Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.5.06 17:01

Nico, to s antidepresivy a tchýni znám 8) Víš, jde o to, že Tom, prostě NEDOKÁŽE ji poslat do prdele..Je jako zfetovaný…

Druhý den po tom, co jsem oznámila těhu, tak tchýně volala..Tom to pustil do repráku a já slyšela co říka…Nikdy nepochopím, že mně může někdo tak nenávidět..ZA NIC! Já blbec jim ještě pomáhála, zařizovala různý protekční doktory, starala se o nemocnýho dědu(tchýně otce)..prostě využili, že jsem medička a že se jim hodim a pak mně stejně nenáviděli…

No a Tom ji na to nic neřek…Prostě do toho telefonu mlčel!!!!

A to se bijím že bude furt…

Kaiso, třeba můj taky dospěje do toho, že řekne matce dost…Zatím to zní jako sci-fi…

Držím pakce a hlavně dej vědět jak přibíraš.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.5.06 17:02

Bruno - ano neco v tomto smeru taky rikal :lol: „Kdyz si predstavim…!!! Ja ho zabiju…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.5.06 17:05

Ahoj maminy,
koukám, že sem jukla i Kacka, no s tím chlapečkem už asi nic jiného nezmůžem, než mu vybrat nějaké jméno:-)
Bruno je jedináček, ale nemyslete si, že není rozmazlený :lol: :lol: :lol: je to nepořádník prvního kalibru :lol: :lol: :lol:
Holky já teda to břicho už nějaký mám, ale spíš mám pocit, že moc papáme. Na začátku těhu 56,5kg, na poslední kontrole 60,5kg. Není to moc na čtvrtý měsíc? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.5.06 17:09

Medicko - ja Ti…vlastne vam trem! budu moc drzet palce. Muj byvaly partner se me jen jendou jedinkrat nezastal pred svym otcem, ktery na me jecel kvuli necemu, co si spatne vylozil a ja v tom byla nevinne…jen jednou a ja to nerozchodila nikdy. Ne, ze bych se s nim kvuli tomu rozesla, ale proste to ve me zustalo…
V partnerovi proste MUSIS mit oporu, to je bez debaty. Nerikej mi, ze by Tom uprednostnil maminku pred Tebou???!!! Ja to porad nejak nemuzu pochopit…ale to jsou asi natury lidi, ktere nejde pochopit (tchanovci).
Opravdu uprimne Ti preji, at se ten Tvuj probere…pupecni snuru uz davno nema!!!

Ale muzu Ti rict jedno - neber si to osobne! To neni nenavist k Tobe! To je proste o „nekom, kdo ji odvadi chlapecka“… a Ty jsi skvela, ale to oni nechteji videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.5.06 17:10

Dando - neni!!!!! Jsem na tom velmi podobne a dve, to uz je statisticky soubor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.5.06 17:12

Nico:Tobě už brali krev na vývojovky dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.06 17:14

Nico, díky…tak se to snažím brát..Ale řekla jsi přesně to co cítím..JE TO VE MNĚ…Asi se s Tomem(doufám) kvůli tomu nerozejdem…ale bude to ve mně furt…

Dando, s bříškem netroškař! Roste tak jak má…Mně se dneska ve škole ptali jestli jsem v šestým mněsící :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
29.5.06 17:16

čau holky a Bruno........
já teda nestačím zírat :roll: :roll: :roll:

Medicko ..jsi statečná a bojuj i za muže, někdy jim trvá než jim to dojde, hlavně pokud jste mimčo neplánovali…ale věř, že sci-fi se jednou stane skutečností…my to měli podobně a manžel jedináček není, jen je SYN…no a problémy byly s tchánem. Tak jsem se odstěhovali, pak nás samozřejmě skoro vydědily a pak se to nějak upravilo a ted jsem snacha the best!! A o Verče ani nemluvim, jen to odnáší zase muže sestra, která dělá všechno podle tchána špatně, když to dělá jinak než my…Je to těžký…a vždycky asi bude…teda u nás :wink:

Bruno .....když už dr viděla pindíka, tak asi viděla…možná kdyby to měla být holka, tak ještě počká, než si bude jistá, jestli TO nepřehlídla, ale takhle…GRATULUJI!!!! Budete mít syna a neboj, na holčičce snad ještě zapracujete…ne!?!? Manžel má stejné obavy, ale na to je čas…ted je z ní unešenej, myslim, že je to kouzelný :)

JINAK SRAZ TEDA DEFINITIVNĚ : 1.6. v 18 hodin v ČLOVIČKOVĚ V EDENU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.5.06 17:17

No kolegyně v práci už to také zaregistrovaly, jen moje děti ze třídy to ještě nějak nezpozorovali hi hi hi, (prvňáci nejsou asi tak ostražití) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.5.06 17:19

Kacula: já měla vnitřně zakódovanýho toho chlapečka, i když chci holčičku a ani sama sobě jsem to nemohla rozmluvit. :lol: :lol: :lol: A jestli platí ty teorie a různé rychlosti spermii X,Y tak se to u nás potvrdilo hi hi hi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.06 17:21

Díky holky.. :)

Aby bylo vidět, že ten můj není tak úúúplně zlý :) posílám vám odkaz, co mi teď mužíček hodil na mail.

Kdo ještě nemáte vybráný jméno, tak je to něco pro vás, je tu srovnání všech jmen podle státu, podle popularity v jednotlivých státech, význam jmen a zkratky… Fakt super…

http://tools.oxygen.com/babynamer/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.06 17:22

Danda, …Já vam závidím…Já chci taky kuka!

Blednu závistí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.5.06 17:23

My pro kluka jméno nemáme, nějak si ani nemůžeme vybrat, nebo nemáme stejné názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
29.5.06 17:24

A teda jsem zapomněla.....kontrola u nás OK…srdíčko buší krásně, já držim pohromadě a nahoře mám dvě kila… takže u moře už jen a jen zeleninku a ovoce… :lol: :lol:

PAJINO …dej vědět jestli prcka nakonec neudáš…písni ve středu…a když neudáš, tak já bych vzala Verču, ale budu muset brzo domů…No ale zase jí ochudit o hraní…Jen nevim, jak to tam vypadá pro prcky :idea:

DANDO …ty učíš prvnáčky…to musí být super!!!! já chtěla učit ve školce ale neumim malovat :cry: Tak dělám sestřičku…ale to zase ne u dětí, to bych nemohla.....

MEDICKO ......taky jsem zapomněla ti pochválit vybraný obor…Já dělala ARIP a teda z anestezie…fuj fuj…jsem už všechno zapomněla…to dávkování léků je děs.....to ti nezávidim. Ale kdybych dělala setřičku na sále(anestiziol.) tak to je super práce…i doktoři to maj dobrý…myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.5.06 17:26

Kacula: no učím, je to docela fajn práce, malé děti jsou na rozdíl od puberťáků ještě v pohodě. Ale do školky bych nechtěla, mám to vyzkoušené ze střední školy a to nebylo ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí