Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
18.5.06 20:25

Ahoj těhulinky, mimískové a tatínkové,

hlásí že jsme v pořádku jenom teď marodím takže nemám jak si s Vámi povídat :cry:

Doufám, že jste všichni v pohodě a v pořádku. Já si teď krásně vychutnává těhotenství, sice teď když prší je to horší, ale zatím mám pořád co dělat. Na další kontrolu jdu 6.6. Doufám, že budeme mít brzy net, a že už tu zase budu častěji, je to hrozný, když nemám s kým klábosit o aktuálních problémech. Bříško se pěkně zakulacuje a pomalu nemám co na sebe, ale teď 22. jdu na krev, tak pokud všechno dopadne dobře začnu nakopovat :)

Tak se mějte krásně, hlaďte bříška a pokud možno buďte v pohodě jako já :D

papapa Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.5.06 21:04

Ahoj holky,

tak dnes mame za sebou kontrolu a odber krve. Vysledky budou za 2 tydny. Dalsi kontrolu mam 30.5. a to budou uz i vysledky. Bavila jsem se s dr. o testech a on mi rekl, ze vysledky jsou jen pravdepodobnost jakekoli nemoci. A rekl mi, ze nejdulezitejsi bude 2. screening ve 20 tt a tam se pry vsechno pozna.
Srazik vam zavidim, ale mame to trosku z ruky, i kdyz se do Prahy chystam nakupovat. U nas nikde nemuzu sehnat slusny kalhoty. Nechci ty klasicky tehu s latkou az pod prsa. :lol:
Dodatecne preju oslavenkynim vsechno nejlepsi k narozeninam, at tehotenstvi probiha tak jak ma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
19.5.06 09:11

Ahojda těhulinky!

Tak jsem byla včera na UZ. Manžílka jsem přesvědčila,aby šel se mnou.No,viděl asi dost nových věcí.Kromě UZ přes bříško, viděl co znamená i vnitřní UZ. Protože paní doktorka ne a ne mimi zachytit,tak,aby ho mohla změřit. Závěr zněl,že jsem nevodivá.Zkrátka,že špatně vodím UZ vlny. Máme dvě fotky.Na té 1 je samá šmouha,nevím,co tam dr. viděla,ale měřila a měřila a říkala,že by to všechno mělo být vpořádku. A na té 2 je vidět páteř,takže od té se dál odvozuje,co by to asi mohlo být.Taky jsme se s dr. dohadovali o termínu podle PM by to mělo být 5. 11. Podle UZ až kolem 20.11. Spíš věřím tomu 20. 11. protože by to tak odpovídalo početí mimi.
Dál den pokračoval skvěle.Doma mi průvan zabouchl dveře a přelomil zobáček v klice,takže mě hodinu dostávali ven z pokoje. Nakonec jsem v Pardubicích v Grandu koupila dvoje těhotenské kalhoty-7/8 a dlouhý a jednu halenku trochu ve stylu hippies. Tím jsem skončila všechny nákupy co se týče oblečení.Je to poměrně drahá záležitost.Takže dál nakupuju pouze trika u stánkových prodejců.
Kontrolu mám příští čtvrtek,takže jsem zvědavá co pan doktor řekne UZ,protože on ho opět nedělal.Snad bude všechno OK. Krásný víkend všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.06 11:16

Nazdárek těhulky… :D

Vy mi ale dávate zabrat…Učila jsem se na zkoušku, tak jsem povídání trochu zanedbala.. 8O , dnes jsem ale na zkoušce prolezla za tři..takže se můžu vykecávat.Byla to zkouška z Ultrazvukových metod…tak se mi to bude hodit.

Jinak jsem včera byla v Geneticke poradně. Vzniklo to tak, že jsem si tam šla pro zápočet a rovnou mně napadlo se pro jistotu domluvit na poradně.

Hlavním duvodem je něco podobnýho, co psala Lindulka , za těch pět let v Motole jsem viděla tolik postižených dětí, že mně to staší ve dne v noci.Vím, že Motol je „koncentrace“ nemocných dětí z celé ČR a že většina děti je zdravých, ale já jsem zdravý dítě neviděla ani nepamatuju… :(

Tak mně genetici vzali hned a poslali na VELKÝ ULTRAZVUK. V Motole mají nějaký super přístroj a miminko promítají na plátno před maminkou, takže jsem si Rickyho pořádně užila.Kopal a boxoval jak o život(ale to jsem se dočetla, že vaši Bobečci dělají taky) :) :)

V genetický poradně mi sepsali rodokmen a vzali krev na tzv. 1.screening a jestli ten bude ok, tak pak mně čeká 2.screening a jestli ne, tak amniocentéza

Kaisa : Amniocentézu jsem několikrat viděla a bylo na ni dost mých známých.Není se čeho bát. Riziko potratu je do 1%.
Víte co je v medicíně 1%? Nic!!!!
U operace žlučníku je riziko umrtí 4% a samy víte, že je to banální operace.

Kaiso, tvé rozhodnutí je správné, budeš mít jistotu a klid a já ti budu moc a moc držet palce, aby to dopadlo dobře.

Pajina : Co se testů týče tak jsem se včera v té poradně dověděla, že ten Tripple není nic moc. Ty genetický testy se dělají z několika parametru (jsou to vesměs látky, které produkuje placenta) takže se z toho dá poznat, zda jse vše jak má.Když vyjdou všechny správně je 99,9999% že je vše ok. Pokud je nějaký parametr vyšší nebo nižší než norma, odebíra se znovu a až pak se řeší případně amniocentéza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.06 11:28

Postupně

Protože mi trvalo hodinu, než jsem si přelouskala vše, co jste od pondělka napsaly, pokračuju v komentářích… 8) 8)

Kacula: Jsem pro sraz 1.6. v 18:00 KDEKOLI. V Človíčkově jsem byla a jestli budou maminky brat dítka, tak je to asi nejlepší volba…Ale kdyby bylo hezky, tak by možna byla hezčejší zahrádka… :D :P :D

Smarr: Ivana1985: Solárko je podle mně škodlivé, ale je míň škodlivé než opalování na sluníčku. Nejde o opalování, ale o to přehřívání..To mimča neradí :)
Když Smarr napsala, že se to smí, mněla jsem radost, ale Doc. na gynekologii z Motola stropil scénu, když jsem se jen zeptala 8O 8O , pry v žádným případě.. :(

Nico: **KDY JE TEN KVĚTNOVÝ VELETRH? My s mužíčkem bychom šli, pokud je to o víkendu.

jandula11:** na pálení žáhy nejlíp pomáhá nejobyčejnější jedlá soda. Je to zázrak,já bych bez ní umřela… :roll:

Liborinka: na RYBNÍKY jsem se ptala a prý se to smí, ale vždycky s TAMPONEM.Tim se zamezí vniknutí infekce do dělohy (i když voda by do dělohy normálně procházet neměla),Sychr je sychr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.5.06 11:42

Ahojky tehulky,

zaskocila jsem sem na rychlovku. Kaculko ja na sraz neprijedu.. moc me to mrzi, ale ja prahu vubec neznam! Urcite si to moc uzijte a dejte nam pak vedet jake to bylo :wink:

Zas musim, ozvu se pozdejc

zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.06 12:20

jak na to?

Děvčátka, jak sem přidam to miminkovské pravítko… :( :( Mně to nejde

Díky za IT radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.5.06 12:30

Medicko , tady najdes podrobnosti o tom veletrhu:

http://forkids.cz/…ktuality.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.06 12:49

Díky, Nico :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
19.5.06 12:53

Medičko, já to dělala podle návodu, který holky psaly na začátku této diskuze, někde tak stránka 1 - 4, tam to někde bylo popsáno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.06 13:09

Medicko: to jsi me s tim solarkem trosku postrasila - za jakekoliv riziko mi to rozhodne nestoji, takze belobe zdar :lol: Pravito je jednoduche, klikni si na jakekoliv pravito u neko treba u me a naskoci ti stranka lillypie.com potom das expecting baby a vyplnis data - no a pak uz zadas GET CODE a mas to. Pak doporucuji si ten kod nekam zandat, ja ho mam v poste v outlooku, aby jsi ho jen mohla zkopirovat, kazdy den a pridat pod clanek.

""http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png:http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
19.5.06 13:19

Smarr , podle toho návodu, co jsem to dělala já tedy nemusím nikde nic kopírovat každý den…je to tu furt a upravuje se to automaticky :wink:

Tady to máte

zajst na web www.tickerfactory.com
www.lilypie.com

tam si krok po kroku odklikavat co sa vam paci - aky typ tickeru chcete, ktory obrazok, od ktoreho datumu to ma pocitat …
na poslednej stranke vam ukaze 4 okna : HTML adresu, bbCode a nejake dalsie dve …

skopirujete si do pamete adresu toho bbCode (ten, co je ako druhy v poradi)

prihlasite sa na emimi pod svoje prihlasovacie meno, zajdete do „Nastavení“ (hore na vrchu stranky) a objavi sa vam vas profil - meno, mail, ksichtik, ktory ste si vybrali …

tam VLOZITE skopirovany odkaz - bbCode z webu www.tickerfactory.com do okienka „Podpis“
a dole odskrtnete „vzdy pripojit moj podpis“ na ANO.

+ další popis:

Najeďte si na stránky Lilypie, pak jestli už mimi máte nebo čekáte a jde se na to:

1. zvolení pravítka + posuvníku + obrázek (volitelně)
  • nevolte možnost zadat jméno miminka (doděláme ručně viz. bod 13)
  1. kliknout na „Create Ticker“
  2. Zobrazí se tři bílá okénka s „divnou“ změtí …
  3. Klikněte do prostředního „BBCode“
  4. udělejte ctrl-c
  5. jděte na e-mimino
  6. přihlaste se pod Vaším jménem
    vlezte si do nějaké diskuze (libovolné)
  7. v horní třetině obrazovky je bílý obdélník s několika ikonami
  8. zvolte „nastavení“
  9. vlezte do políčka „Podpis“
    u popisu políčka by mělo být - „značky“ povoleno
    Pokud nejsou povoleny, posuňte se dolů a zaklikněte v příslušném řádku -„ANO“. Také najděte řádek „Vždy připojit můj podpis“ a dejte „ANO“.
  10. ctrl-v
  11. před vložený kód zadejte " JMENO_MIMINKA " (bez uvozovek)
  12. klikněte na stránce úplně dole - odeslat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.06 13:32

Ivett: moc diky za to kopirovani - vubec jsem netusila, ze e-mimino je takhle vychytany a zdalo se mi to divny - ten kod se mi sice kazdy den upravuje, ale musela jsem ho vzdycky kopirovat - jo neni nad doubrou radu - DIKY :D

""http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png:http://bd.lilypie.com/Vn7gp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.5.06 13:41

Tak co holky jak se vam tehulíííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.5.06 13:47

Bruno: tomu bys neveril, ale uz asi tyden me strasne stve muj kluk, ktery nema vubec porozumneni :D samozrejme se opet jedna o sex (ale to uz jste tady probirali) - snad se to nejak vyresi, jinak ho budu muset vymenit :lol: ................Ba ne, to bych neudelala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí