Líbí se vám tento typ žen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
20.5.23 14:24
@Anonymní píše:
Hele, najdi si ji bez výrazného líčení a prostě na první pohled to žádná kočka pro mě není. Neříkám, že je škaredá, ale pod pojmem pěkná si prostě představuji něco úplně jiného. Mluvím jen o obličeji, tělo má fajn.

Každá nenalíčená celebritka, kterou vídáme ve filmech se zástupem maskérek a kostymérek, je v reálu jako Máňa od vedle.

Příspěvek upraven 20.05.23 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
@HloupýFlop píše:
Takové se mi nelíbí. Moc ostré na mě. Ale sama jsem přesně opačný typ, nos velký a dlouhý, oči velké až vyvalené, pusa malá a ne dost tvarovaná….Z žen se mi extrémně líbí Sofia Vergara a Julie Benz, dřív i vdova po Presleym, ale ta se zničila….

Tak Sophia Vergara je presne ten typ, co se zase nelibi mne. Takovy (kdyz to napisu hnusne) trandak. :oops:

• Citovat
  • Upravit
2423
@Russet píše:
Mě to neuráží. Jen si nemyslím, že krasavice mají jednodušší život. Že někdo umí namotat chlapa, je nějaká výhra? 8) Aby měla sponzora nebo proč. Když je přece krásná, vždy bude mít vyšší plat a lepší příležitost. Miss Universe nebo co to byla, paní Gregorová, té krása taky zajistila jen samá pozitiva a sociální jistoty. Jiná misska měla muže 2 roky v žaláři. To je výhra. Další missanda, co hlásí zprávy na Nóvě se rozvedla s nějakým bohatcem a taky to nemá jednoduché.

A víš, co je do jedné spojuje, bez ohledu na to, která to má bez chlapa těžší? Právě to, že jednou díky kráse vyhrály Miss - ani jedna nemá vysokou školu nebo nějaké dovednosti - jen se díky „kráse“ staly moderátorkami, influencerkami, berou peníze za reklamy, přehlídky atd. A to jim stačí na naprostou soběstačnost. Lutovská si sice stěžuje, jak je to s dvěma dětmi těžké, ale myslíš, že jako moderátorka na Nově bere míň než kdyby chodila denně za pokladnu do Lidlu? Pracovala pár dní v měsíci na pár hodin v tom dni a to je celé. Takže ano, pořád platí, že jako šeredy s nějakou nedostudovanou střední školou by se měly značně hůř naprosto všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
20.5.23 14:25
@Silverine247 píše:
Tak Sophia Vergara je presne ten typ, co se zase nelibi mne. Takovy (kdyz to napisu hnusne) trandak. :oops:

Mě se též nelíbí, je na ní nějak všeho moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
20.5.23 14:28
@Anonymní píše:
Ale vůbec, spíš se srovnat sama se sebou. Možná přestat bojovat sama se sebou. Prodat to, co mám, bez myšlenek, že vlastně nic nemám a kdo by o to stál a kdo by na to vůbec koukal. Je to ale celý o hlavě, víc než o obličeji. Stejně jako spousta na to navazujících věci, vzpomněla jsem si na ženy v pokušení, chybí mi to, co Lence Vlasákové - je to o vlastním přesvědčení.

Ano, pochybnosti o sobě mají i velmi krásné ženy, modelky, celebrity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.5.23 14:30
@Prosimklid píše:
A víš, co je do jedné spojuje, bez ohledu na to, která to má bez chlapa těžší? Právě to, že jednou díky kráse vyhrály Miss - ani jedna nemá vysokou školu nebo nějaké dovednosti - jen se díky „kráse“ staly moderátorkami, influencerkami, berou peníze za reklamy, přehlídky atd. A to jim stačí na naprostou soběstačnost. Lutovská si sice stěžuje, jak je to s dvěma dětmi těžké, ale myslíš, že jako moderátorka na Nově bere míň než kdyby chodila denně za pokladnu do Lidlu? Pracovala pár dní v měsíci na pár hodin v tom dni a to je celé. Takže ano, pořád platí, že jako šeredy s nějakou nedostudovanou střední školou by se měly značně hůř naprosto všechny.

Ale existují i jiná zaměstnání, kde by se uplatnila, kdyby nešla na moderátorku do Novy (v ČT by musela kvalifikaci mít). To tvoje rovnítko neplatí. Celebritou může být každý, zvlášť v dnešní době. Když někdo sleduje i osobu typu Shopaholic tentononc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
20.5.23 14:30
@Prosimklid píše:

To není pravda, že ani jedna nemá VŠ, naopak spousta z nich jí má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.5.23 14:35
@ZuzaM píše:
To není pravda, že ani jedna nemá VŠ, naopak spousta z nich jí má.

Třeba zmiňovaná Lutovská je Mgr. Pro někoho asi podřadný titul, ale není nedostudovaná se základkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
20.5.23 14:37
@Russet píše:
Třeba zmiňovaná Lutovská je Mgr. Pro někoho asi podřadný titul, ale není nedostudovaná se základkou.

Co je na Mgr podřadného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.5.23 14:38
@Silverine247 píše:
Tak Sophia Vergara je presne ten typ, co se zase nelibi mne. Takovy (kdyz to napisu hnusne) trandak. :oops:

Musela jsem ji vyhledat a je to tak. Babochlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.5.23 14:40
@ZuzaM píše:
Co je na Mgr podřadného?

Já si to nemyslim, psala jsem to jen proto, aby někdo nereagoval, že Mgr může mít přece každý s prstem v nose. Mimochodem hodně krásných hereček u nás má vysokou školu a žádnou záruku happy života do 90 let. Krása se prostě nerovná úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
20.5.23 14:47
@Russet píše:
Já si to nemyslim, psala jsem to jen proto, aby někdo nereagoval, že Mgr může mít přece každý s prstem v nose. Mimochodem hodně krásných hereček u nás má vysokou školu a žádnou záruku happy života do 90 let. Krása se prostě nerovná úspěch.

Předpokládám, že ten, co by to tvrdil, možná nemá ani Bc.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31128
20.5.23 14:57
@Silverine247 píše:

Ale Julie Benz je kočka jak blázen 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.5.23 15:00

A Vachová Křížková ma VŠ taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
20.5.23 15:32
@Prosimklid píše:
Mě se též nelíbí, je na ní nějak všeho moc :mrgreen:

Ze jo? Ja jsem nechtela pouzit ten hnusny termin, ale nejak jsem nevedela jak to popsat. Tys to trefila presne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová