekuji za rady!! Musim s tim neco delat! Ale ja nenavidim brani leku kvuli necemu a vzdy spise hledam leceni prirodni formou. A musim prijit na to, proc se ty kameny tvori!!! Vim, ze to souvisi hodne s psychikou. Ja se nehroitim spis vyckavam zda neco prijde nebo ne, mam 4 kameny na pravo a 4 na levo a dva uz mi vycestovaly. A pekne peprnou kolikou a jedna kolika dva dny po porodu a jeste pekne se zavedenim stentu! A nejhorsi je ze maso miluju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí