Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelce: gratuluji ke geniálnímu řešení. Všechny diskutující, které tu kritizují Vaše chování vůči milence, asi nikdy nebyly podváděny. Já s ním naopak naprosto souhlasím. Manžel i kolegyně s práce z Vás dělali „idio. a“ a málem Vás nakazali pohlavní chorobou, nevím, jak jinak by se tato situace měla řešit? Já bych se zachovala naprosto stejně, manžela bych okamžitě opustila, akorát nevím, jestli bych měla nervy na to dát šéfovi nůž na krk. Ve středu příští týden má tedy padnout rozsudek soudu ohledně vyhození té milenky z práce, že? Doufám, že nám dáte vědět, velmi by mě to zajímalo. Zároveň držím palce, ať si vybudujete nový a lepší život bez manžela a kolegyně.
Anonymní Bára: Jestli to správně chápu, máte dvě děti s mužem, který vás dva roky podváděl, že? Zajímalo by mě, jestli si ho ještě dokážete vážit? Kdyby něco takového udělal můj muž, asi bych už nikdy nebyla schopná obnovit důvěru k němu.
@careynka ja jsem s nimi spala samozrejme delsi dobu… spatne jsem se vyjadrila…
Milenka si narokuje a dela jen to, co ji manzel dovoli…
@chatwenna píše:
@careynka Spala jsem s nekolila zenatymi… Vycitky jsem nikdy nemela.
Aha, tak to leccos vysvětluje…
![]()
@chatwenna píše:
@careynka ja jsem s nimi spala samozrejme delsi dobu… spatne jsem se vyjadrila…Milenka si narokuje a dela jen to, co ji manzel dovoli…
no ale nemuze chtit vic, kdyz to manzel utne, furt jen to byla matrace a nic jinyho ![]()
@Ververka77 : Vážim si ho za to, jaký je otec a že díky němu mám to(děti),díky čemu jsem se zase dokázala postavin na nohy a žít. Důvěra? zatim velmi, velmi špatná, ale to ukáže čas, zda to půjde či ne.
@chatwenna píše:
@careynka kdyz to utne…No prave…
a pokud pak dela zle a lze a vymysli si, tak co s takovou? normalne bych ji propleskla, at se vzpamatuje
@Anonymní píše:
Zakladatelce: v tu dobu kdy to začala rozhlašovat se dozvěděla, že čekáme druhý, zdělil jí to manžel s tim, že to co bylo se už opakovat nebude. Bohužel díky její manipulaci a dále mému rizikovému těhu a ještě více okolnostem, se nevěra opakovala. Když už asi manžel na to psychicky neměl doma lhát a ona začala požadovat víc než jen sex, tak to mamžel utnul a díky tomu se to celé provalilo, když k nám přilítla nalitá milenka ve 4 ráno hystericky zvonit a zvonek.
díky její manipulaci se nevěra opakovala…a ona požadovala sex…chudák manžel, tak snad jsi mu pofoukala bebí
![]()
Kam chodíte všechny na ty formulace? ona mu vymyla mozek, zmanupilovala ho atd. Na to existuje nějaká příručka?
@careynka píše:
a pokud pak dela zle a lze a vymysli si, tak co s takovou? normalne bych ji propleskla, at se vzpamatuje
Ale to by mel udelat ten chlap - zaridit, aby milenka neobtezovala zivot manzelky… (v idealnim pripade)… A hlavne, to je riziko toho si milenku poridit..
Ja osobne bych se k tomu nesnizila.
@Julia_E píše:
Myslím, že to je příručka „Naivkou snadno a rychle“
Anonymní Bára: nevím, jaké to je mít dvě děti a nevěrného manžela. Každopádně doufám, že myslíš na zadní vrátka, protože pokud tě dokázal takto nechutně zradit jednou, může se to lehce stát i podruhé.
Milenka znamena nefunkcni vztah. Ja bych resila ted a ne nejakou cizi zenskou. A vim presne, co pisu.