Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
6.9.06 11:29

Benjulko: Tak tohle už opravdu zavání závislostí:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.9.06 11:57

Verun však já říkala, že jsem závislák na MM. Jen teď naštěstí nenakupuju, jen se kochám 8) . Ale vím, že se tady někdo ptal na ten fusáček. Akorát si budu muset zablokovat účet až mi přijde porodné. Nebo budu muset odpojit net :lol: jinak nevím..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
6.9.06 12:05

Ahojda,

hned k tomu srazu, jak už jsem psala, určitě za těchto podmínek hlasuju pro Smíchov. Je dost pravděpodobný, že mi bude moct hlídat máma a to bych potom měla víc času na dojezd. Takže navrhuju teď Smíchov a příště Chodov (to už předpokládám bude po porodu).. Však ono se mi to se dvěma prcky bude hodit, když nebudu muset jezdit daleko :wink:

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
6.9.06 12:07

holky, to jste me uklidnily s tim kocarkem, protoze me z rodiny nikdo nechape......proc uz kupuju minioblecky, dudliky, lahev, plinky.......,ze je porad hafo casu......spis jsou na me jeste nastvani proc utracim........pritom u toho resim stavbu, vyber koupelny, dolozeni dokladu na uvery, vyber my vysneny kuchyne........mimochodem budou mi ji montovat tyden pred TP!!!!

pro Kaculku ........DK 26.9, UTZ 18.9 a uz jsme se shodli na jmenu pro chlapecka Damián. Takze Vanda/Damián.......doufam, ze se vam aspon krapet libi, kazdej komu to reknu, tak dela uprimny ksichty :(

Igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.9.06 12:18

IGI mě se upřímně ta jména líbí :wink: . Hele na ostatní se klidně vyprdni. Hlavně že ta jména vyhovují Vám ne? Ostatním to může být jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.9.06 12:44

Ahoj holky, tak jsem asi po mesici spala jak drevo!!! Sice byly 2 vylety na WC, ale secteno podtrzeno 9 h spanku se mi dostalo! Musim na ty houby casteji :) .

IGI, hihi, Ty mas ale divoke sny, to budu muset rict Lancovi, at se pobavi, jak si o nem sni holky v Praze :) . Sice ne zrovna v dobrem duchu, ale to neva :) . Jinak Te ale uklidnim, na Prahu se fakt nechystaji :) . Jinak kocarek uz mam, ale ne fyzicky. Mam ho koupenej, ale stale trci v CR. Dorazi 18.9. Jinak Tvoje rodina by ze me asi vyrostla. Ja zacala kupovat vecicky uz v nejakem 8. tydnu :) . Myslim si, ze nikdy neni brzy. Zvlaste ted, kdyz uz jsme vsechny ve 3. trimestru. Sice mame vsechny zakazany predcasne porody :) , ale bohuzel se deji a je fakt lepsi byt ready nez pak zmatkovat a vse honit po porodu… Tak pekne nakupuj, dovedu si predstavit, kdyby doslo na nejhorsi a porodilas' drive, tak rodina bude ta posledni, co Te bude zachranovat… Tak dej na svuj instinkt. Ty penize stejne utratis tak i tak. A ted navic muzes vybirat, pod tlakem tento luxus odpada.

ANNI, na divoke sny je nejlepsi medicinka zvana nespavost. Rucim, ze Te zadna nocni mura nebude pronasledovat :) .

VERUN, pres rymu a boleni v krku jsem tu fakt za experta, jen bohuzel neznam nazvy ceskych leku, tak neporadim :( . Koukni na www.porodnice.cz, tam se tohle casto probira v tech poradnach, hlavne v te prvni, Dr. Koucky. Jinak urcite muzes paralen na boleni hlavy, zkus naparovat/inhalovat horkou vodu se soli a urcite muzes nejake cucaci pastilky. U nas jsou povolene vsechny. Pokud mas pochyby, tak urcite muzes sahnout minimalne po cernych bonbonech HALLS, jsou dobre i na ucpany nos. Jeste k tomu cestovani. Hory sice nezvazujem, ale az prcek bude mit pas, tak asi zvazujeme vylet do USA a to rovnou vojenskym letadlem, hihi. Uvidime, jeste je to daleko, zalezi, jak rychle vyridime doklady, ale holky, co hodne cestuji, rikaji, ze je lepsi cestovat s co nejmensim miminkem (ale zas neblaznit, pockat aspon na nejake zakladni ockovani, cca 2 mesice stari), ze horsi je to pak s tema lezoucima…

Ble, musim jet, chte nechte, do obchodu, vubec se mi nechce… Neda se svitit… Hezky den, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.9.06 13:10

Téda Lindus to je výkon 9 hodin spánku. Gratuluji :wink:
Možná to bude i tou novou postelí, což?
Takže spinkat co to dá :lol: . Myslím, že máš s tím spánkem co dohánět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
6.9.06 13:20

ahoj

Lindusko tak to jsi me uklidnila, ze se na Prahu nechystaji :) :)

• nasi jedou do Trince za znamejma na narozky a ze prej se mi stavi do Polska koupit neco na mimi......uz nevim ktera z vas psala, ze tam casto jezdi.........co si mam vymyslet, co je tam levnejsi a hezci????? chci zatim tu hraci deku..........

igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.9.06 13:31

IGI to Anni jezdí na nákupy do Polska. Já se teprve chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
6.9.06 14:05

Ahojky!

nejak jsem vas ted trosku zanedbavala, ale mam vymluvu - Petr si vymyslel napred strevni chripku a pak plynule presel do anginy…a kdyz sedim u pc, tak desne mrchta…no ale ja stejne sedim, ze.
Navic byl Ondra dneska prvne ve skolce, tak jsem ted zila spis tim nez mimcem…to ma chudak trosku smulu, pze s marodnym tatinkem musim zvladat podstatne vic veci a z toho mi podstatne vic tvrdne bricho (LINDUS :-))) - ono musis trosku rozlisovat, kdy jsou to fakt cvicne stahy a kdy reakce na zatez :-))…dneska v noci Petr furt hekal a funel a mne uz z toho vseho to bricho zaclo i bolet…od ctvrtka jsem se poradne nevyspala, nemocnej chlap je fakt! horsi nez nemocny dite :-(

Jinak jak jste se ptaly na kocar - my mame v obchode na zalohu. Plus vecicky na mimi chodi kazdym dnem, prodejci na mmb ze me musi mit radost. Vcera jsem jeste koupila nejaka bodicka a overalek v obchode…uz jen porad zbyva probrat ty veci po Ondrovi, co jsou u nasich…

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.9.06 14:17

Jsem zpet z kramu. Mame tu nesnesitelne vedro, typuju, ze dobrych 28 C, mozna i vice. Tak jsem se premlouvala, abych opustila vubec vuz a vydala se do toho parna. Sice slo jen o 15 m mezi autem a kramem, ale stejne mi to dalo zabrat :) . Jinak, jakozto pri kazdem vylete na zakladnu, jsem byla dotazovana, kdy uz to mimco bude. Uz se mi ale rika lepe, ze za mene nez 2 mesice, to ty lidi uz moje rozmery celkem chapaji. Kdyz reknu listopad, tak oni berou automaticky 3 mesice. Zase mam v brise diskosku, ale kontrakce snad jen 2 za cele dopoledne (vlastne az do ted), tak fakt nevim, jak to telo reaguje. Nekdy ho ztrham (jako vcera) a je v klidu, jindy ho sotva nadrazdim a vyvadi jak dive… Takze v mem pripade asi namaha moc velky rozdil nedela. Jedina stopa namahy se odrazi na mych kotnicich, ale i u tech uz zacinam pochybovat, protoze jsou poslednich 14 dni natekle porad. Bez pauzy. Tlak mam ale dobrej…

Dneska mi Lance snesl dolu maly kufrik, ze si mam pripravit veci do porodnice, hihi :) . Ja se na to sice chystala, ale porad jsem to odkladala, nechtelo se mi „plasit“ a hlavne jsem na to prilis lina! On ted v nedeli odfrci do toho Spanelska, tak me chce mit asi pekne sbalenou jeste pred vyletem, aby mel aspon trochu klidnejsi svedomi :) . Tak na to asi vlitnu, at nemame domaci rozepre kvuli tak radostne udalosti, ze :D . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.9.06 14:43

Ahpjda těhulky a bříška!
Musím se s vámi podělit o včerejší zážitek.Byli jsme na 1.lekci pro těhotné. Tomovi jsem jen tak lehce naznačila,že by nebylo od věci,kdyby šel se mnuo,ale že ho nutit nebudu.Nakonec se sám rozhodl a šel.Či spíše jel.
Vše začalo seznámení se s tím,jak vzniká těhotenství.( Jen si myslím,že všichni,co tam seděli o tom něco vědí…no,nic.).Následoval obrázek se stručným popisem,co je placenta,pupečník,…Nejzajímavější byla část:CO SEBOU DO PORODNICE.Dostali jsem nakázáno a zakázáno pár věci.Ale největší zájem vzbudila zmínka o svačině pro partnera.Kdosi k tomu dodal,že vůbec nejlepší by byl řízek.No, zkrátka chlapy.A kousnout dát nesmějí.
Na dotaz,jak porodní asistentka při přijmu pozná,zda byl parner proškolen (účast při porodu 300,–) nebo ne (500,–), se jen ozvalo:No podle toho řízku.
Prohlédli jsme si porodní sály i oddělení šestinedělí.
Bylo to celkem prima.
A na závěr malá omluva:ještě před rokem jsem v lékarně YEL dostala bez lékařského předpisu,teď už to možné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.9.06 14:51

Lidunko, s tim rizkem je to fakt srandovni :) . U nas jsem zase cetla v casaku take o svace pro partnera, ale 3× beda, kdyz to bude jist pred rodici partnerkou :) . Asi je to fakt nejlepsi ochrana pred rozzurenou bolavou hladovou zenou, nema-li se v den porodu stat rovnez vdovou :D . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.9.06 15:04

LIDUNKO: my se chystame na kurz zitra do Podoli. Muj Filip jde taky se mnou - samozrejme se rozhodl taky sam, ze to bude absolvovat se mnou :) No a uz mi volal, ze to ted probiral s nejakym arichitektem, ktery na tom kurzu byl loni a ze se cele 2 hodiny jenom desne smal jak se holky ucily dychat a funely, takze muj Filip premyslel jestli by si pred tim nemel zakourit travu, aby jako mel ten spravny zazitek :D Ja mu dam :wink: kazdopadne rizku naprosto rozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.9.06 15:20

Hele aspoň k něčemu jsou ty kursy: manžel v tom zmatku v den porodu určitě nezapomene na ten řízek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí