Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno ty si měla hrůzu z toho,že budou malou tak oslavovat,že vás nakonec zapomenou vyzvednout v porodnici. No,po té mojí zkušenosti kdy mám z taťky stále ještě teď mrzáka mám tuto obavu já. Večer mu říkám,už neblbni,bude ti zle,ale to néééé - v deset večer všichni připiclý naskákali do bazénu a řvali na celé okolí ![]()
Tak toto byla,prosím pěkně,původně dětská párty ![]()
Už mám všechno sbaleno a zítra dopoledne vyrážíme. Možná bude na pokoji netpřipojení,tak to bych sem tam nahlédla . Jinak pak nebudu mít šanci vás dočíst.
A něco jsem letmo záhlédla - bude srazík ![]()
To snad nemyslíte vážně
Asi vám budu muset najít, kdy jsme ten sraz domlouvaly
Plán je jednoduchej, srpen, Praha
Doufám, že se tam všechny sejdem ![]()
Míno gratuluju k oslavě
Na matku se vy–r, třeba jí to jednou dojde
A hlavně pěkně papkej, ať ti brzy naroste pořádnej kotel
Jinak ti přeju náááááááádhernou dovolenou a pěkně si to tam užijte. My se tady budem zatím snažit nakecat toho co nejvíc ![]()
Jinak teď jsem koukala na dokument z porodnice u Apolináře, byl to nářez. Neviděla jste to některá?
Jo, já jsem se dívala.. Bylo to hrozně smutný, ale na druhé straně nadějný..
Mino tak ja jsem si skoro jista, ze jedu domu taxikem…bude to velky:-) nooo jen doufam, ze je pak nebudu navstevovat na ARU
D takze kdyztak na to koukam u Vas tak taky taxi:-) nebo si nechej pristaveny svoje auticko
ja to kdyztak zvladnu po svejch
![]()
Jinak krasnou dovolenou!!! a poradne papkejte at se muzes taky konecne vytahovat pupikem
![]()
Hildo kdyz tam byli ty pidi deti rychle jsme prepinala, jelikoz jsem dneska bulela rano u Caspera
![]()
ja teda nekoukala, jednak jsme meli doted navstevu, a druhak na to ted rozhodne nemam. urcite bych potom nespala. obcas sleduju, jak se rodi v cervnu a cervenci, a vzdycky kdyz ctu, ze se narodilo dalsi mimco, tak mi naskoci husi kuze a malem se rozbrecim. a to ty holky vubec neznam
. fakt nechapu, co ty hormony delaj ![]()
Já jsem probulela celý ten dokument, bylo to srdcervoucí ![]()
Hildo náhodou si pamatuju,že je sraz domluvený už dlouho,ale myslela jsem,že mi nějak unikl konkrétní termínek,si to nemůžu nechat přeci ujít
.A né že se moravská větev bude vymlouvat,že je to daleko.Pendolíno to jistí ![]()
Přeju dobrou noc, a pa pa pa
![]()
ja myslim, ze konkretni termin nepadnul, ne? hele, a nebylo by to spravedlivejsi trochu vic ve stredu republiky? jako ta praha je sice hlavni mesto, ale je dost na zapade. ja bych videla jako uplne idealni pardubice
(a i to pendolino tam jede, ne, kdyz uz do nej mina chce moravacky nalozit
)
Mě je to je tak nějak fukec kde by to mělo být, jasan,že by to měl být kompromis pro všechny
Už se mooooc těším ![]()
holky, to horko vám nějak leze na hlavičku, ne???
![]()
Já si teda vůbec nepamatuju, že by se někdy o srazu bavilo ![]()
Teda, ne, že by to nebyl dobrej nápad, ale jsme vážně roztahaný skoro po celé ČR, tak když už by se mi teda chtělo někam s pupajzem jezdit, tak někam ani ne daleko a samozřejmě kvůli vám ani ne blízko - řekla bych tak do 50ti kilásků od Olomouce směrem na Prahu
![]()
a taky bychom se musely trefit do termínu, kdy nebudeme stěhovat ![]()
Míno - tak to je bezva, že sis užila oslavu…teda tatínek si to užil asi víc, co?
Mám radost, že to všichni tak vzali ![]()
adel - jo, to já si taky občas čtu kdo už porodil a koho to ještě čeká…a taky natahuju ![]()
My jsme se vrátili z grilovačky…no, masenko jsme sežrali brzo, tak jsme pak vyžírali chipsy a meloun
no hlavně má maličkost ![]()
holky, už tady asi nikdo néjni, tak já jdu (udělat si něco na véču
)
pá pá a dobrou noc
Tak ahojky všem,
ať vám pěkně pupíčky povyrostou než se vrátím. Já dnes trochu s hrůzou zjistila,že jsem zpátky na původní váze a to jím né za dva,ale jak tasemnice. No,nějak to víc spaluje.
Napoly nebuď lenoša a na srazík dojeť
Se bojíš,že budeš bita za tu mašinu a jiný lichotky
![]()
Pa pa pa pa
![]()
teda to je sila, ty mlady dneska nejsou jen drzy, ale taky pekne liny
. no styd se napoly ![]()
my meli vcera taky grilovacku, tak jsem si zahresila, kluk mel chut na bily klobasky (podotykam, ze normalne je nejim
).
a mino, tak at se vam spravi pocasko, kdyz uz mas pred sebou na dlouhy roky posledni klidnou dovcu
. poradne si ji uzijte ![]()
Ahoj, Pardubice jsou docela přijatelný, ale holky to Pendolino - já nevím jak vy, ale já s ním mám samé špatné zážitky. Ne nějak tragicky, ale v podstatě dneska už bych jela radší ICčkem. Jen třeba naposledy, když jsem byla v Praze dva dny před svatbou - den předem jsem si chtěla koupit jízdenku, na ráno už byly vyprodané, takže jsem musela jet rychlíkem o 3/4 hodiny dřív, a zpátky teda Pendolino.. Už v Holešovicích to mělo dvacet minut zpoždění, než jsme dojeli do Olomouce, byla z toho půlhodina, navíc jesm seděla v uličce zády ke směru jízdy a navíc ještě u těch hydraulických dveří, takže co pět minut fííúú, fííúú, fííúú ![]()
No fakt zážitek. A navíc si tam není kde dát nohy..
Na srazík bych teda preferovala začátek srpna..
no, myslim, ze na moje zazitky se zpozdenim je tvoje pendolinova pulhodinka kratka, zuzi
. kdyz jsem dalkove studovala, tak jsem jezdila 4 roky 3×-4× mesicne do Ostravy, 2×-3× mesicne do Opavy (v dobe vystavby koridoru a prestavby nadrazi ve svinove) a potom co 14 dni do Brna. takze mam zazitku s CD fakt nastradano. nejlepsi byla vic jak DESETIHODINOVA (misto standardni 3,5 hodiny) jizda z Opavy, kdyz jednou v zime zapadala trat snehem. my tam stali jak trubky v polich, fakt parada, v olomouci a v pardubkach pak ujely pripoje, no zuzo. od te doby jsem si pak v zime radsi zajizdela pres ostravu, protoze ty hlavni trate jsou preci jen udrzovanejsi
.
Holky, ale ja trefim max. do Prahy
vsude jinde se ztratim
![]()
Pridala jsem aktualni „pupicek“ i s maminkou dneska fotit tatka…noooo malem jsem omdlela kdyz jsem to videla
… Mino to je takova nespravedlnost…ty jis s tasemnici a ja jen na to jidlo koukam
![]()
krasnej den a Mino stastny let a vsechno jim na ty Krete spapej
![]()