Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dámy, ženy, maminky ![]()
Nosíte v létě nějakou pokrývku hlavy? A jakou?
Právě jsem prohlížela všemožné eshopy a ne a ne najít jakoukoliv slušivou pokrývku hlavy. Kšiltovky většinou moc slušivé nebývají, a když jo, tak se moc nehodí k sukni. Žádný pěkný klobouk jsem taky neviděla, tak já nevím, šátek? Zas abych nevypadala jako babička ![]()
Nebo nenosíte nic?
Já jsem právě docela citlivá na sluníčko, tak nechci riskovat upal, ale zase bych chtěla něco, s čím bych se nestyděla chodit ven ![]()
Jak jste na tom vy?
K satum nekdy slamak, vetsinou nic. Pekny letni klobouk se rozhodne sehnat da, ted jsem listovala Tonakem a vybrala bych si.
Ksiltovky nenosim.
Většinou nenosím nic.
Na zahradě při práci obyč slamák se širokou krempou.
Na nějaké výšlapy, nebo tůry si vezmu kšiltovku, nebo pirátku s kšiltem (ženská co šije pirátky pro děti, někdy přidělá i pro dospělé.)
Běžně ne. Jen do bazénu si dávám kšiltovku. Protože ve vodě jsem vždycky dlouho. Hlavu si nemáčím.
Zkusila bych Gate a spíš obchody pro mladistvé. Klidně bych šla k Vietnamcům. To je spíš náhoda, když narazíš na něco slušivého.
To chce zkouset, zkouset, zkouset v realu.
Ze sta ksiltovek mi sedela jedna.
Nenosim nic, ale mela bych neco poridit. V zari jedu po 10 letech k mori tak tam by to asi neco chtelo ![]()
Asi pujdu do klobouku, ksiltovku bych tu nekde mela mit jen ji nenosim
A navic k satum asi nebude uplne vhodna. Tak jen kde najit slusivy klobouk
nekdo mate tip?
Klobouk, co jiného…slušivý, k šatům ideální, stíní i obličej (pro nás nemlade damy kterým sluníčko způsobuje skvrny v obličeji a nepomůže ani 50tka, nutnost)..
Výběr je obrovský.
Běžně nenosím nic, k vodě mám klobouk se širokou krempou. Koupila jsem ho někde na dovolený. Zkusila bych taky nějaký krámy jako New Yorker, sinsay, tam by mohli mít výběr, a nebo pak klasický tržnice, co bývají na větších koupalištích.
Taky něco sháním a nevím. Hlavně ve všem vypadám jak blbec a tlustoprd, mám celkem baculaty obličej a povisle tváře. Když mám rozpuštěné vlasy, tak to ještě docela jde, ale s nízkým culikem to hrozně vynikne. A v létě rozpuštěné fakt nosím výjimečně jednou za 10 dní po umytí. Jo a šaty nenosím, spíš kraťasy, ale aby to šlo k obojimu. ![]()