Poradna duly
Jana Čurdová
SMARR Můžu Tě uklidnit, že v Berouně zcela jistě neskončíš. Pro skvělou pověst berounskou porodnici raději zavřeli
![]()
Ty jo devcatka, vy jste se vcera pekne rozjely
my jsme byli s manzou na nakupech. Zkousela jsem si tehotenske gate… jedny se mi moc libily - vypadaly jako dziny - bokovky jen pres brisko mely takovy ten fusak. Problemek byl, ze mi kolem zadecku byly tesne a ja mam strach, ze mi ten nerad jeste poroste, takze jsem je tam prozatim nechala, s tim, ze pockam jeste chvilku.
Jinak jsme nakupovlai same jidlo
vyber vedl manza a do kosiku nedal nic, co by nebylo prospesne pro tehule
Takze sama ryba, zelenina a tak.
Jinak my kdyz sem davate ty fotecky, tak bych taky rada jednu prihodila, jen se mi to stale nedari, tak mi prosim nekdo pisnete jak na to… zkousela jsem kopirovat odkazy jak diva a nemuzu prijit na to jak je to spravne ![]()
Diik
Ahojky Ilju…my fotečky asi vkládáme složitě…ale jde to rychle.Máme registraci na www.album.cz ,tam máme vytvořené fotoalbum,kam vkládáme fotky.Nevím jak moc dopodrobna to mám vysvětlovat..ono je to docela lehké.Prostě vložíme si fotky,které máme uložené v PC.Když je fotka vložená,jdeš na prohlížení fotek,klikneš na tu co chceš vybrat…zobrazí se ti a ty pravým tlačítkem na myši klikneš na Vlastnosti.Tam si označíš adresu URL ..tedy označíš jen http..... a až bude černě označená,zmáčkneš CTRL+C ..v novém okně si otevřeš prohlížeč a emimino.Přichystej si příspěvek a až budeš chtít fotku umístit,na liště pod Odeslat odpověď je Img.Tohle Img zmáčkneš jednou,pak ještě jednou…měla by být dvě Img vedle sebe…a MEZI ně klikni,aby blikal kurzor a zmáčkni CTRL+V jako pro vložení odkazu.Jestli se ti to povedlo si zkontroluj v Náhledu před odesláním.Jestli je to moc složité,klidně ti to vyrobím..pošli mi kdyžtak fotečku na onpo@centrum.cz Ju?Nemůžu se dočkat
![]()
Ahoj pupíčci!
Zdravím taky při neděli!
WELI to jsem ráda, že Fufee (mimochodem moc pěkný jméno
) je v pořádku a daří se mu dobře… Tvoje bolístky jsou pozůstatkem po havárce nebo je to něco „nového“? Omlouvám se, možná jsem nečetla úplně všechno ![]()
MIO ty koukej lenošit a na koště zapomeň…i když - možná jsi měla na mysli to čarodějnické??? Když je dneska ten „slet“… nebooooj, kdyžtak tě omluvim, že jsi letos indisponována! Jen v klidu hajej a na nepořádek prostě zapomeň…mimí ti dává jasně najevo, kdy je mu dobře!
Jinak co se FOTEK týče, určitě sem s manžílkem taky tu čerstvou (14 dní starou) šoupnem.
MAMINY s batoletem taky fakt obdivuju! Zvlášť pokud není to nové těhu úplně v pohodě (ale i tak jde i o únavu)… Včera tu byli na návštěvě kamarádi s dvouletým chlapečkem z hadích ocásků a musím říct, že teda nevím, jak bych to zvládala, ale musí je člověk mít prostě asi hodně rád a přát si to druhý a pak to NĚJAK zvládnout snad jde…plánuju taky asi dvě rychle po sobě…jestli to půjde…dvě bysme chtěli, tak ať si jsou blízko a ať nejdu do práce a pak zas na MD…stejně bych nemohla asi na celej úvazek…
BŘÍŠKO se mi určitě kulatí, jen pořád ještě vypadá spíš jako „následek většího oběda“ než jako těhotný pupík…tak už se těším, až třeba za měsíc bude vše jasné na první pohled…
Dokonce mi tenhle týden jedna kolegyně řekla, že není vůbec nic vidět…
Ale nemám tím pádem problém ani s prsama, tak jsem na jednu stranu ráda a kdyby to všechno začalo až třeba v posledním trimestru, asi bych se taky nezlobila… ![]()
přeju vám všem krásnou neděli a já si jdu zase na chvíli taky zalézt do pelíšku…nějak jsem se snídaní vyčerpala… ![]()
Ahoj těhulky!!!
Přeji všem krásnou a pokud možno odpočinkovou neděli.
BEE: Tak s těma prsama ti závidim, mě bolí jako čert a navíc mi narostli o 2 čísla, takže koupit na mě podprsenku v normálním krámu, je prostě nemožný. ![]()
Takže jsem si musela koupit těhotenskou.
Přítel má z těch balonů radost- jak jinak, je to chlap, ale mě ty prsa bolí sotva se jich dotknu.
Jen doufám, že už neporostou, pač 7 bych mít nemusela, by mě převážili a ještě bych někde spadla…
![]()
Ahojky Bee…to jméno nám padlo do očka hned,jak jsem si vzpomněla na reklamu v Itálii,kde jsme nějakou dobu žili.Už nevím co inzerovali,myslím nábytek…ale šlo o to,že malý chlapeček přišel do ložnice rodičů,jak to mají dítka uprostřed noci nejraději…a ptá se tatínka:„tati,můžu si vlézt k vám do postýlky?Tatínek opatrně pootevře očka a chlapeček ještě povídá..a tati,můžu si vzít do postele Fufee?A tatínek svolí..vem si Fufee k nám.A chlapeček jde,a přijde s malým slůňátkem které se složí se všemi do postýlky“.Samo,že to všechno bylo v italštině..a o to roztomilejší.Italové zbožňují své děti nade vše.Ten přístup jsem si zafixovala.Třeba když Káťa Neumannová vyhrála zlatou…a padala v cíli únavou,ale i obrovskou radostí.. v cíli panují ostré bezpečnostní podmínky,nikdo se tam nedostane..ale jeden z italských sudích tam maličkou dceru Katky doslova poponesl.To byl důkaz jako hrom.
Jinak Bee zlobí mě odoperovaná plíce,kterou jsem měla propíchnout od žebra a pánev…ty zlomeniny rostoucí mimísek moc nekonejší…ale to všechno je nepodstatný… ![]()
Zdravím,
tak hlásím, že je mi lépe, tedy mám něco síly a energie. Tak třeba i na ten úklid dojde, Bee já pro jistotu dnes na delší dobu postel neopustila
dali jsme siv ní i snídani, a když se na ní tak koukám asi na úklid dojde i na změnu povlečení, no třeba později ![]()
zatím si lebedím a nezbeda se popelí střídavě v a kolem postele. Jinak holky ono když to dítko máte tak moc neuvažujete jake by to bylo bez něj, většinou mi to přijde k zvládnutí celkem snadno, jen někdy prostě energie dojde a to si potom užívám ty tři hodinky co je s babi.
A koukám, že u nás je sluníčko, tak asi vyrazíme nakrátko ven, jinak mě sežere nudou.
pa Mia
Ahoj holky, děkuju za odpověď, hlavně, aby mi ten screening vyšel tak jak má, držte palce.
Bříško? To já mám, ale vykrmený kolem pupíku
, jenom se mi začínají natahovat a zvedat třísla, takže asi něco brzo poroste. Dr. řekla, že už mám docela velkou dělohu, i jsem cítila jak je asi veliké, když mě prohlížela pohmatem.
Za čtrnáct dní jsem přibrala 2,5kg.
WELINKO, tak ta plíce teda nic moc ![]()
Jinak s kyčlema to chápu naprosto dokonale…mám strach, že u mě to bude taky problém. Narodila jsem se s nedorostlou stříškou kloubu. Před pár lety jsem byla na kontrole a snad prý je všechno v pořádku a na mimi by mi to vadit nemělo. Vzhledem k tomu, že mám ale bohužel nadváhu a s těhu počítám ještě trochu přiberu, tak to už teď není nic moc a to jsem přibrala možná sotva kilo - kilo a půl…
zítra se zvážím…naštěstí to nebolí při chůzi, ale spíš v leže na zádech…chci se na to zeptat doktora při příští kontrole. ![]()
MIO stejně jsi dobrá jak to s Maxem zvládáte!
Jen se hýbej opatrně, aby se to mimískovi líbilo a nezačal tě zase trápit! ![]()
Já jdu manžílkovi připravit obědo-večeři a jdeme taky na procházku!
Zatím pa a držím palce všem, hlavně Wellince s plícema a spol!
pa Bee
Ahoj holky těhulky,
přidávám příspěvek k velikosti prsou-růst začly téměř okamžitě a taky si to řádně užívám(hlavě manžel si to nemůže vynachválit).
Škoda,že to není trvalá změna,brala bych ji,neboť předtím nic moc.Doufam,že se pak jěště nezmenší. ![]()
Jinak taky se začínam kulatit,ale pořád to vypadá jako po vydatném obědě. ![]()
Pamavla: můj manžel je přímo nadšený, prý jako silikony:-) dokupuju nové podprsenky - bavlněné bez kostic, ty mi nějak momentálně vadí.
![]()
DANDA: To jo, to mi vyváží, ale až časem.
Zatim jsou jen na obtíž.. ![]()
No, ono mít trojky a pětky je rozdíl… ![]()
Sice pro chlapa je to super, ale pro mě je to zátěž a navíc mě pořád bolí, i když je mažu… ![]()
Ja vam vsem docela zavidim, na me vubec neni co poznat ani kdyz se napapam! Spis jsem zhubla 2 kg a to mi neni spatne, ale moc mi proste nechutna! A na prsou jen malinkata zmena, jinak taky nic moc! ![]()
No snad se to za par tydnu zmeni, jinak vam preju krasne pondeli a co nejvic pusinek od tech svych milacku pod rozkvetlou tresni ![]()
Přeji krásný sváteční den,pupíčci…
Jandulo já jsem od začátku těhu zhubla 12Kg.Včera jsem se u mamky vážila,a dalšího 0,5Kg je fuč.Jím stejně,chovám se stejně…ale doktůrci jsou v poho.Prý je to normál…no nevím
Moje mamina taky nejdřív strááášně zhubla.A ta prsa…a pupík..jak mi úplně zmizela ramena,zadek,stehna…tak je tohle všechno hodně vidět.Zrovinka včera jsem to řešila s mamkou a sestrou..obě prý měly bříško vidět už od 3měs…a pak to stálo za to…v 6měs prý vypadaly k porodu..uuuf…
..tak uvidíme.Hlavně ať už trošku přiberu ![]()