LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
5.7.07 18:59

Raveno ty si měla hrůzu z toho,že budou malou tak oslavovat,že vás nakonec zapomenou vyzvednout v porodnici. No,po té mojí zkušenosti kdy mám z taťky stále ještě teď mrzáka mám tuto obavu já. Večer mu říkám,už neblbni,bude ti zle,ale to néééé - v deset večer všichni připiclý naskákali do bazénu a řvali na celé okolí :lol:
Tak toto byla,prosím pěkně,původně dětská párty :lol:

Už mám všechno sbaleno a zítra dopoledne vyrážíme. Možná bude na pokoji netpřipojení,tak to bych sem tam nahlédla . Jinak pak nebudu mít šanci vás dočíst.

A něco jsem letmo záhlédla - bude srazík :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
5.7.07 21:17

To snad nemyslíte vážně :D Asi vám budu muset najít, kdy jsme ten sraz domlouvaly :D Plán je jednoduchej, srpen, Praha :D Doufám, že se tam všechny sejdem :D
Míno gratuluju k oslavě :D Na matku se vy–r, třeba jí to jednou dojde :roll: A hlavně pěkně papkej, ať ti brzy naroste pořádnej kotel :D Jinak ti přeju náááááááádhernou dovolenou a pěkně si to tam užijte. My se tady budem zatím snažit nakecat toho co nejvíc :D
Jinak teď jsem koukala na dokument z porodnice u Apolináře, byl to nářez. Neviděla jste to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
5.7.07 21:42

Jo, já jsem se dívala.. Bylo to hrozně smutný, ale na druhé straně nadějný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.7.07 22:02

Mino tak ja jsem si skoro jista, ze jedu domu taxikem…bude to velky:-) nooo jen doufam, ze je pak nebudu navstevovat na ARU :oD takze kdyztak na to koukam u Vas tak taky taxi:-) nebo si nechej pristaveny svoje auticko :D :D ja to kdyztak zvladnu po svejch :D :D

Jinak krasnou dovolenou!!! a poradne papkejte at se muzes taky konecne vytahovat pupikem :D :D

Hildo kdyz tam byli ty pidi deti rychle jsme prepinala, jelikoz jsem dneska bulela rano u Caspera :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 22:09

ja teda nekoukala, jednak jsme meli doted navstevu, a druhak na to ted rozhodne nemam. urcite bych potom nespala. obcas sleduju, jak se rodi v cervnu a cervenci, a vzdycky kdyz ctu, ze se narodilo dalsi mimco, tak mi naskoci husi kuze a malem se rozbrecim. a to ty holky vubec neznam :wink: . fakt nechapu, co ty hormony delaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.7.07 22:12

Já jsem probulela celý ten dokument, bylo to srdcervoucí :cry:

Hildo náhodou si pamatuju,že je sraz domluvený už dlouho,ale myslela jsem,že mi nějak unikl konkrétní termínek,si to nemůžu nechat přeci ujít :lol: .A né že se moravská větev bude vymlouvat,že je to daleko.Pendolíno to jistí :lol:

Přeju dobrou noc, a pa pa pa :huban: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 22:19

ja myslim, ze konkretni termin nepadnul, ne? hele, a nebylo by to spravedlivejsi trochu vic ve stredu republiky? jako ta praha je sice hlavni mesto, ale je dost na zapade. ja bych videla jako uplne idealni pardubice :D (a i to pendolino tam jede, ne, kdyz uz do nej mina chce moravacky nalozit :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.7.07 22:22

Mě je to je tak nějak fukec kde by to mělo být, jasan,že by to měl být kompromis pro všechny :lol: Už se mooooc těším :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
5.7.07 23:14

holky, to horko vám nějak leze na hlavičku, ne??? :lol: :lol: :lol:
Já si teda vůbec nepamatuju, že by se někdy o srazu bavilo :nevim:

Teda, ne, že by to nebyl dobrej nápad, ale jsme vážně roztahaný skoro po celé ČR, tak když už by se mi teda chtělo někam s pupajzem jezdit, tak někam ani ne daleko a samozřejmě kvůli vám ani ne blízko - řekla bych tak do 50ti kilásků od Olomouce směrem na Prahu :lol: :lol: :lol: :potlesk:

a taky bychom se musely trefit do termínu, kdy nebudeme stěhovat :wink:

Míno - tak to je bezva, že sis užila oslavu…teda tatínek si to užil asi víc, co? :-( :poblion: Mám radost, že to všichni tak vzali :potlesk:
adel - jo, to já si taky občas čtu kdo už porodil a koho to ještě čeká…a taky natahuju 8)

My jsme se vrátili z grilovačky…no, masenko jsme sežrali brzo, tak jsme pak vyžírali chipsy a meloun :arrow: no hlavně má maličkost :oops:

holky, už tady asi nikdo néjni, tak já jdu (udělat si něco na véču :lol: :wink: )

pá pá a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
6.7.07 07:35

Tak ahojky všem,

ať vám pěkně pupíčky povyrostou než se vrátím. Já dnes trochu s hrůzou zjistila,že jsem zpátky na původní váze a to jím né za dva,ale jak tasemnice. No,nějak to víc spaluje.

Napoly nebuď lenoša a na srazík dojeť :! Se bojíš,že budeš bita za tu mašinu a jiný lichotky :lol: :lol: :lol:

Pa pa pa pa :-) :-) :-) :-)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
6.7.07 08:10

teda to je sila, ty mlady dneska nejsou jen drzy, ale taky pekne liny :roll: . no styd se napoly :!
my meli vcera taky grilovacku, tak jsem si zahresila, kluk mel chut na bily klobasky (podotykam, ze normalne je nejim :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
6.7.07 08:14

a mino, tak at se vam spravi pocasko, kdyz uz mas pred sebou na dlouhy roky posledni klidnou dovcu :wink: . poradne si ji uzijte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.7.07 09:08

Ahoj, Pardubice jsou docela přijatelný, ale holky to Pendolino - já nevím jak vy, ale já s ním mám samé špatné zážitky. Ne nějak tragicky, ale v podstatě dneska už bych jela radší ICčkem. Jen třeba naposledy, když jsem byla v Praze dva dny před svatbou - den předem jsem si chtěla koupit jízdenku, na ráno už byly vyprodané, takže jsem musela jet rychlíkem o 3/4 hodiny dřív, a zpátky teda Pendolino.. Už v Holešovicích to mělo dvacet minut zpoždění, než jsme dojeli do Olomouce, byla z toho půlhodina, navíc jesm seděla v uličce zády ke směru jízdy a navíc ještě u těch hydraulických dveří, takže co pět minut fííúú, fííúú, fííúú :?
No fakt zážitek. A navíc si tam není kde dát nohy..
Na srazík bych teda preferovala začátek srpna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
6.7.07 09:32

no, myslim, ze na moje zazitky se zpozdenim je tvoje pendolinova pulhodinka kratka, zuzi :wink: . kdyz jsem dalkove studovala, tak jsem jezdila 4 roky 3×-4× mesicne do Ostravy, 2×-3× mesicne do Opavy (v dobe vystavby koridoru a prestavby nadrazi ve svinove) a potom co 14 dni do Brna. takze mam zazitku s CD fakt nastradano. nejlepsi byla vic jak DESETIHODINOVA (misto standardni 3,5 hodiny) jizda z Opavy, kdyz jednou v zime zapadala trat snehem. my tam stali jak trubky v polich, fakt parada, v olomouci a v pardubkach pak ujely pripoje, no zuzo. od te doby jsem si pak v zime radsi zajizdela pres ostravu, protoze ty hlavni trate jsou preci jen udrzovanejsi :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.7.07 10:19

Holky, ale ja trefim max. do Prahy :D :D vsude jinde se ztratim :cry: :cry:

Pridala jsem aktualni „pupicek“ i s maminkou dneska fotit tatka…noooo malem jsem omdlela kdyz jsem to videla :oops: :oops: … Mino to je takova nespravedlnost…ty jis s tasemnici a ja jen na to jidlo koukam :cry: :cry:

krasnej den a Mino stastny let a vsechno jim na ty Krete spapej :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital