Jedná se o stejného člověka?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sonarka
15.1.24 22:59
@Lorre píše:
Chceš využít me sluzby? :jazyk: :cert: Vidím, že budeš velký případ a vymitacich ritualu bude potřeba mnoho

A co ty tve ritualy zahrnuji…? :P :lol:

• Upravit
30747
16.1.24 00:33
@Sonarka píše:
A co ty tve ritualy zahrnuji…? :P :lol:

To samozřejmě nelze takto říci. Každý jsme jiný a v jiné situaci. Nejdříve musím důkladně analyzovat oběť a zcela všecko vědět. Poté se musí zjistit detailní informace o parazitovi, našemu ďáblovi, který konzumuje naší oběť. Je nutno odhalit jeho vliv, sílu a jeho plány. Skrze speciální rituály na míru musím postupně zeslabit vliv ďábla, než vyvolam jeho jméno a tím ho zcela zneškodnim 8)

• načítám...
Sonarka
16.1.24 02:36
@Lorre píše:
To samozřejmě nelze takto říci. Každý jsme jiný a v jiné situaci. Nejdříve musím důkladně analyzovat oběť a zcela všecko vědět. Poté se musí zjistit detailní informace o parazitovi, našemu ďáblovi, který konzumuje naší oběť. Je nutno odhalit jeho vliv, sílu a jeho plány. Skrze speciální rituály na míru musím postupně zeslabit vliv ďábla, než vyvolam jeho jméno a tím ho zcela zneškodnim 8)

8o Se te bojim :nevim: :mrgreen: :P

• Upravit
2770
16.1.24 10:13
@Sonarka píše:

Oni měli pravdu. :cert:

• načítám...
30747
16.1.24 11:56
@Sonarka píše:
:mrgreen: :mrgreen: už budeš jak klopotak chodit tu, že jsem blázen co chce vyhladit lidstvo? :lol:
  • načítám...
Sonarka
16.1.24 12:34
@Lorre píše: :mrgreen: :mrgreen: už budeš jak klopotak chodit tu, že jsem blázen co chce vyhladit lidstvo? :lol:
:mrgreen: No prave, buhvi, co jsi zac :nevim: :jazyk:
  • Upravit
16003
16.1.24 12:41
@Lorre píše: :mrgreen: :mrgreen: už budeš jak klopotak chodit tu, že jsem blázen co chce vyhladit lidstvo? :lol:
:mrgreen:
Noo… když jsem to taky četla, napsal jsi to tak trochu děsivě až magicky. :think:
A ještě to bylo navíc po půlnoci…
  • načítám...
Alinois
16.1.24 13:19

Tohle jenom ukazuje na to že není moc bezpečné si tu s kymkoliv o čemkoliv psát protože to může být prakticky kdokoliv. :nevim:

• Upravit
30747
16.1.24 13:22
@Sonarka píše: :mrgreen: No prave, buhvi, co jsi zac :nevim: :jazyk:

Neví, bůh nemá odvahu mě jakkoli sledovat :D. Mám si tedy připravit svěcenou vodu na první vymítání? :nevim:

• načítám...
30747
16.1.24 13:27
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Noo… když jsem to taky četla, napsal jsi to tak trochu děsivě až magicky. :think:

Neberu moje životní poslání na lehkou váhu. Proto se na mě pravidelně obrací i ty nejtěžší pripady, at je z vlivu ďábla vytáhnu… :D

• načítám...
Sonarka
16.1.24 13:29
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
:mrgreen: jo no a ještě tu má takovou nechvalnou pověst právě :nevim: :think: :mrgreen:
  • Upravit
16003
16.1.24 13:39
@Sonarka píše: :mrgreen: jo no a ještě tu má takovou nechvalnou pověst právě :nevim: :think: :mrgreen:
:lol:
Nj, všechno souvisí se vším. :think:
  • načítám...
16003
16.1.24 13:41
@Lorre píše:
Neberu moje životní poslání na lehkou váhu. Proto se na mě pravidelně obrací i ty nejtěžší pripady, at je z vlivu ďábla vytáhnu… :D

Tfuuj… no dej už s tím pokoj. :cert: :mrgreen:

• načítám...
30747
16.1.24 14:52
@Černá Madonna píše:
Tfuuj… no dej už s tím pokoj. :cert: :mrgreen:

Až naprší a uschne :mrgreen:

• načítám...
zmrzlik
16.1.24 15:41
@Lorre píše:
Ano to je svatá pravda. Emimino mám jednoznačně spojeno s konečníkem. Navíc obsah z drtivé časti odpovídá přilehlé části konečníku 8)

Ty jsi změnil profesí? Já myslela, že vrtáš jen kolena :P :jazyk: a poličky. A teď se vrtáš v… :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová