Poradna duly
Jana Čurdová
SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 16.5. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 16.5./29.5.
IVETT (81,váhy) Praha TP 1.11. Kulíšek DK 17.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 9.5.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 10.5.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 25.5.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 18.5.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 15.5.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 9.5.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK 18.5.
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 18.5.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 12.5.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 12.5.
SMARRR (75,blíženec) Praha TP 12.11. DK dnes
BERU (r.84) TP 12.11. DK ???
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK 16.5./29.5.
HIKI (82,býk) Bratislava TP 13.11. DK 22.5.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 10.5.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 5.5.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK ???
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 22.5.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 5.5.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 9.5.
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 18.5. + narozeniny
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK 16.5.
Tak nějak moc změn a dat v seznámku, tak to prosím omrknětě a když tak reklamujte chybičky a nedostatky!!! Díky
![]()
Další varování pro TINES, BERU, STRAMPLICKA !!! Šup sem ty data kontol, at vám můžeme fandit!!
Omlouvám jen holky z daleka ![]()
A jinak u mě nic nového ani zajímavého. Kontrola v pohodě, za asi 10 dní jdu na UZ a odběry.
reagovat budu později.......zatim páčko
cau koceny,
tak ja jdu na kontrolu dneska, boli me bricho…jsem naka nervozni..i kdyz mi ve stredu rekli na UZ, ze je vse v poradku, tak porad hodne spinim…rano az krev a sem tam srazeninka…bojim se jit uz i na velkou…kdyz to tak hloupe napisu…
Holky zacaly jezdit do prace na kole…to budou vsichni hubeni…a ja budu kynout........no dneska tak krasne a ja takovy myslenky v palici…brrrr nebudu na to vubec myslet.
na kontrou valim v deset, v pul mam nakou schuzku z kvalitarema a uvidim…, doufam, ze se uz nebudu muset vracet zpet…
tak krasnej den damy
Ahoj,
po delší odmlce Vás všechny zdravím.
1 květen u nás dopadl tak nějak divně - pršelo asi do tří odpoledne. V Olomouci bývá každý rok Ekojarmark a v průběhu jarmarku na náměstí koncerty (folk a různé jiné alternativy, letos to mělo končit večer Danem Bártou…). No ale kvůli dešti byly koncerty přesunuty do klubu skoro kilometr od náměstí… My měli s naší neziskovkou na náměstí stánek, tak jsme se k těm koncertům skoro nedostali (jen dopoledne na Tomáše Kočka - super!), odpoledne prý už tam bylo hodně těsno no a večer na Bártu tam většina lidí nevlezla (no nechoďte tam, když jsou koncerty zadarmo…). Každopádně to bylo poprvé v šestnáctileté historii Ekojarmarku, co pršelo. Ale stánkaři (různí řemeslníci a neziskovky) vydrželi až do večera a dokonce chodili i lidi - i v dešti a nejvíc po páté hodině večer, kdy se obloha vymetla a bylo naprosté jasno… Tak věříme, že příští rok se to zase vrátí do zajetých kolejí a bude hezky - všechny vás už teď zvu, je to naprosto sqělá akce, výborná atmosféra, muzika (většinou i počasí…)…
Včera jsme s manželem byli za kamarádama, kteří mají už dvě holčičky (1 a 2 roky) a teď čekají v prosinci třetí (a to jsem si původně myslela, že od té kamarádky vyškemrám nějaké těhu oblečení na půjčení na léto
) Ale bylo to u nich úplně super - holky jsou úžasné, obě úžasně žvatlají, poznávají zvířátka v knížkách - hlavně ta starší. Ale ne jen domácí zvířátka. Listovali s tatínkem nějakým atlasem zvířat, a ta holčina rozeznávala snad i druhy velryb… teda mohla jsem se jít zahrabat!!! Jak jsme šli domů, tak jsme i rozmýšleli, jestli fakt nestojí za to mít děti takhle blízko po sobě - jsou fakt výborná rodinka ![]()
O víkendu jedeme za maminkou opravovat plot (teda já ne, já budu jen rozdávat úkoly
), tak doufám, že bude lepší počasí než minulý týden…
Mějte se krásně a opatrujte se! ![]()
Domi
Ahoj těhulky!!
Tedy já zase absolutně vůbec nestíhám - téměř ani číst, natož tak reagovat!!
Ve středu jsem byla na 13. u kadeřnice, tak jsem si vzala rovnou celý den volníčko a včera jsme měli celodenní poradu a školení, tak jsme zase nebyli v práci…to je super, jak ten týden rychle utíká, když jde člověk do práce jen 2× ![]()
Včera jsme byli na návštěvě u kamarádů, co mají půlroční dvojčátka, tak jsme se s manželem zase namlsali na miminka…poňufali jsme je a pomazlili se s nima, byli naprosto úžasní ![]()
A taky mi ta kamarádka dala na vyzkoušení 4 kalhoty, 2 sukně a 2 halenky - jedny kalhoty a ty halenky jsou její sestry, tak ty že mi jen půjčí, ale ten zbytek prodá asi tak 200,–-/kus. Je to všechno jako nové a krásňoučké, tak docela ušetřím…a to jsem ještě ve středu v sekáči narazila na super těhu strečové džíny, tak jsem naprosto spokojená …ještě ten pupík mi do toho chybí, pořád obleču všechno svoje oblečení
)
Tak všem přeju krásný sluníčkový den a ještě krásnější prodloužený víkendík!!!
Ahoj holky a bříška
hlásím, že mám za sebou kontrolu. Vše je O.K., tak mi spadl kámen ze srdce. Manža byl se mnou, tak je plný dojmů. Miminko totiž ani chviličku nebylo v klidu, odráželo se nahoru dolů, máchalo rukama nohama, prostě dováděl
Pan doktor ho nemohl ani změřit, páč než zaměřil, tak už byl zase jinde
Nicméně… nakonec se podařilo a měříme 5,1 cm
![]()
A pro KACULKU Další kontrolu máme až 2.6., tak prosím o doplnění a předem děkuji ![]()
Ahoj maminky,
dlouho jsem tu nebyla, ani jsem neměla moc náladu. Náš kocour si na zahradě v pondělí roztrhl celý jeden prst u zadní packy, naši na to přišli až v úterý, tak zase bylo drama. Takové úrazy už má za sebou dva. je to hrozný, vždycky se někde rozpáře o pletivo. Já bydlím v bytě pod našima, ale stejně i tak jsem z toho na prášky. Je to špatný pacient - hlavně ošetřování ![]()
Jinak včera jsme byli s manžou se přihlásit v porodnici na předporodní kurz budoucích maminek. Tak nás čeká 8krát seminář. Zase budeme o něco chytřejší ![]()
no holky tak mam za sebou kontrolu…jsem smutna.....mam neschopenku a musim lezet a lezet…jinak pujdu do nemocnice…dostala jsem docela hustou prednasku od dr… napisu vic…je mi nejak slabo.....jedu domu do postele.
pa holky a drzte se a budte radi, ze muzete chodit do prace a hlavne mezi lidi a ne bejt jenom zavrena doma..................to zas budou depky..pa igi
Igi , jenom hezky odpocivej! A neboj se, doma to neni zase tak strasne…ja uz si zvykla a je mi doma dobre. Dej vedet jak ti je.
Do Nove fotogalerie Nove-Snazilky 2005 jsem dala fotky nasich miminek…
KACULA:nenašla jsem se v seznámku!! ![]()
PAMAVLA(78,beran)Frýdek-Místek,TP 1.11.DK 9.5.
Ty jo devcatka, ja strasim dneska uz od sedmi od rana… sice noc byla klidna (normalne tak pul noci nespim), ale nejak se mi proste vic spat nechce
Nu coz. Jdu na terasu zalit kyticky a dat si rano kakao. Sakra musime koupit na terasu nejaka lehatka, aby to bylo jeste lepsi posezenicko ![]()
Tak preju hezky vikendik a slunicko a spokojene pupicky.
Pa pa.
Ilju
PS: Hura, prekulili jsme se pres 13 tyden… ![]()
Ahoj holky,
tak jsem si myslela, ze to nejhorsi mam za sebou a vcera jsem najednou zacala spinit. Desne jsem se vylekala a valila do nemocnice. Nastesti nejde o nic vazneho. Bambulka je v poradku, placenta taky. Dr. mi rekl, ze mam byt v klidu, pekne lezet a odpocivat, nic nedelat. Spadl mi kamen ze srdce, kdyz mi rekl, ze je miminku v poradku. Nastesti spineni nebylo az tak silny a mohla jsem jit domu. Dnes uz to ustava a doufam, ze ted uz to bude jen dobry. Ale ty nervy, mela jsem desny strach, ze se mimuskovi neco stane.
Uz jsem klidnejsi, ale vim, ze ted uz na sebe budu opatrnejsi, protoze do ted jsem se vubec nesetrila.
Pekny vecer,
Ahoj holky, zdravím uprostřed krásného víkendu.
Ať miminka sílí!!!!!!!!!!!!!!!! Já už vařím dřívější oběd, vyrážíme na výlet. Doma být v takovém počasí je hřích:-)
Včera jsme s manžou vedli diskuzi. Tak jsem se chtěla zeptat, jak jste na tom s chutí na sex
![]()
Mě se jaksi někam vytratila
![]()
Ahoj Holciny,
tak ja ted presazuju kyticky a sazim truhliky… je to hruza, po kazdem truhliku si jdu domu na pet minut lehnout a pak zase dalsi…
nejak to telicko protestuje, fakt me to zmaha. Ale jinak pohoda.
Dando: Ja jsem ze zacatku vubec chut nemela a manzel to plne respektoval, ale je fakt, ze ta chut tak nejak postupne prichazi a vcera jsem si trosicku i uzila
a bylo to moc prima. Jinak myslim, ze kazda na tom budeme trochu jinak, ale vsechny moje kamaradky se shodly, ze na sex mely nejvetsi chut az ve tretim trimestru
jsem na to zvedava s tim batuzkem na brichu
![]()
Jinak ja mam uz vic jak tyden problem s nevolnostma. Nejsou to takove ty nevolnustky, ale je to regulerni akutni stav, ktery se da resit jen jedinou cestou. Nejhorsi je, ze nemuzu vysledovat proc je mi najednou z niceho nic spatne…
Je fakt, ze ale stale hubnu. Neni to nic drastickeho, mam tri kilca dole a nez jsem otehotnela, tak jsem vlastne asi 4 kilinka pripravila do narazniku na brisku. Takze zatim normal, ale spis je to hodne neprijemne a fakt premyslim, jestli se vracet do prace.
Tak uzivejte slunicka, me uz pupik leze z gati, chodim s rozepnutym knoflikem ![]()
Pa Pa Ilju a Sneruska(coz znamena Snecek nebo Beruska-to vymyslel manzilek ) ![]()
ahojky vsem , dlouho jsem tu nebyla, tak ted to musim napravit! Je to hrozne vzdycky jsem vlezu vam neco napsat kdyz se neco deje! Vcera vecer jsem zase zacala spinit , tak hned odpocivam a uvidim jestli to zmizi, ja doufam, ze jo , pac do nemocnice se mi znova nechce! Takze ted me ten muj porad jen oblitava a dela mi vse co mi na ocivh vidi ani nechce abych sedela tady u kompu a neco vam napsala, no jo musim respektovat i jeho prece jenom je to i jeho pumprdlicek
. Snazim se to brat v klidu a nenervovat se, tak se nedivte proc mam dobrou naladu, podle me se to odrazi i na miminku!
Jinak chci jeste neco rict BRUNOVI : Tehotenstvi neni nemoc , ale clovek se z toho ma radovat a jestli nemuze zenska delat par veco napr jezdit na kole, tak to zjisti, nejake zenske jezdi treba az do 6 mesice tehotenstvi. U kazde je to individualni, takze si nech ty tvoje vety na me , ze mam labilni napady, vubec se mi nelibila ta tvoje reakce!
JInak holky opatrujte se a jen se opatrne opalujte a lezte at v poradku vyprdnem ty nase prdolky co nosime v brisku. Zatim pa pa
Jo jeste jsem tu cetla jak se to s tou chuti na sex, ten samy problem resime i s mym pritelem, ale nastesti mam velice chapaveho a tolerantniho chlapa, tak jsme to probrali v klidu, pac me se ta chut zatim taky nejak vytratila, ale porad doufam, ze tak rychle zase pride ![]()