LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
27.6.07 13:18

ale ta dobrota na obrazku vubec nevypada spatne… ale to neni kaficko, katko, nebo jo? prijde mi to spis jako cokolada :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.6.07 13:19

Adelino je to kafe se zmrzkou a slehackou..............ledovka bez kofeinu :-D

MArtasku jeste jednou gratuluji ke klukovi

NApoly, tobe k super vysledkum!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.6.07 13:39

Ahoj děvčata!

Kontrolu máme úspěšně za sebou. Jsme v pořádku, ale prý nám nějak moc roste domeček (23 cm) a i váha sestřičku nějak překvapila (už mám +8 kg). Doma váhu nemám, tak je to vždycky překvapení.
Další kontrolu máme 25.7.

Teď vás jdu rychle dočíst, jste hrozně upovídané (nebo upsané?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.6.07 13:58

Tak jsem vás konečně dočetla.

Marťásku, gratuluji k chlapečkovi!

Všem ostatním gratuluji k úspěšným kontrolám a výsledkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.6.07 16:19

Marťásku gratuluju, vypadá to, že je to chlapák :D :D :D
Katko já bych si dala, pošli :D Teď by se mi to hodilo, jelikož jsem právě snědla věneček a za chvíli na mě čeká taková ta brambora obalená v kakau… Udělala jsem si s Aničkou výlet na písek a při té příležitosti si koupila zákusky :D A to už jsem dneska měla borůvkovo pudinkovou buchtu… Holky já nakynu že mam až strach :? Jenže si nemůžu pomoct. Fakt nechápu že čekám chlapa a mam chuť na buchty, měla bych mít spíš chuť na maso, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.6.07 16:32

teda hildo, tu bramboru mam taky moc rada :wink: . ale chut na ni ted dvakrat nemam, ja vlastne v tomhle tehu skoro na nic nemam chut. taky jsem se dneska na kontrole vazila - a porad jsem na tom uplne stejne jako pred tehu. zaplatpanbuh :lol: ,i tak je to hrozive cislo :lol:

no ale k te kontrole - dr. mi udelal UZ, mimi je v poradku, ciloucke, ma vsechno, co ma mit (i prstiky na rukou :wink: ).
vse je OK, jen mam pry jist magnezko po 6 hodinach :roll: .
martasku, dalsi kontrolu mame (krom te 16.7.) pak 25.7.. a jeste mi tam prosim dopis 4.7. ze budou vysledky amnia, diky.

a jako bonus - uz vim, co to bude :wink: . tak hadejte, prijimam sazky :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.6.07 16:37

Adel nenapínej a vyklop to :D Já tipuju kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.6.07 16:38

Ahoj holky, jsem moc ráda, že dnes máte tak úspěšný den a čtu samé dobré zprávičky.
Adelin, já si myslím, že budeš mít chlapečka :?:
Dnes toho všeho mám nad hlavu 8O Holky, bolí vás některou při svižnější chůzi bříško ?? Když se zapomenu a na:,–(ím ráznější krok (jak jsem byla zvyklá), tak mě začne bolet buď vpravo nebo vlevo bříško, že skoro nemůžu ani jít a už se jenom ploužím jak hlemížď :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.6.07 16:51

Marťásku, oparvila jsem si termín porodu na 30.10. podle posledního ultrazvuku-délky stehenní kosti. Stejně se podle žádného termínu nebudu řídit, až to příjde, tak to příjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.6.07 16:52

no tak dobre, kdyz chcete aby to byl kluk, tak to teda kluk je :lol: :!

kaccherie, ty bolesti (takovy to tahani nebo pichani) jsou v poradku, to se ti jen natahujou vazy. holt budes muset mimcu prizpusobit tempo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
27.6.07 16:58

Ahooooooooojky holky!!!!!

Tak jsme konečně zpět…děti přivezeny všechny v pořádku a v plném počtu! Akce byla super…nejlepší zhodnoce jsme dostali od dětí…prý to bylo parádní! Ale jsem hooodně unavená, takže teď už budu jenom lenošit!!!! :wink:

Napoly, gratuluju k super výsledkům a taky k chlapečkovi!!!!! Super!!!!

marťásku, Napoly.....gratulace veliká ke klukům!!!!!!!!!!!!!!!!

HOlky, to je fakt super, že to tak hezky vychází!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.6.07 17:01

Adelin, moc blahopřeji k chlapečkovi, to je paráda, jak vám to holky vychází :D :-)
Připadám si jak hlemýžď a na všechno potřebuju jednou tolik času než dřív :-( No, co se dá dělat :D
Taťka včera poprvé malinké řekl jménem a pusinkoval ju přes bříško, bylo to super, ta ho pak několikrát silně kopla do ruky - hleděl s otevřenou pusou, že je to mazec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.6.07 17:06

no pockej kaccherie, u me to bylo jednoduchy, aby to vyslo, kdyz mi bylo jedno, co to bude :wink: . ale ja chci hlavne, aby to bylo zdravoucky, tak doufam, ze mi to pristi stredu z toho amnia potvrdej :wink: .

a ze jsi jako hlemyzd? to je jeste dobry, pockej ke konci tehu, az budes jako neohrabanej slimak, to bude teprve sranda :wink: . panecku, kolik ja minule rozbila veci, ze mi vypadly z rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.6.07 17:17

Adelin, alespoň by Ti to vyšlo tak i tak :wink: Přesně jak píšeš na pohlaví nezáleží, důležitější jsou jiné věci :wink:
S tím slimákem jsi mě teda moc nepotěšila :D a ještě k tomu neohrabaný :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.6.07 18:05

Adelin gratulace…no sice ti to jedno bylo ale mit parecek chce skoro kazdej :-)

Kato nedluzi nam nekdo nahodou podrobnosti??? Rano se kasal ze napise jaka byla romantika

Kaccherie ja uz si ted pripadam jak tulen s velrybou ale na suchu…vzdyt i u toho compa skoro lezim :-) a s praci to je sila nez se otocim ubehne hodina a ja udelam co normalne uz pul hodky…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí