Linecké - jak skladovat?

27
23.11.20 15:15

Linecké - jak skladovat?

Ahojky, pekla jsem linecké, ale se slepovanim ještě počkám. Mám ho do té doby skladovat spíše v pokojové teplotě, nebo spíš v chladu? Mám jej uzavřené v plastové dóze :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29160
23.11.20 15:22

Za mě dost času po Mikuláši. Ale momentálně bych to nechala v chladu v dobře uzavřené dóze.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
27
23.11.20 15:29

@Russet děkuji :) no mám za pár týdnů termín porodu, tak jsem se na to vrhla už teď raději :D

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5205
23.11.20 16:17

Já bych nechala na balkoně, už je dost chladno a aspoň se odleží ;) Já začnu příští týden.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
27
23.11.20 16:24

@Salorka děkuji :) a perníčky asi taky spíše nechat v chladu že :think:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
83
23.11.20 16:36

Zavřít do dózy a strčit na balkón nebo za okno, ale aby tam nesvitilo slunce. Jinak se cukroví nedočká Vánoc. Aspoň u nás.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
51705
23.11.20 16:41

Linecke je vlastne maslova susenka. Dej do uzavrene dozy a do chladne komory.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
14442
23.11.20 18:03

Tohle budu péct až na poslední chvíli. Jinak by nevydrželo ani dva dny… Ale skladovala bych v chladu. Klidně na balkoně, ale ať na krabici nesvítí sluníčko.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
558
23.11.20 18:03

Já ho většinou hned druhý den i namazala marmeládou a slepila a pak teprve dala za okno, když nemrzlo, nebo do lednice. Do krabičky a ještě sáčku. Přišlo mi,, že se to pak hezky spojí a proleží s tou marmeládou. Taky se to čerstvý(tvrdý) líp maže, si myslím.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
27
23.11.20 18:05

@Taktinevím je fakt že ta marmeláda cukroví na trvanlivosti nijak neomezuje, takže bych mohla udělá na hotovo, pravda pravda… :) :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
51705
23.11.20 19:08
@ecc-o-nom píše:
@Taktinevím je fakt že ta marmeláda cukroví na trvanlivosti nijak neomezuje, takže bych mohla udělá na hotovo, pravda pravda… :) :)

Suchar nasakne tou marmeladou. Neplnila bych tolik predem. Ale ty si to udelej, jak chces. Prijde mi to brzo v listopadu, aby se plnilo cukrovi.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5205
23.11.20 19:52

@ecc-o-nom Perníčky to samé. Jinak plnění marmeládou bych nechala na později, teď jen upéct a šup s tím do chladu :D

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
558
23.11.20 20:58
@Kelsey píše:
Suchar nasakne tou marmeladou. Neplnila bych tolik predem. Ale ty si to udelej, jak chces. Prijde mi to brzo v listopadu, aby se plnilo cukrovi.

No právě a pak je to takový hezky měkký :). A když zakladatelka „za chvíli“ pojede do porodnice, pak už nebude mít čas ;)
Ale záleží taky jak je to hodně tenký no

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
13859
24.11.20 14:01

Já skladuji v krabicích ve špajzu. Ale jen korpusy, slepuji až později.
Každopádně pokud slepíš teď, nic se nestane, cukroví bude dobré.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat