Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma pro odlehčení!
Nedávno jsem si říkala že na začátku vztahu např sex začínal vždy líbačkou. U nás už to teď vymizelo víceméně i z toho sexuálního života. Dáme si pusu, při sexu i jen tak ale takovéto líbání kdy jsou v břiše motýli je fuč. Popravdě, asi by mi to už mi příšlo divný, líbat se jen tak a nic při tom necítit! Nevim zda jste mě pochopili. Jak to máte vy?
Jsem na tom úplně stejně. Škoda že ty začátky jsou tak krátký
Motýlky už nemám, ale líbáme se jen při sexu. Ale malý pusy si dáváme pořád ![]()
@konice20 proč škoda? Dyť je to krásný i dál… Zas je krásný že se i po opadnutí poblouznění vydržíme mít rádi, milovat!? Ne?
Zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlela. Máme to doma úplně stejně, škoda…
![]()
Jsme spolu skoro 14 let a sex velmi casto zacina libackou. Bez libani je to divny ![]()
Tak motýli v břiše už taky nemám, ale při sexu se líbáme většinou vždy..jsme spolu tři roky.. možná je to ještě kráce…? ![]()
Nevím, co myslíš delší dobou, ale jsme spolu 6 let a 4 měsíce a líbáme se pořád, je fakt, že tedy hlavně před a při sexu, ale občas i jen tak na gauči u tv, nebo když se na delší dobu loučíme, či se po delší době vítáme ![]()
Sex zacina libackou, ale jinak vubec
jsme spolu 4roky a mame 8m sviste ![]()
Taky tak nějak podobně
. I když je fakt, že někdy se zadaří a např. před sexem při líbačce takový minimotýlky ještě cítím ![]()
@Fífule mas pravdu bez toho libani si to neumim moc predstavit i kdyz pravda ze takovy to pocatecni nadseni a motylci vbrise zmizeli desne rychle ![]()
My jsme spolu 10 let a téměř se nelíbáme, někdy při sexu, ale jinak ne.. a už vůbec u toho nemám motýli ![]()
Pusu si ale dáváme pořád - při příchodu, při odchodu, nebo někdy jen tak:)
Jako jo líbáme, ale už to nejsou hodiny jen tak, většinou následuje sex. Jinak takový běžný jako na rozloučenou a tak. mě to trochu chybí líbání jen tak pro líbání, asi to navrhnu doma. ![]()