Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
11.5.06 17:51

http://tickers.TickerFactory.com/…820/preg.png

Hurá povedlo se.Už mám taky metřík. To ale byla dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.5.06 18:30

Holky já vás nechtěla vyděsit!!!

A jestli se mi to nechtěně povedlo, tak se omlouvám, mě to strašidelný nepřijde- mě to naopak přijde hezký, když pak vidím ty štastné maminky s uzlíčkama v náručí… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.5.06 18:36

Ja na ty stranky koukala uz drive a musim rict, ze nektere zabery byly fakt lahudka. Muj muzicek chce porod natacet na kameru a ja mu to ukazala s domenim, ze ho to nadseni prejde. Kdepak!!! Stale nemuze pochopit, ze na opravdu REAL video nebude nikdo zvedavy… Tak uvidime, ale ja se natacet nechci…clovek si vetsinou pamatuje jen to dobre a ja si chci pamatovat krasny a hladky porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.5.06 19:21

Ahoj Devcatka, vy jste se ale rozpovidaly od vcerejska. Kdyz jsem doma, tak nic a jen vytahnu paty, tak nestiham cist :lol:

Medicka : vitej mezi nami
Jandulka : moc krasna fotecka, doufam ze budu mit take tak podrobnou, ta prvni je spis takovy lepsi flek :lol:

Rajskou jsem mela dneska na obede vpraci, mnam mnam.

Jinak hlasim, ze jsem dnes vse oznamila v praci. Sefa mi bylo az lito, nejak se nam tam vystridalo hodne lidi a jeste ja do toho. Nejkrasnejsi ale bylo jak me vsichni v praci vitali. Nebyla jsem tam neco pres mesic a vypada to, ze jsem jim chybela a to ne jen po pracovni strance. Moc moc me to potesilo a zvedlo na duchu. No, uvidime, zco rekne zitra dokturek, ale rada bych se do prace jeste vratila. Tak mi zitra drzte palecky, ja se zkusim ozvat jeste odpoledne, kdyz to stihnu. Jinak o vikendu se chystame za kamarady do Plzne, tak chci vzit utokem H&M bo se vejdu jen do dzin a ty zacinaji byt nepohodlne :lol:

Tak papa, my jdem koukat na nejaky filmecek a odpocivat.
Ilju a Sneruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
11.5.06 20:33

Zdravím,

doufám, že se jinak než virtuálně máte dobře a těhu si spokojeně užíváte.

No k odkazu jen tolik, viděla jsem ho když jsem čekala Maxe, jsou to soukromé záběry, tedy vlastně nic k šíření:-), je to prostě lidské a jestli to přijde někomu neestetické prosím, ale ženy býají tlusté, zvláště ty těhotné a k holení, trdit, že se holí kůli hygieně, no nevím, v porodnici Vás budou chtít oholit pouye mezi poševním chodem a konečníkem a to jen proto aby případně mohli udělat nástřich pochvy a při šití jim nepřekáželi chlupy. Podle mě mi pokud někdo nesmrdí je houby do toho zda se kdo holí či ne, je to záležitost nanejvýš intimní. A k množství lidí u porodu, i to je velmi individuální, já v porodnici měla muže svou por.as. a tedy minimálně 3 - 4lidi, dva jsem chtěla, da mi „přidělili“ ale dokázala bych si představit u porodu i více lidí, jde o to, zda by byli užiteční, třeba teď bych byla ráda, kdyby s námi mohl být krátce po porodu i Max což by byli další dva(+někdo kdo by se o něj staral a mohl ho zas odvést), ale znám i holky co by rodily úplně nejraděj úplně osamotě, dle mě je škála široká a každému sedí něco jiného.

no doufám, že jsem se nikoho nedotkla

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
958
11.5.06 21:19

Ahojky, vy jste se teda rozpovídali!!!!

No souhlasím s Miou, každý to má a cítí jinak. Jinak já měla u porodu manžela a kameru měl taky, ale natáčel až když na nás malá vykoukla......Víc jsme nechtěli, kdo by na to koukal a vlastně ani manžel nestál o to, vidět porod UPLNĚ do deteilů. Takže stál u mé hlavy a držel mě za ruku a podporoval mě! :P

Jinak rajskou si asi taky uvařim, jste mi udělali chutě :lol:

Lidunko …gratuluji k metříku :wink:

Welinko …to tvrdnutí je celkem normální, ale měla bys možná brát magnézium…rozhodně o tom nezapomen říct na gyndě!! Ty máš teda trápení, jako kdyby nestačilo to ostatní. Drž se a oparuj se. Tvoje mimčo ale bude nejodolnější a nejsilněší…určitě!! Jo a koukej baštit :wink: :lol:

Jinak na ty jména jsem fakt zvědavá, navrhuju je doplnit do seznámku…kdo teda už má jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.5.06 21:27

SEZNAMEK:

BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 16.5. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 16.5./29.5.
IVETT (81,váhy) Praha TP 1.11. Kulíšek DK 17.5.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek TP 1.11. DK 7.6.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 29.5.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK ???
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 25.5.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 18.5.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 15.5.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK ???
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK 18.5.
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 18.5.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneruška DK 12.5.

PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 12.5.

SMARRR (75,blíženec) Praha TP 12.11. DK 25.5.
BERU (r.84) TP 12.11. DK ???
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK 16.5./29.5.
HIKI (82,býk) Bratislava TP 13.11. DK 22.5.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 6.6.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 19.5.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK ???
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 22.5.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 2.6.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 26.5.
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 18.5. + narozeniny
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK 16.5.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov TP 30.11. Ricky DK ???

MARIEE host
KA-TKA snažilka
EDIK host
DENDULKA host
RADULKA1 host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
11.5.06 21:36

Ahoj holky,

tak jsem vsechno docetla. Uff, vy jste se teda ale rozepsaly.
K tem porodum muzu rict, ze ja se na takovy veci divat nemuzu. Jsem sragora. Ja bych proste doktorkou byt nemohla, protoze to neni nic pro me. Krev mi nevadi, ale takovy porod proste videt nemusim. Mam v sobe nejaky blok a porod ve me budi hluboky respekt a asi pro me neni jednoduchy se na nej divat.
Tou rajskou jste me pekne naladily a o vikendu ji taky budu varit. My ji mame doma taky nejradeji s plnenymi lusky, ale to je specialita moji mamy a tak ji udelam s hovezim masem. Jen ho nesmim zitra zapomenout koupit.
Jmena u nas porad resim jen ja. Ale minuly vikend jsme se s manzelem konecne shodli na jmenech a vic uz resit nebudeme. Takze nas vyber je takovy: pro chlapecka Tobias a pro holcicku Sofie. Me se moc libi Beata, ale to se zase nelibi manzelovi a Sofie se nam libi oboum.
JOOO, uz vim co jsem vam chtela rict. Uz citim mimiska jak se hybe. Teda ne pravidelne, ale vcera vecer se tam pekne mlel a ja mela pocit, ze mi v brise dela kotrmelce. Je to nadhera. To jediny mi po porodu Danuly chybelo. Bylo to nejkrasnejsi na celym tehotenstvi, jeho prvni pohyby, kopanecky. I kdyz si myslim, ze je to dost brzo, ale jsem moc rada, ze uz je to tady.
Dobrou noc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.5.06 07:46

ahojky vsem,

teda vy se umite rozepsat, jeden den tu nejsem a vubec nestiham :D .

BRUNO: Mooc dekuju,opravdu jsem tohle nevedela a hned to budu praktikovat. :wink: a doktorovi rekni at se hezky snazi, ze chcete krasnou fotecku :D .

MArcela F: Tos me uplne prekvapila, v jakem jsi tydnu?

JInak jsme vcera byla nakupovat veci na sebe pac jsem zjistila, ze v mych starych me tlaci brisko, tak byli velke nakupy, no koupila jsem si sukni, tilko ktere je skoro az na prdel, no bomba, ale kalhoty jsme si nevybrala zadne :cry: . No zkusime to priste, ted stejnak bude krasne, tak vyuziju te sukne :wink: . Jinak ja osobne si myslim, ze je zbytecne nakupovat primo v tehu obchode, je to tam az prilis drahe! Ale to je kazdeho vec :wink: .

Holky a Bruno mejte se krasne a kraaaaaaaasny vikend. Pozor na drobecky. Jsem nejaka chytra co?! :D :D

Jo a koupila jsem si bylinky pro tehotne zeny, tak si delam cajiky ;)

Tak papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
12.5.06 08:54

Ahoj holky,

Jandulko jsem v 15 tt. Je to brzo, ale podle dr. je to hodne individualni. U Danielka jsem to mela uplne stejne. Pamatuju si uplne presne, ze v 15 tt se mi zacal v brisku pekne mrska a bricho mi delalo uplny vlnovky. A ted je to uplne to samy. Vecer kdyz jdu spat a jsem v klidu, tak se mi tam mimusko pekne vrti a ja to krasne citim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
12.5.06 09:04

Ahoj těhulky!

MARCELA F: Tak to ti teda závidim.. :D..to já si budu muset ještě hodně dlouho počkat, ach jo- snad se toho dočkám. :wink:

Holky, co jdete na kontrolu držim vám palečky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.5.06 09:21

Marcelko , to je krása, já Ti trošku závidím :wink: Ale jen trošku, dočkáme se toho všechny, jen jsem zvědavá, jak to rozpoznám…my „prvotěhulky“ to prý hned tak nezaznamenáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
12.5.06 10:15

ahoj holky zdravím vás při posledním pracovním dnu, já dneska budu trávit den spíše doma, musím uklidit a upéct dort protože mám v něděli narozky tak musím pohostit návštěvy apoň něčím dobým . Upeče Krtkův dort ten miluju. to si Bobánek pošmákne!

Marcelko: moc ti gratuluju k prvním pohybům miminka, já už taky chci !!!Musím to být překrásný. No já se můžu těšit tak na tu kontrolu v úterý u nového dr. pak budu referovat. moc se těším teda až na to braní té krve!!!

Včera jsem byla cvičit a bylo to moc príma, skvěle jsem se protáhla ale musela jsem víc odpočívat je to cvičení normální takže když cvičily břicho tak já jsem pila a odpočívala!!

Holky přeju vám krásný víkend plný sluníčka a pohody!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.5.06 10:30

Prosim o radu

Ahoj Holky tehulky,mela bych na vas jednu prosbu,jsem dnes 30dc,menzes mela dojit 27dc…muj cyklus byva kazdy mesic presny…ovu jsem mela ted uz 12 dc…ponevadz jsem jeste ani nezacala spinit ani mrchu neprisla tak jsem dnes rano testovala levnym testem citlivost 25IU a byl negativni :( samozrejme jsem zklamana ale porad si rikam ze je jeste brzy na vysledek,jsem tri dny spozdeni.Jak to bylo u vas kdyz jste testovaly?po kolika dnech spozdeni se vam ukazaly dve //.Priznaky mam pobolivani v podbrisku,jinak mi nic neni,jinak vzdy pred mrchou me boli zada,prsa ted ne poprve je to pro me nove.Prosim o radu.Vsechny moc zdravim

P.S nejsem zadny novacek,s manzou uz se snazime skoro pet let.je mi 26 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.5.06 10:43

Terko , je to strasne individualni! Jednak zalezi na testu a potom taky na hladine HCg. Znam pripady, kdy nemely holky // ani po tydnu zpozdeni a byly tehu. MOC by ti to prala!!!
Ja mela slabe // 5 dni pred terminem MS…coz je asi druhy extrem. Pockej dva tri dny a testuj znovu. Drzim palce at je to ONO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí