Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hele, najdi si ji bez výrazného líčení a prostě na první pohled to žádná kočka pro mě není. Neříkám, že je škaredá, ale pod pojmem pěkná si prostě představuji něco úplně jiného. Mluvím jen o obličeji, tělo má fajn.
Každá nenalíčená celebritka, kterou vídáme ve filmech se zástupem maskérek a kostymérek, je v reálu jako Máňa od vedle.
Příspěvek upraven 20.05.23 v 14:26
@HloupýFlop píše:
Takové se mi nelíbí. Moc ostré na mě. Ale sama jsem přesně opačný typ, nos velký a dlouhý, oči velké až vyvalené, pusa malá a ne dost tvarovaná….Z žen se mi extrémně líbí Sofia Vergara a Julie Benz, dřív i vdova po Presleym, ale ta se zničila….
Tak Sophia Vergara je presne ten typ, co se zase nelibi mne. Takovy (kdyz to napisu hnusne) trandak. ![]()
@Russet píše:
Mě to neuráží. Jen si nemyslím, že krasavice mají jednodušší život. Že někdo umí namotat chlapa, je nějaká výhra?Aby měla sponzora nebo proč. Když je přece krásná, vždy bude mít vyšší plat a lepší příležitost. Miss Universe nebo co to byla, paní Gregorová, té krása taky zajistila jen samá pozitiva a sociální jistoty. Jiná misska měla muže 2 roky v žaláři. To je výhra. Další missanda, co hlásí zprávy na Nóvě se rozvedla s nějakým bohatcem a taky to nemá jednoduché.
A víš, co je do jedné spojuje, bez ohledu na to, která to má bez chlapa těžší? Právě to, že jednou díky kráse vyhrály Miss - ani jedna nemá vysokou školu nebo nějaké dovednosti - jen se díky „kráse“ staly moderátorkami, influencerkami, berou peníze za reklamy, přehlídky atd. A to jim stačí na naprostou soběstačnost. Lutovská si sice stěžuje, jak je to s dvěma dětmi těžké, ale myslíš, že jako moderátorka na Nově bere míň než kdyby chodila denně za pokladnu do Lidlu? Pracovala pár dní v měsíci na pár hodin v tom dni a to je celé. Takže ano, pořád platí, že jako šeredy s nějakou nedostudovanou střední školou by se měly značně hůř naprosto všechny.
@Silverine247 píše:
Tak Sophia Vergara je presne ten typ, co se zase nelibi mne. Takovy (kdyz to napisu hnusne) trandak.
Mě se též nelíbí, je na ní nějak všeho moc ![]()
@Anonymní píše:
Ale vůbec, spíš se srovnat sama se sebou. Možná přestat bojovat sama se sebou. Prodat to, co mám, bez myšlenek, že vlastně nic nemám a kdo by o to stál a kdo by na to vůbec koukal. Je to ale celý o hlavě, víc než o obličeji. Stejně jako spousta na to navazujících věci, vzpomněla jsem si na ženy v pokušení, chybí mi to, co Lence Vlasákové - je to o vlastním přesvědčení.
Ano, pochybnosti o sobě mají i velmi krásné ženy, modelky, celebrity…
@Prosimklid píše:
A víš, co je do jedné spojuje, bez ohledu na to, která to má bez chlapa těžší? Právě to, že jednou díky kráse vyhrály Miss - ani jedna nemá vysokou školu nebo nějaké dovednosti - jen se díky „kráse“ staly moderátorkami, influencerkami, berou peníze za reklamy, přehlídky atd. A to jim stačí na naprostou soběstačnost. Lutovská si sice stěžuje, jak je to s dvěma dětmi těžké, ale myslíš, že jako moderátorka na Nově bere míň než kdyby chodila denně za pokladnu do Lidlu? Pracovala pár dní v měsíci na pár hodin v tom dni a to je celé. Takže ano, pořád platí, že jako šeredy s nějakou nedostudovanou střední školou by se měly značně hůř naprosto všechny.
Ale existují i jiná zaměstnání, kde by se uplatnila, kdyby nešla na moderátorku do Novy (v ČT by musela kvalifikaci mít). To tvoje rovnítko neplatí. Celebritou může být každý, zvlášť v dnešní době. Když někdo sleduje i osobu typu Shopaholic tentononc.
@Prosimklid píše:
To není pravda, že ani jedna nemá VŠ, naopak spousta z nich jí má.
@ZuzaM píše:
To není pravda, že ani jedna nemá VŠ, naopak spousta z nich jí má.
Třeba zmiňovaná Lutovská je Mgr. Pro někoho asi podřadný titul, ale není nedostudovaná se základkou.
@Russet píše:
Třeba zmiňovaná Lutovská je Mgr. Pro někoho asi podřadný titul, ale není nedostudovaná se základkou.
Co je na Mgr podřadného?
@Silverine247 píše:
Tak Sophia Vergara je presne ten typ, co se zase nelibi mne. Takovy (kdyz to napisu hnusne) trandak.
Musela jsem ji vyhledat a je to tak. Babochlap.
@ZuzaM píše:
Co je na Mgr podřadného?
Já si to nemyslim, psala jsem to jen proto, aby někdo nereagoval, že Mgr může mít přece každý s prstem v nose. Mimochodem hodně krásných hereček u nás má vysokou školu a žádnou záruku happy života do 90 let. Krása se prostě nerovná úspěch.
@Russet píše:
Já si to nemyslim, psala jsem to jen proto, aby někdo nereagoval, že Mgr může mít přece každý s prstem v nose. Mimochodem hodně krásných hereček u nás má vysokou školu a žádnou záruku happy života do 90 let. Krása se prostě nerovná úspěch.
Předpokládám, že ten, co by to tvrdil, možná nemá ani Bc.:-)
@Silverine247 píše:
Ale Julie Benz je kočka jak blázen
.
@Prosimklid píše:
Mě se též nelíbí, je na ní nějak všeho moc
Ze jo? Ja jsem nechtela pouzit ten hnusny termin, ale nejak jsem nevedela jak to popsat. Tys to trefila presne.