Poradna duly
Jana Čurdová
ale ta dobrota na obrazku vubec nevypada spatne… ale to neni kaficko, katko, nebo jo? prijde mi to spis jako cokolada
![]()
Adelino je to kafe se zmrzkou a slehackou..............ledovka bez kofeinu ![]()
MArtasku jeste jednou gratuluji ke klukovi
NApoly, tobe k super vysledkum!!!!
Ahoj děvčata!
Kontrolu máme úspěšně za sebou. Jsme v pořádku, ale prý nám nějak moc roste domeček (23 cm) a i váha sestřičku nějak překvapila (už mám +8 kg). Doma váhu nemám, tak je to vždycky překvapení.
Další kontrolu máme 25.7.
Teď vás jdu rychle dočíst, jste hrozně upovídané (nebo upsané?).
Tak jsem vás konečně dočetla.
Marťásku, gratuluji k chlapečkovi!
Všem ostatním gratuluji k úspěšným kontrolám a výsledkům.
Marťásku gratuluju, vypadá to, že je to chlapák
![]()
Katko já bych si dala, pošli
Teď by se mi to hodilo, jelikož jsem právě snědla věneček a za chvíli na mě čeká taková ta brambora obalená v kakau… Udělala jsem si s Aničkou výlet na písek a při té příležitosti si koupila zákusky
A to už jsem dneska měla borůvkovo pudinkovou buchtu… Holky já nakynu že mam až strach
Jenže si nemůžu pomoct. Fakt nechápu že čekám chlapa a mam chuť na buchty, měla bych mít spíš chuť na maso, ne?
teda hildo, tu bramboru mam taky moc rada
. ale chut na ni ted dvakrat nemam, ja vlastne v tomhle tehu skoro na nic nemam chut. taky jsem se dneska na kontrole vazila - a porad jsem na tom uplne stejne jako pred tehu. zaplatpanbuh
,i tak je to hrozive cislo ![]()
no ale k te kontrole - dr. mi udelal UZ, mimi je v poradku, ciloucke, ma vsechno, co ma mit (i prstiky na rukou
).
vse je OK, jen mam pry jist magnezko po 6 hodinach
.
martasku, dalsi kontrolu mame (krom te 16.7.) pak 25.7.. a jeste mi tam prosim dopis 4.7. ze budou vysledky amnia, diky.
a jako bonus - uz vim, co to bude
. tak hadejte, prijimam sazky
![]()
Ahoj holky, jsem moc ráda, že dnes máte tak úspěšný den a čtu samé dobré zprávičky.
Adelin, já si myslím, že budeš mít chlapečka ![]()
Dnes toho všeho mám nad hlavu
Holky, bolí vás některou při svižnější chůzi bříško ?? Když se zapomenu a na:,–(ím ráznější krok (jak jsem byla zvyklá), tak mě začne bolet buď vpravo nebo vlevo bříško, že skoro nemůžu ani jít a už se jenom ploužím jak hlemížď ![]()
Marťásku, oparvila jsem si termín porodu na 30.10. podle posledního ultrazvuku-délky stehenní kosti. Stejně se podle žádného termínu nebudu řídit, až to příjde, tak to příjde ![]()
no tak dobre, kdyz chcete aby to byl kluk, tak to teda kluk je
![]()
kaccherie, ty bolesti (takovy to tahani nebo pichani) jsou v poradku, to se ti jen natahujou vazy. holt budes muset mimcu prizpusobit tempo ![]()
Ahooooooooojky holky!!!!!
Tak jsme konečně zpět…děti přivezeny všechny v pořádku a v plném počtu! Akce byla super…nejlepší zhodnoce jsme dostali od dětí…prý to bylo parádní! Ale jsem hooodně unavená, takže teď už budu jenom lenošit!!!! ![]()
Napoly, gratuluju k super výsledkům a taky k chlapečkovi!!!!! Super!!!!
marťásku, Napoly.....gratulace veliká ke klukům!!!!!!!!!!!!!!!!
HOlky, to je fakt super, že to tak hezky vychází!!!!
![]()
Adelin, moc blahopřeji k chlapečkovi, to je paráda, jak vám to holky vychází
![]()
Připadám si jak hlemýžď a na všechno potřebuju jednou tolik času než dřív
No, co se dá dělat ![]()
Taťka včera poprvé malinké řekl jménem a pusinkoval ju přes bříško, bylo to super, ta ho pak několikrát silně kopla do ruky - hleděl s otevřenou pusou, že je to mazec ![]()
no pockej kaccherie, u me to bylo jednoduchy, aby to vyslo, kdyz mi bylo jedno, co to bude
. ale ja chci hlavne, aby to bylo zdravoucky, tak doufam, ze mi to pristi stredu z toho amnia potvrdej
.
a ze jsi jako hlemyzd? to je jeste dobry, pockej ke konci tehu, az budes jako neohrabanej slimak, to bude teprve sranda
. panecku, kolik ja minule rozbila veci, ze mi vypadly z rukou…
Adelin, alespoň by Ti to vyšlo tak i tak
Přesně jak píšeš na pohlaví nezáleží, důležitější jsou jiné věci ![]()
S tím slimákem jsi mě teda moc nepotěšila
a ještě k tomu neohrabaný
![]()
Adelin gratulace…no sice ti to jedno bylo ale mit parecek chce skoro kazdej ![]()
Kato nedluzi nam nekdo nahodou podrobnosti??? Rano se kasal ze napise jaka byla romantika
Kaccherie ja uz si ted pripadam jak tulen s velrybou ale na suchu…vzdyt i u toho compa skoro lezim
a s praci to je sila nez se otocim ubehne hodina a ja udelam co normalne uz pul hodky…:(