Nevěra - bývalá kolegyně a můj muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
H1
12.7.13 14:16

Jakto. Společník dal souhlas. Když mě někdo řekne, jsem spolumajitel toho zařízení, klidně si udělej fušku. Tak mám proaktivně zjišťovat zda druhej spolumajitel s tím souhlasí? No to ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 14:19
@Kobliha51 píše:
Tak pohlavní nemoc jsem se dozvěděla ve chvíli kdy mi manžel řekl at se necham vyšetřit.

Prosím tě, ty jsi s ním měla sex i pro provalení nevěry? A nebo s ní měl poměr už dlouho a střídal vás a nebo měl k tomu ještě nějaké jiné?

Jinak šef neveděl z jakých důvodu jsem mu dala ultimátum, dozvěděl se to až když mi ruply nervy u soudu

Ty jsi u soudu jako svědek probírala, že ti kolegyně spí s manželem? To se se soudce musel dobře bavit.

Dostala vypoved na paragraf 52 v čem ani nelhal protože denně jsem s kolegyní byla v uzkém pracovním kontaktu.

Když jsi s ní v úzkém pracovním kontaktu, tak je nadbytečná? Co má co dělat nadbytečnost z úzkým či neúzkým pracovním kontaktem?
Pokud jste u soudu všichni lhali a neřekli, kvůli čemu byla vyhozena, dopouštíte se křivé výpovědi a můžete být postihnuti. Přeji kolegyni úspěch a hlavně dobrého právníka.

táhli to spolu už nejaky ten pátek, takže ano spala jsem s ním ale po tom co jsem zjistila že to tahne s kolegyní už ne…
u soudu byla v jednu chvili vyhrocená situace a kolegyne tam ječela že je šef po ní chtěl hodne práce a nedostavala žadny odmeny a pak dostane vypověd protože jsem chtela dostat pridáno abych přebrala její práci a byla patřičně ohodnocena to me vytočilo do bela tak jsem řekla soudu že jsem šefovi dala nuž na krk bud ona nebo já, nic z toho co se stalo jsem mu neřekla a ten nuž na krk jsem mu dala protože spala s mojim manželem a že bych nemohla dal vykonávat svoji praci dobře tak proto jsem řekla šefovi pouze ona nebo já aby ho nevedlo nejaký morální cítění.
a k poslednímu dotazu ti odpovím jednoduše, každy je nahraditelný a jednoduše vymenitelny… u soudu sef nelhal to mu muže odsouhlasit i sekretářka ktera s ním je v kanclu… a já mu jen neřekla detaily…

• Citovat
  • Upravit
1957
12.7.13 14:25

Tak to já víc pochopím, když někdo dokáže odpustit svojí ženě/manželovi a nenávidět toho, co se do vztahu montuje. Je to rodina, tam je potřeba nabídnout smíření a odpouštět chyby. Nevím proč bych měla být shovívavější k cizímu člověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
12.7.13 14:26

Tak podle logiky některých zde(nemyslím to špatně). Tak já mám vyžadovat po ostatních, aby oni nic neměly s mojí ženou? I když by je uháněla? Oni by byly nakonec ti špatní. Né ona? A ještě bych ji za její rozhodnutí omloval? Že to určitě on ona nic? Zvláštní.. Zvlášť když vím jak je lehký chlapy dostat..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 14:28

Tak aspon v tom nebyli deti, to bych asi řešila jinak, takhle nemusí řešit jak uživit díte…

• Citovat
  • Upravit
5502
12.7.13 14:29
@Anonymní píše:
H1 já milenku beru jako ženskou která ví že chlap je zadany a stejne s ním chrape, a pak muž děla jakoby nic… je rozdil když se ten milenecky vztah vzroste v partnersky život… já to spíše vydím očima zhrzené manželky ktera podstupovala par potupnych testu na pohl. nemoci :D netuším jak to bylo zda on balil jí nebo ona jeho je mi to upřímně jedno…

no, jenže v tom je ten rozdíl, já to třeba vidím jinak, prostě i kdyby ho balila jak vzteklá, tak on se může rozhodnout, tudíž je to jen jeho chyba… ona vůči tobě nemá žádné povinnosti… ani nemusí být nijak ohleduplná… jako něco to svědčí o jejím charakteru, o tom žádná, ale hlavní viník není ona, ale on! a to je to, s čím já u tebe prostě nedokážu souhlasit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
12.7.13 14:29
@vendulka72 píše:
Tak to já víc pochopím, když někdo dokáže odpustit svojí ženě/manželovi a nenávidět toho, co se do vztahu montuje. Je to rodina, tam je potřeba nabídnout smíření a odpouštět chyby. Nevím proč bych měla být shovívavější k cizímu člověku.

Tak to já taky chápu. Ale to je přehození nenávisti, na někoho kdo ke mě nějaké zvlášt závazky nemá.. Tam přehodím svoji nenávist za to že, MĚ SE ROZHODL ZRADIT PARTNER na někoho cizího… Ten to taky konec konců nemusel ani vědět. Vědět má moje žena..

• Citovat
  • Upravit
1740
12.7.13 14:30

Tleskám zakladatelko, zvládla jsi to bravurně - z bitevního pole můžeš odejít s hlavou vztyčenou, oba dostali co si zasloužili. Milenka - kamarádka vyhazov z práce a budoucí ex manžel zase přišel o partnerku a životní standart. A upřímně si myslim, že zakladatelka zvolila velmi mírovou cestu tím, že dala šéfovy na výběr, kdyby chtěla být opravdu svině, tak by to roznesla po firmě i s tím, že roznáší pohlavní nemoci a kolegyňka by odešla nejspíš stejně sama, zato s ostudou jako brno. Nevidim nic špatného na tom, že jí trošku zahřálo u srdce že má manžel pohlavní nemoc, vy byste toho svého litovali, kdyby od milenky chytl nějaký breberky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.7.13 14:34
@Anonymní píše:
táhli to spolu už nejaky ten pátek, takže ano spala jsem s ním ale po tom co jsem zjistila že to tahne s kolegyní už ne…
u soudu byla v jednu chvili vyhrocená situace a kolegyne tam ječela že je šef po ní chtěl hodne práce a nedostavala žadny odmeny a pak dostane vypověd protože jsem chtela dostat pridáno abych přebrala její práci a byla patřičně ohodnocena to me vytočilo do bela tak jsem řekla soudu že jsem šefovi dala nuž na krk bud ona nebo já, nic z toho co se stalo jsem mu neřekla a ten nuž na krk jsem mu dala protože spala s mojim manželem a že bych nemohla dal vykonávat svoji praci dobře tak proto jsem řekla šefovi pouze ona nebo já aby ho nevedlo nejaký morální cítění.
a k poslednímu dotazu ti odpovím jednoduše, každy je nahraditelný a jednoduše vymenitelny… u soudu sef nelhal to mu muže odsouhlasit i sekretářka ktera s ním je v kanclu… a já mu jen neřekla detaily…

počkej, on ji vyhodil pro nadbytečnost a ty si u soudu řekla, že ten důvod byl ten, že si řekla buď ona nebo já :D no, tak to sorry, ale v tomhle případě by opravdu vyhrát měla, výpověď je neplatná, protože ten důvod není pravda… je jedno, jestli si mu řekla, proč to chceš nebo ne, ale když si to vytáhla u soudu, tak aspoň šéf ví, o co šlo… no, jako podle selskýho rozumu je ta výpověď prostě neplatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.7.13 14:36
@H1 píše:
Tak podle logiky některých zde(nemyslím to špatně). Tak já mám vyžadovat po ostatních, aby oni nic neměly s mojí ženou? I když by je uháněla? Oni by byly nakonec ti špatní. Né ona? A ještě bych ji za její rozhodnutí omloval? Že to určitě on ona nic? Zvláštní.. Zvlášť když vím jak je lehký chlapy dostat..

nemůžu než souhlasit a to jsem ženská… a je mi jedno, jak lehký je chlapi dostat, takže to neplatí jen pro manželku, ale i pro manžela… ten co je ve vztahu prostě se musí rozhodnout a je to jeho volba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
12.7.13 14:38
@štěpánka11 píše:
Tleskám zakladatelko, zvládla jsi to bravurně - z bitevního pole můžeš odejít s hlavou vztyčenou, oba dostali co si zasloužili. Milenka - kamarádka vyhazov z práce a budoucí ex manžel zase přišel o partnerku a životní standart. A upřímně si myslim, že zakladatelka zvolila velmi mírovou cestu tím, že dala šéfovy na výběr, kdyby chtěla být opravdu svině, tak by to roznesla po firmě i s tím, že roznáší pohlavní nemoci a kolegyňka by odešla nejspíš stejně sama, zato s ostudou jako brno. Nevidim nic špatného na tom, že jí trošku zahřálo u srdce že má manžel pohlavní nemoc, vy byste toho svého litovali, kdyby od milenky chytl nějaký breberky? :mrgreen:

Myslel bych si že je to blbec a má co chtěl.. Ale u srdce by mě to nezahřálo.
Na to nemám žaludek.. 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.13 14:40

@janica252 já nevím zda na stopro dostala za nadbytečnost ale zase ruku na srdce, majitel a ředitel firmy muže zamestnavat koho chce… a jen pro informaci to že jsem mu řekla bud ona nebo já řekl i šef takže nepochybuji že to má pravne ošetřeny… navíc ani pulroku po vypovědi místo neobsadil a firma fungujetakže nadbytečna asi opravdu byla…

• Citovat
  • Upravit
1957
12.7.13 14:49
@H1 píše:

Taky vím jak je lehké dostat chlapa. Velmi lehké. Sama jsem jich pár dostala. Takže já to vidím z pohledu ženy, která lovila zadané a vy z pohledu chlapa, který ví jak jsou muži snadná kořist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
12.7.13 14:52

Pokud zrušil pozici, nepřijal na ni nového zaměstnance dřív než za dva měsíce, dal výpověď pro nadbytečnost, která obsahovala vše, co obsahovat má a vyplatil odstupné, tak paní nemá u soudu žádnou šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.7.13 14:53
@H1 píše:
Tak to já taky chápu. Ale to je přehození nenávisti, na někoho kdo ke mě nějaké zvlášt závazky nemá.. Tam přehodím svoji nenávist za to že, MĚ SE ROZHODL ZRADIT PARTNER na někoho cizího… Ten to taky konec konců nemusel ani vědět. Vědět má moje žena..

Kurnik, vás bych nechtěla. Ne že bych byla lehká děva, ale bála bych se udělat cokoliv špatně. Protože jako vaše žena, nemám právo chybovat. ;)

Ono taky záleží na partnerovi a na okolnostech. Nedá se to paušalizovat. Někdo za odpuštění stojí a jiný nestojí za nic, ani když je věrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí