Letní pokrývka hlavy

1243
12.6.22 14:35

Letní pokrývka hlavy

Ahoj, dámy, ženy, maminky :D
Nosíte v létě nějakou pokrývku hlavy? A jakou?
Právě jsem prohlížela všemožné eshopy a ne a ne najít jakoukoliv slušivou pokrývku hlavy. Kšiltovky většinou moc slušivé nebývají, a když jo, tak se moc nehodí k sukni. Žádný pěkný klobouk jsem taky neviděla, tak já nevím, šátek? Zas abych nevypadala jako babička :think:
Nebo nenosíte nic?
Já jsem právě docela citlivá na sluníčko, tak nechci riskovat upal, ale zase bych chtěla něco, s čím bych se nestyděla chodit ven :mrgreen:
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17946
12.6.22 14:39

K satum nekdy slamak, vetsinou nic. Pekny letni klobouk se rozhodne sehnat da, ted jsem listovala Tonakem a vybrala bych si.
Ksiltovky nenosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
12.6.22 14:44

Většinou nenosím nic.
Na zahradě při práci obyč slamák se širokou krempou.
Na nějaké výšlapy, nebo tůry si vezmu kšiltovku, nebo pirátku s kšiltem (ženská co šije pirátky pro děti, někdy přidělá i pro dospělé.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.6.22 14:51

Běžně ne. Jen do bazénu si dávám kšiltovku. Protože ve vodě jsem vždycky dlouho. Hlavu si nemáčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.6.22 14:54

Zkusila bych Gate a spíš obchody pro mladistvé. Klidně bych šla k Vietnamcům. To je spíš náhoda, když narazíš na něco slušivého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.6.22 15:57

To chce zkouset, zkouset, zkouset v realu.
Ze sta ksiltovek mi sedela jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.6.22 18:01

Nenosim nic, ale mela bych neco poridit. V zari jedu po 10 letech k mori tak tam by to asi neco chtelo :think:
Asi pujdu do klobouku, ksiltovku bych tu nekde mela mit jen ji nenosim :mrgreen: A navic k satum asi nebude uplne vhodna. Tak jen kde najit slusivy klobouk :mrgreen: nekdo mate tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
12.6.22 20:10

Klobouk, co jiného…slušivý, k šatům ideální, stíní i obličej (pro nás nemlade damy kterým sluníčko způsobuje skvrny v obličeji a nepomůže ani 50tka, nutnost)..
Výběr je obrovský.

• Citovat
  • Upravit
7188
12.6.22 21:22

Běžně nenosím nic, k vodě mám klobouk se širokou krempou. Koupila jsem ho někde na dovolený. Zkusila bych taky nějaký krámy jako New Yorker, sinsay, tam by mohli mít výběr, a nebo pak klasický tržnice, co bývají na větších koupalištích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.6.22 23:28

Taky něco sháním a nevím. Hlavně ve všem vypadám jak blbec a tlustoprd, mám celkem baculaty obličej a povisle tváře. Když mám rozpuštěné vlasy, tak to ještě docela jde, ale s nízkým culikem to hrozně vynikne. A v létě rozpuštěné fakt nosím výjimečně jednou za 10 dní po umytí. Jo a šaty nenosím, spíš kraťasy, ale aby to šlo k obojimu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová