Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je mi 11 a strasne se mi libi jeden kluk ze tridy. Potiz je v tom ze kamaradce rek ze,, Je to pro mne jenom dobra kamaradka" ![]()
Co mam delat, porad na nej myslim a ve skole z nej nemuzu spustit oci:(
Co mam sakra delat??!
Lhal??!
Libim se mu??!
Prosim poradte!!
![]()
Broučku, kamarádství je taky super a časem z toho možná bude něco víc ![]()
Kdyby ses mu líbila, udělal by vše proto, aby tě dostal.
Nekoná, jenom řeční. Takže nelíbíš se mu.
Víc neřeš.
@Marti1234 píše:
Ahoj, je mi 11 a strasne se mi libi jeden kluk ze tridy. Potiz je v tom ze kamaradce rek ze,, Je to pro mne jenom dobra kamaradka"
Co mam delat, porad na nej myslim a ve skole z nej nemuzu spustit oci:(
Co mam sakra delat??!
Lhal??!
Libim se mu??!
Prosim poradte!!![]()
![]()
![]()
Klučina je gentleman, že to takhle hezky vyjádřil v 11ti letech…je to typická věta, kterou chlapci ukazují nezájem, přitom tě tím nechtějí urazit nebo ti ublížit. Spoléhej zatím na to kamarádství, netlač v ničem na pilu a třeba se z toho časem vyvine něco víc
![]()
Ne, nelíbíš se mu. Bere tě jako kamarádku.
Kolik že ti je? 11. ![]()
@andrea.sb píše:
Tuhle větu používají 11leté holky?
V dnesni dobe i hur ![]()
@Ondrášovka.N no nedělám si iluze, že sprostě nemluví, ale slovo sakra v takové vete mě docela překvapilo. To jsem slyšela jen u dospělých, mladší ročníky používají lepší ![]()
@andrea.sb píše:
@Ondrášovka.N no nedělám si iluze, že sprostě nemluví, ale slovo sakra v takové vete mě docela překvapilo. To jsem slyšela jen u dospělých, mladší ročníky používají lepší
Muj tri a pul roku syn ho taky pouziva ![]()
@andrea.sb píše:
@Ondrášovka.N no nedělám si iluze, že sprostě nemluví, ale slovo sakra v takové vete mě docela překvapilo. To jsem slyšela jen u dospělých, mladší ročníky používají lepší
@Ondrášovka.N my jsme tam zatím asi nedošli, malá rika bud ach jo nebo se picnu a to mi kolikrát z pusy vyjedou hodně vytříbená vyjmenovaná slova
No jo, je to brzda
@andrea.sb píše:
@Ondrášovka.N my jsme tam zatím asi nedošli, malá rika bud ach jo nebo se picnu a to mi kolikrát z pusy vyjedou hodně vytříbená vyjmenovaná slovaNo jo, je to brzda
Kolikrat z naseho vypadne i „do pldele“
![]()
Tady asi někdy debatíme s dětma, že??
Já v 11 nevěděla, co je to kluk, taková jsem já…
![]()