Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.5.06 11:18

Smarrr:
AVIRIL H čípky -ten je poměrně slabý a není v něm nic moc závadného
FAKTU, čípky - taky docla dobrý
Ale pokud je problem v tom, více krvacis, tak by se hodil spis SPOFAX (ale ten není moc na zanety)

Co se týce rizik v tehotenství, tak nejodbornejsi z odborných knih co jsem tu nasla neuvadi „kontraindikaci tehotenstvi“ pravda je ale takova, ze by se to nemelo uzivat prilis dlouho.
Pokud jsi ale v 14tt(doufam, ze jsem koukala dobre :) tak uz mimi jen tak neco neohrozi.Je to uz plne vyvinuty
clovicek a bude jen rust…Takze si klidne od hem. ulev :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.06 11:25

Ivana1985 Díky, lízatka se menují GRAVIPOP a zkouseka jsem je…moc nemomohly a jsou navic az moc sladky :x Brzy jsem si spojila jejich chut prave s tim pocitem na zvraceni a uz je nemuzu ani videt :evil:

Smarr Jo tan GRANGR zkusím..o tom jsem neslysela, Díky 8)

Co se jidla týce tak mam chut jen na Kinder mlecny rez a to tak na jeden denne…To asi toho moc nepriberu, i kdyz nevim z ceho, ale brisko mi roste fest a vypadam na vic nez na svuj 12tt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
15.5.06 11:27

Ahojky těhulky…

Smarr .....já bych zkusila asi Gel z dubové kůry…objevily se mi trochu hemoroidy po porordu a zabralo to bezvadně…ani to moc nestojí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.06 11:39

thulkovské oblecení

Dotázek k tehulkovskemu obleceni…
Psaly jste, ze uz jste nakupovaly…
Jakou velikost si mam koupit ted, kdyz mi moje 36 uz neni( a asi uz ani nikdy v zivote nebude :cry: :cry: ) a nechce se mi koupit kaloty co budu moct nosit jen mesic.
Ty pravý tehotensky z gumou mi prijdou obrovský 8O 8O 8O
A navic, my Listopadový prece budeme tehotny v lete, tak se mi moc nechce parit s gumou na brise :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.5.06 12:20

Medicko: ja jsem presne mela velikost 36, takze ted mam vse 38-40 a sukynky (koupila jsem si dzinovy mini pod pupik) L nebo 40, tedy jsou mi trosku vetsi, ale nosim je jako bokovky a hlavne kdyz tam das pasek tak uz jenom povolujes ocka :lol:

Joo a hlavne moc diky za typ - hned odpoledne jdu do lekarny!

""http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png:http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.5.06 14:07
Marcela_F píše:
Jeste mi reknete, jestli je vas sex stejne intenzivni, myslim tim vasnivy a naruzivy jako pred tehu. Nebo jste opatrnejsi? Muj manza je hodne opatrny. Ma strach o miminko. No co vam budu povidat, desne mi chybi predtehu sex. Ach jo, uz to vidim, ze takovej sex si zase uziju az tak za rok. Ale co bych nevydrzela pro krasny zdravy mimi.

Ja mam taky strach…ale pry se tomu nic stat nemuze…pro jistotu pouzivame kondom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.5.06 14:15

Ahojte tehulienky.
Vsetky vas pozdravujem.Mam asi chripku :(
boli ma brucho,ale len ked chodim..takze sa snazim lezat.Zajtra idem k Dr.tak mu to oznamim.
Neviete co znamena skrateny krcok maternice?a co jeNT-1.5mm a NB pritomna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.5.06 14:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.5.06 14:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
15.5.06 14:37

Hiki
zkrácené děložní hrdlo je riziko předčasného porodu, jde o to zda se i otevírá, jak dalako je těhu…

Marcelo_F
tak pohyby takhle brzo ti nepokrytě závidím, já chci takýýý, to je na celém těhu nejkrásnější a hlaně jsem při jakékoliv pochybnosti rychle věděla, že je vše ok

Kaculo
držím palec na zítřejší KO, to je ta scraeningoá, ultrazvuková?

K sexu, no u nás méně než dříve, ale na vině není mimin, ale Max v kombinaci s naší únavou, večer když klouček spí jsme mrtví a jindy je vzhůru, takže se frekvence snížila. Že by sex mohl miminku ublížit, no v prvním trimestru pokud žena krvácí, nebo má jiná rizika potratu to ano jinak rozhodně ne, tedy možná pokud někdo provádí nějakou krkolomnou gymnastiku … Infekce hrozí po celé těhotenství, pochě se změní prostředí a mykóza může být příčinou předčasného porodu, nicméně ta se dost jasně pozná - sědění, pálení, hustý zapáchající výtok, tedy dle mě pokud kondom někomu nevadí … nás třeba netěší a jeho použití poažuji za zbytečnost. Jinak si sex těhotná užívám lastně jinak, intenzivněji, a bude lépe s pokračujícím těhu a tedy prokrvením zůčastněných partií. Myslím, že někteří muži se zbytečně bojí, upřednostňuji komunikaci, maminka jistě pozná co se jí nelíbí a co je ok a tím pádem, co je ok pro mimi. Sex jako prevence protivného muže mi přijde jako povinnost a blbost, prostě jak to ten pár cítí, pokud je to jen nabádání k nezanedbávání tatínků tak jsem šemi deseti pro, oni maj těhu jen sprostředkoaně a potřebují co nejvíc informací a také partnerku, nejen matku=nosnici :D

Nico
jak dopadli koťátka? můžeš sem dát znovu odkaz na tu webkameru nemůžu to dohledat, prosííím

k oblečení, já nosím bokoky, mám i pár větší velikosti od loni, kdy jsem ještě nebyla zhublá po Maxovi, těhu mám jedny krásné jeansy, ale to je až na břicho, jo a jak někdo psal, že si v sedě, nebo po jídle rozepíná knoflík, tak tak já to měla celé minulé těhu a neobtěžovalo mě to, a holky bříško bude vykukovat v létě to je skvělá doba na šatišky a tam se vejde lecos:lol:

na hemeroidy doporučuju, třeba ten gel z dubové kůry a je spousta přírodnch preparátů

tak se hezky opečovávejte :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
15.5.06 15:43

Smarr, díky…
Tak to se asi vydam na nákup.Už stačí to, že jsem celá „vyblitá“ :evil: , ještě navíc chodím už 3 tydny v stejných platěných kalhotech na gumu…

To by to taky se mnou můj drahý muž nemusel vydržet a utekl by mi s vnadnou blondýnkou… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
15.5.06 15:48

medicko-těhulko
a ty snad nejsi vnadná?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
15.5.06 15:52

Cviční

Ještě jsem se vas chtěla zeptat, víte někdo, zda se smí v těhotenství posilovat a jaké cviky?

Těhotenské cvičení si chci nechat na pozdější dobu… :?
Teď chodime s mužíčkem 2× v týdnu plavat, do posílobný chodil mých prvních 12t sám, ale říkam si, že po 3.měsící snad můžu něco dělat,ne? Taky mně napada, co kolo?

Taky občas zaplácam tenis o zeď(normalní hru bych si zkoušet netroufla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.06 16:09

Mia : Pravě že jsme měli hezky naplanovaný termín svatby na přiští léto a mimo na rok 2008 :P :P

No ale stačilo mi jaksi taksi vyzvracet nechtěně prášek :oops: a mimi je na cestě…Tak jsem aspoň tu svatbu nechali v původním termínu…

Z TOHO VYPLÝVÁ: Blondýnka v neplátěných kalhotech mě může stále ohrozit… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
15.5.06 16:32

medicko…
a kdy první dovolené v Jugoslávii? :lol: no dobře tak ty pláťáky zahoď

posilování, pokud jsi do posilovny před těhu nechodila tak moc nedoporučuju, leda se 100% instruktorem, obecně, nezadýchávat, nepřehřívat, nejít do krajností a vynechat šechny břišní svaly i bránici což chce cik, nebo zkušenou radu a dozor, ono když dobře stahuješ třeba tricepsovou kladku zapojuješ břicho … no posiloání v těhu není nemožné jen složité

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex