Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prosimklid píše:
Ano, i ošklivka může samozřejmě cestovat, může třeba studovat na Erasmu. Myslím, že to vůbec nechápeš - rozvod se asi nezávidí nikomu, nevím, proč tě uráží, že extrémně krásná žena má lehčí všechno - líp si namotá třeba nadřízeného, z chlapů si může vybírat, klidně si najde sponzora, jen díky tomu, že je krásná, líp a rychleji po rozvodu najde nový vztah atd atd. A plastika ti samozřejmě nepomůže, pokud ti chybí rysy a postava, nikdo z tebe krásku neudělá. Může ti něco zlepšit, ale když budeš mít řídké vlasy, oči daleko od sebe a škaredou pleť nebo nadváhu, tak ti úprava nosu a zvětšení prsou zrovna nepomůže.
Mě to neuráží. Jen si nemyslím, že krasavice mají jednodušší život. Že někdo umí namotat chlapa, je nějaká výhra?
Aby měla sponzora nebo proč. Když je přece krásná, vždy bude mít vyšší plat a lepší příležitost. Miss Universe nebo co to byla, paní Gregorová, té krása taky zajistila jen samá pozitiva a sociální jistoty. Jiná misska měla muže 2 roky v žaláři. To je výhra. Další missanda, co hlásí zprávy na Nóvě se rozvedla s nějakým bohatcem a taky to nemá jednoduché.
@Anonymní píše:
Asi máš pravdu, že jsem víc kritická. Mě opravdu přijde Angelina krásná, ty mnou jmenované mi přijdou strašně nepovedené vedle ní.Mě právě okolí přirovnává k Sandře Bullock už od střední. A já koukám na typy jako Angelina a moc nevím, co se sebou. Zapadlé očí nezvýrazníš, nos naopak je výrazný až moc. Úsměv mám pěkný, zuby taky, to dělá hodně. Ale i tak mám dnes nějakou depku - proč nejsem hezčí?
Tvl mit depku z toho, ze nejsem hezci, kdyz vypadam jak Sandra Bullock. Jdu skocit do zdi. ![]()
@Silverine247 píše:
Tvl mit depku z toho, ze nejsem hezci, kdyz vypadam jak Sandra Bullock. Jdu skocit do zdi.
Hele, najdi si ji bez výrazného líčení a prostě na první pohled to žádná kočka pro mě není. Neříkám, že je škaredá, ale pod pojmem pěkná si prostě představuji něco úplně jiného. Mluvím jen o obličeji, tělo má fajn.
@Anonymní píše:
Hele, najdi si ji bez výrazného líčení a prostě na první pohled to žádná kočka pro mě není. Neříkám, že je škaredá, ale pod pojmem pěkná si prostě představuji něco úplně jiného. Mluvím jen o obličeji, tělo má fajn.
Je to tak, máš pravdu. Ona je škaredá a ty taky ![]()
@Prosimklid píše:
Už jsem o tom psala výše - bez těch protikladů by to nešlo že? Jistěže, když přidáš k obyčejné holce ty pozitiva - že je nenamyšlená a milá, povídavá a bla bla, tak ano, to sedí, ale kdyby měly obě vlastnosti úplně stejné a jedna měla tu postavu i obličej lepší, tak už to tak nebude, že? A nemluvím o žádných modelkách, většinový ideál krásy je pro chlapy postava přesýpacích hodin bez nějaké nadváhy, mladistvý pěkný obličej a dlouhé vlasy. A ano, předběhnu tě - ano, jsou muži, kterým se líbí zásadně krátkovlasé nebo macaté prsatice, ale proto píšu většinový…
Tak nechápu proč tak paušalizuješ, že krásná ženská dokáže… Co znamená to tvoje postava i obličej lepší? Ona ta krása je velmi subjektivní, někdo rád Barbíny, někdo ostré rysy sportovní holky. Takže se nedá mluvit ani o „většinovém ideálu krásy“.? Result je - je to velmi individuální. Je to spíš tak, že když vedle sebe postavíš dvě holky, které budou mít stejné vlastnosti a jedna se bude dotyčnému muži líbit víc, tak to vyhraje, jenže třeba u vedle stojícího to prohraje, protože nebude jeho typ.
@Anonymní píše:
Ale to je jen tvůjsubjektivní názor. Pokud se ti líbí Barbíny, nebude se ti líbit Sandra a naopak.
@Lorre píše:
Je to tak, máš pravdu. Ona je škaredá a ty taky
Tak dík.
Můj děda říkal: pěkná tě omrzí, na škaredou si zvykneš.
![]()
@Anonymní píše:
Tak dík.Můj děda říkal: pěkná tě omrzí, na škaredou si zvykneš.
![]()
A na to už slyšíš co
klasika. Tvrdá hlava
@zudina píše:Žádná není, jen se chtěla pochlubit. Ale i u zakladatelky mám pocit, že jen potřebuje přesvědčit, že coby druhá Sandra Bullock je krásná.:-) Ale proč ne?
Tereza Maxová mi teda nepřijde vůbec hezká, zvláštní. Vidím na ni jen ten šílené dlouhý nos. Jinak zřejmě jsi moc krásná, ale nechápu souvislost s tématem
@Anonymní píše:
Tak dík.Můj děda říkal: pěkná tě omrzí, na škaredou si zvykneš.
![]()
Jo jo, děda to trefil přesně. ![]()
@ZuzaM píše: Žádná není, jen se chtěla pochlubit. Ale i u zakladatelky mám pocit, že jen potřebuje přesvědčit, že coby druhá Sandra Bullock je krásná.:-) Ale proč ne?
Ale vůbec, spíš se srovnat sama se sebou. Možná přestat bojovat sama se sebou. Prodat to, co mám, bez myšlenek, že vlastně nic nemám a kdo by o to stál a kdo by na to vůbec koukal. Je to ale celý o hlavě, víc než o obličeji. Stejně jako spousta na to navazujících věci, vzpomněla jsem si na ženy v pokušení, chybí mi to, co Lence Vlasákové - je to o vlastním přesvědčení.
Takové se mi nelíbí. Moc ostré na mě. Ale sama jsem přesně opačný typ, nos velký a dlouhý, oči velké až vyvalené, pusa malá a ne dost tvarovaná….
Z žen se mi extrémně líbí Sofia Vergara a Julie Benz, dřív i vdova po Presleym, ale ta se zničila….
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Chci se zeptat, jak se vám líbí typ žen s hrubšími rysy - např. Sandra Bullock, Sofia Boutella, Lucia Moniz. Všechny tmavovlasé, zapadlé očí, spíš širší nos, ale pěkné tělo.
Anonym skrz vzhled, nechci spojovat s přezdívkou a dalším infem, co píši obvykle neanonymně.
Jsem podobný typ, mám nějakou depku. Manželovi se všechny tři líbí, takže mě nepřekvapuje, že si mě vybral.Ale obecně to podle mě hezké ženy nejsou, chybí ženské znaky: velké oči, malinký nos, jemný obličej. Jak je vidíte vy?
Mě se docela líbí, ale u té prostřední a trochu i té poslední na novějších fotkách mi kazí dojem ta trochu mužská brada… u Sandry toto nevidím
Jinak z tmavovlasých krásek se mi líbí taky Eva Mendes a Penelope Cruz a i ta JLo, a docela i Michelle Rodriguez a ta má taky takové hrubší rysy…
@Anonymní píše:
Ja myslim, ze to neni nic na depku.
Ty „tvoje“ kocky vypadaji krasne i bez make-upu?