Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
2.5.06 10:10

Ahoj ženský ukecaný :wink:

Já se nestačím divit…pouhé 3 DNY jsem tu nebyla a než jsem se tou záplavou příspěvků a informací prokousala, zabralo mi to 2 hodiny 8O

Poctiě jsem si začala dělat poznámky, na co chci reagoat, ale ono se to v tomhle množství prostě nedá!!!

Tak jen Ilju , chci říct, že ten doktor byl korunovaný vůl, snad ten nový, který se rýsuje bude OK!!

Vítám nové těhulky Pamavlu a Smarr a Pamavlo - tak to je fajn s tím termínem, uvidíme, kterému miminku se bude nakonec chtít dříve ven :wink: Jinak první trimestr jsem prožila naprosto v pohodě, až na pocity těžkosti a „nevlastní kůže“…přibrala jsem zatím 2 kilča, snad to půjde takhle polehoučku pořád :wink:

Jandulko , hlavně buď opatrná, ať jste s miminkem v pořádku, jsem ráda, že už jsi zase mezi námi :wink:

No a dále fakt už nevím, jestli jsem na někoho zapoměla, tak se moc omlouvám :)

všem gratuluju k úspěšným kontrolám a těm, co jdou v nejbližší době, tak držím pěstičky!!!

Papa a přežívejte a užívejte úterý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.5.06 12:41

Ahoj těhulinky!!

Tak jsem tu z výletu!!! Zmokli jsem jako sviňa a ž jsme tu :lol: Teda počasí nám vůůůůbec nepřálo, ale u maminky bylo i tak fajn!!!
Jen Verča trénuje chůzi a doma jí to nebaví, takže se trochu nudila, ale zmákli jsme to. Ted si to vynahrazuje, asi usoudila, že to jedno kilíčko, co jsem zatim nabrala musim vyběhat :lol: :lol: Zá:,–(ně chodí jiným směrem než já, takže je to makačka!!!

Vítám nové těhulky a prosím je u údaje do seznámku…jestli teda chtějí…Nikoho nenutim!!!

Jo a STRAMPLICKA, MAYA, JAGISKA, PAJINA, BERU, MILI, TINES, LIBORINKA .......šup sem datum další kontroly!!!
Zatim páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
2.5.06 12:46

SEZNAMEK :

BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 16.5. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.5.
IVETT (81,váhy) Praha TP 1.11. Kulíšek DK 17.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 9.5.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 10.5.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 25.5.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 2.5. 

WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 15.5.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 9.5.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK ???
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 18.5.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 10.5.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK ???
SMARRR (75, blíženec) Praha Radotín TP 12.11. DK 4.5.
BERU (r.84) TP 12.11. DK ???
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK ???
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 10.5.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 5.5.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK ???
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 22.5.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 5.5.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 9.5.
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 18.5. + narozeniny
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK ???

MARIEE host
KA-TKA snažilka
EDIK host
DENDULKA host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
2.5.06 12:53

Ahoj Kaculko: moc rada se pridam do seznamku.

Smarrr (75, blizenec) Praha TP 12.11., DK 04.05.

""http://bd.lilypie.com/BkkYp2/.png:http://bd.lilypie.com/BkkYp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.5.06 17:24

KACULA:přidávám se do seznamku:
78(beran)Frýdek-Místek,TP 1.11.DK 9.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
2.5.06 17:29

Ahoj holky,

po dlouhé době se zase přidávám. Malej usnul v autě, ještě teď spí v kočáře.. No sice jsem plánovala, že ho dneska spát nedám, aby konečně jednou usnul jindy než v půl desáte.. Ale co, alespoň mám čas na psaní. 8)
Kdosi tady psal, že je těžké mít batole a být těhu.. No asi záleží hodně na tom, jak se to sejde. Já osobně si teda nestěžuju. Rozhodně si přes den můžu odpočinout víc, než když jsem chodila do práce. Navíc malej už chodí, takže ho nemusím tahat, pohoda 8) (ťuk, ťuk, doufám, že tu pohodu tímto příspěvkem nezakřiknu). To se spíš bojím toho půl roku/roku po porodu, to asi fakt bude záhul.. :?
Jinak zatím kontroly dopadají dobře, ale příští týden jdu na screening vývojových vad v prvním trimestru, takže uvidíme. Dneska mi kvůli tomu nabírali krev.. Malýho jsem měla u toho. V okamžiku, když viděl zabodnutou jehlu do mojí ruky, začal příšerně ječet. Setra říkala, že mu ty slzy stříkají úplně kolmo.. :roll: No, mám doma malýho ochránce..
K velikosti prsou - už se my ty jedničky taky zvětšily na větší dvojky, je to super, ale fakt smůla, že to nevydrží. Mažel je naštěstí „dolňák“, takže to naštěstí tolik neřeší, ale já bych trvalou větší velikost ocenila.. :oops:
Tak pa, holčiny, ať vám to všechno dobře dopadá, já se těším, až zase uvidím mimi na ultrazvuku.
Mějte se!
 Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
2.5.06 19:07

Ahoj moje těhulky,
jse, tu s pozdavem a obrovskou májovou pusou…

trochu jsem vás pročetla,ale ještě musím poměrně velikou cást dojet:-)
jen jsem koukla, že ILJU byla v dětenicích…jéééé já tam byla 30.4. jezdíme tam vždy jednou v roce…přece si nemůžu nechat ujít, že se mohu přítele bez urážky zeptat stejně jako obsluha: co budeš chtít k žrádlu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a k pítí si dle slov dávám: močku (cola)..
opatrujte se a papa M.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/10.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.06 21:57

Ahoj Kacula..aj ja sa pridam :)
82(byk)Bratislava T.P.13.11 D.K.22.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.5.06 07:55

Ahoj

Ahoj Kaculo: takže 83 (býk) Vysočina a příští kontrola 16.5. u nového gyndaře, prý je moc pěkný tak uvidíme.
Jinak holky s tím bříškem jsem na tom tak že už se začíná zvětšovat a proměňovat v těhu bříško někdo to má hold dřív. Jinak nevolnosti už skoro žádný ale nechuť pořád stejná. Začala jsem zase chodit cvičit na cvičo co jsem chodila před těhu. Na těhotenské se chystám až mi skončí tohle - mám to zaplacené. Akorát vynechávám břicho jinak cvičim vše, i airobic. Chodíme s manžou o víkendu na dlouhé procházky takže mi pohyb nevadí.
tak ahoj Liborinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.5.06 08:08

Ahoj

Holky nemáte někdo novou Maminku a Betynku??? Je tam něco zajímavého pro nás?? :wink: a máte už koupenou nějakou knížku o těhotenství a miminku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.5.06 10:45

Ahoj těhulky!

Liborinka: Betynku novou mám, jsou tam popsaný porody- kleštěma, koncem panevním..atd.
Jinak knížek mám spousty, ale pokud mohu doporučit, tak nejhezčí a zárovenˇ nejpoučnější kniha je „Co čekat v radostném očekávání“
Opravdu moc hezká knížka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.5.06 11:22

Ahoj

Ahoj Ivanko: tak až vyrazím do města tak se na ni dodu podívat a když tak přikúpíme díky. No a co jinak co bříško roste ti už??? mě jo, taky když jsem byla poprvé na ultrazvuku tobyl 8tt+4 tak mě překvapilo jak tam má bobánek hrozně místa asi mám velkou dělohu protože když se kouknu třeba do fotogalerie na stejný ultrazvuk někoho jiného tak tam to miminko má místa méně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.5.06 11:24

Ivanko: ty bydlíš ve Strakonicích tam každý rok jezdíme na Rumpálování . manžel je kovář s předvádí tam řemeslo letos tam byl i o vánocích! Chodíš tam taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.5.06 11:38

LIBORINKA: Já ve Strakonicích bydlim rok, před tím jsem bydlela v Písku, ale přítel si mě „přetáhnul“ do Strakonic. :D
Bříško mi ještě neroste, ale snad brzy začne…už se těšim… :D
Na ultrazvuk si chodim v podstatě kdy chci, protože mi ho dělá švára. :D
Můj doktor má starý ultrazvuk- taky na něj nadává a tak chodim na ultrazvuk ještě za švárou, ten má v nemocnici ultrazvuk velkej.
Fotky mám 2, jednu 7+4tt a druhou 9+4tt, ale tedˇ musim vydržet do 18.5 to mám kontrolu u doktora. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.5.06 11:46

Ahoj těhulinky

asi už to sem někdo dával, ale pro ty co chtějí ještě jednou :
http://www.porodnice.cz/kniha Asi tam nenajdete nic převratného, pokud máte doma nějaké knížky, ale každá informace dobrá. Já taky koukám na www.pampers.cz , kde jsem naprosto uchvácená některýma fotkama miminek v různých stádiích. Tak na to když tak mrkněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí