Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
16.5.06 13:01

Ahoj

Ahoj holčičky, tak hlásím návrat z takové ordinace v růžové zahradě! Pan doktor ve mě zanechla příjemný dojem je moc pěkný a hrozný sympaták, akorát mě zaskočilo že mi ještě nenabrali krev. Tak mě pan doktor prohlídl a poslal na velký ultrazvuk. tam bylo horzně maminek takže jsem tam seděla asi 40 minut,ale ten zážitek stál za to! Mimi pořád dovádělo, kopalo nožičkama akorát máme přijít ještě za týden protože NT něco za hlavičkou nebylo změřitelné! Takže mi udělá fotečku až příště, hlásím že už také mám průkazku,ale mrzí mě že nemám odběry už za sebou bude to hrozné čekání jestli je vše v pořádku!
Sestřička mi zakázala cvičit a doporučila mi nějaké vitamínky pro těhu tak jsem si koupila Calibrum mami vyšlo nejlevněji. Protože mě v noci brali křeče do lítek takže nedostatek vitamínu asi horčíku!!

Holky berete také vitamíny, no doufám že mi mimi moc nenaroste!! berete 1 denně?? Píšou 2 ks!

podle MS 11+5 a podle ultrazvuku také 11+5!!

Liborinka a Bobánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
16.5.06 13:02

Čau holky, máte krásná bříška. Nezavedete tam naši fotogalerii listopad 2006, ať nemáte ty fotky tak poházené mezi ostatní fotogalerie?
Jinak já se mažu tělovým olejem od Nivei. Docela pěkně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
16.5.06 13:02

další ultrazvuk 23.5 a kontrola 13.6!! :)
díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 13:31

Holcicky, vite co se mi taky dneska stalo? Hlasim prvni kapicky mleziva 8O jsem z toho mirne v soku…a bradavky boliiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.5.06 13:41

Čau holky!

Kontrola v pohodě, fotku máme, ale není na ní moc vidět, protože maj dost slabou tiskárnu, tak nevím, jestli ji sem zvládneme nějak oskenovat… :-(

Qeebo je v pořádku, viděli jsme stehenní kost, lýtkovou kost, páteř, žaludek, ledviny, bránici, pupečník…prostě má všechno, co mít má. Doktorka na UTZ říkala, že by i krev měla být v pořádku, protože UTZ je naprosto v normě. Jen jsem byla málo napitá, tak si nebyla jistá, jestli nemám placentu níž než by bylo ideální, ale uvidíme příště…zkusím ráno vypít aspoň půl litru vody, aby to tam stihlo doputovat.

Doktor taky vcelku v pohodě, jen není moc komunikativní, což mi trochu vadí. Sice se ptal, jestli se nechci na něco zeptat, ale já si všechno co aktuálně potřebuju vědět stejně vždycky zavčasu dohledám …takže jsem se ptala na to KOLO a on říkal, že to vidí jako ideální sport…sice žádnej terén, spíš jezdit po silnici, ale výhoda kola je, že si může člověk slézt jak potřebuje…takže možná hned dneska osedlám to mámino s velkým sedadlem, aby mi bylo pohodlný a vyrazim na krátkou projížďku… :-) jinak obecně se sportem…nemá se jít do únavy, zadýchání a už vůbec ne zvyšovat tepovou frekvenci tak, že by se člověk začal potit a zadýchávat… :-( což myslím, že vzhledem k tomu, na co jsem byla zvyklá dřív bude NIC MOC…ale aspoň nějakej pohyb! :-)

Tak se holčiny mějte, před UTZ hoooooooooooooodně pijte (já pila normálně a nestačilo to) a ať všechno dobře dopadá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 13:54

Bee , me dr. posila pred UTZ vzdycky vycurat…tak nevim 8O Vzdycky mi rikala, ze pres plny mocak nic nevidi, ze ta tekutina pohlti vsechny vlny a stini…Ale mozna to bylo jen na zacatku tehu.

A blahopreji k uspesne kontrole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.5.06 14:00

BEE …super zprávičky..... :lol: :lol: já se jdu hned napít, jdu tam až v půl čtvrté, takže to ještě stihnu. Jinak už máme zaznamenaná i jména pro miminka v seznámku, takže kdyby byla změna, tak dej vědět!! Je nás zatim málo :cry:

NICO ......teda mlezivo…no upřímně ti moc nezávidim…jestli se to bude zhoršovat, tak budeš nosit vložky v podprdě, což pokud máš spíš menší prsa, může být fajn, ale mě by to asi dodělalo…moje velikost je dost velikááááá :roll: Ale je hezký, že víš, jak se tělíčko na mimi chystá…tak snad to bude jen v míře únosné a ty se po porodu krááásně rozkojíš!!

LIBORINKO …taky koukám dobré zprávy…na ty křeče pij Magnézzi alespon na noc.....mě to pomáhalo…Jinak myslim, že časem stejně většina z nás vyfasuje Magnézium v tabletkách..ale uvidíme!!

Jinak holky, já si fotku z ultrazvuku vždy vyfotim digi fotákem…Scenner nemáme…takže se nevymlouvat a šup sem s fotečkama!!!

Já se jdu osprchnout a napít, abych byla vzorná, tak snad to nepřeženu a nebude místo miminka vidět spíš močový měchýř!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
16.5.06 14:02

Mě zase na posledním UTZ doktorka vystrašila, když začla „pracovat“ a říká…„jéje, tady máme nějakou cystu, na to se ještě podíváme“…a pak končila a říkala…„tak to nebyla cysta, on to byl močový měchýř, teď už je o hodně větší, nějak se naplnil“… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
16.5.06 14:04

Jo a Bee a Liborinko , moc moc gratuluju k úspěšné kontrole a dobrým pocitům z Dr…Bee, ty toho Svého třeba i rozkomunikuješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 14:05

Kaculko , ja mam ted takove dvojky-trojky, takze pohodicka a muzu si na doma pekne lebedit bez podprsenky - ta mi totiz hrozne vadi.
A to mlezivo nevyteka samovolne, jen pri stisku se objevi kapicka…ale Ili uz mi studenou sprchu na toto tema dala :lol:

Tesim se na info z tve kontroly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.5.06 16:36

Takže jsem tu zpátky z kontroly. No všechno je v pořádku, proběhlo měření všeho co se asi dalo změřit. :o Prý je vše v normě…zobli mi i krev a výsledky budou příští čtvtek, to si mám zavolat. No jinak fotku nemám, protože naše Mimčule se otočilo a vystrčilo na nás zadek.....no to na nás začíná prdět dost brzo :roll: :roll: Takže než za každou cenu nějakej paskvil, tak si počkám na další..... :wink: No stejně jdu za chvilku…(7.6) na další UZ…ten je genetickej nebo co…má se dělat kolem 20.tt, což dle UZ stihnu jen tak tak před dovolenou. Jo a dle UZ jsem 15+5 a dle PM 16+3, takže tipuji že je to menší, protože je to holčička… :arrow: já chci!!!!!!
No ale uvidíme…porod máme za chvilku…uteče to jako voda…že!?!? :idea:
Joooo a močový měchýř mi taky ukázal…nevím proč, ale alespon vím, že ho tam mám :lol:

NICO ......ta tvá velikost je jaksi optimální…myslim…já se pohybuji kolem písmena E…a to čislo radši ani nepíšu :twisted: Jinak věřím, že ti mlezivo samovolně nepoteče…Určitě si to Ili vybrala za nás obě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 16:45

Kaculko , to jsou skvele zpravy! A ta holcicka tam jiste bude!!! Na nas se mrnousek taky otocil prdelkou, ale pani doktorka ho v nestrezenem okamziku prece jen vyfotila :-) Aaaale co, aspon vime, ze ma kraaasnou pater.

No ja si na poprsi nestezuju (i kdyz podle manzela by to asi chtela takove pekne plne trojecky). na gymplu jsem mela spoluzacku, ktera mela prsa obrovsky a hrozne trpela…rikala ze bezet na autobus jsou neskutecna muka a bez kvalitni podprsenky ani ranu!
Ale na fotce vypadas fakt vyborne! Ja si myslim, ze bys na sebe nemela byt tak prisna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.5.06 17:09

Nico .....jsi fakt milá.......já ani nejsem na sebe moc přísná, ale vím, jak jsem vypadala před prvním otěhotněním a to jsem měla i ty pěkné trojky......No a taky vím, že až se rozhodnu s tim něco dělat, tak to půjde…ale musí se chtít…Ted to stejně nejde, takže se na to vrhnu po šestinedělí…už se i těšim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
16.5.06 17:51

Kaculko , to vis zo JO!!! Ja uz se taky tesim az budu vsechno zase shazovat a formovat…Ja mam nejaka kilecka nahore uz tedka, ale potom na sobe zapracujeme.
Budeme krasne stihle maminecky…radost pohledet! Ted ovsem musime dobre krmit mimisky… A na to si jdu dat neco dobreho!

Jinak pro predstavu, ze to PUJDE - moje kamoska vazila pred tehu neco pod 70 a pribrala neuveritelnych 30 kilo…a ted je na vaze 60…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.5.06 18:36

Ahoj holky, tak jsem zpátky.. :D

Tak chtěla bych hlavně moc poblahopřát k uspěšným kontrolám, jsem ráda, že jste v pořádku.. :D

Kacul: Já už jsem na tvojí fotečku narazila včera, ale nevěděla jsem, jestli jsi to opravdu ty, tak jsem raději mlčela, ale už včera jsem si říkala, jéé to je ale hezká mamimka… :lol:
Ivett: Moc hezké bříško a moc hezká a spokejená maminka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital