Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sonarka píše:
A co ty tve ritualy zahrnuji…?![]()
To samozřejmě nelze takto říci. Každý jsme jiný a v jiné situaci. Nejdříve musím důkladně analyzovat oběť a zcela všecko vědět. Poté se musí zjistit detailní informace o parazitovi, našemu ďáblovi, který konzumuje naší oběť. Je nutno odhalit jeho vliv, sílu a jeho plány. Skrze speciální rituály na míru musím postupně zeslabit vliv ďábla, než vyvolam jeho jméno a tím ho zcela zneškodnim ![]()
@Lorre píše:
To samozřejmě nelze takto říci. Každý jsme jiný a v jiné situaci. Nejdříve musím důkladně analyzovat oběť a zcela všecko vědět. Poté se musí zjistit detailní informace o parazitovi, našemu ďáblovi, který konzumuje naší oběť. Je nutno odhalit jeho vliv, sílu a jeho plány. Skrze speciální rituály na míru musím postupně zeslabit vliv ďábla, než vyvolam jeho jméno a tím ho zcela zneškodnim
Se te bojim
![]()
@Sonarka píše:
Se te bojim
![]()
![]()
@Lorre píše:![]()
už budeš jak klopotak chodit tu, že jsem blázen co chce vyhladit lidstvo?
@Lorre píše:![]()
už budeš jak klopotak chodit tu, že jsem blázen co chce vyhladit lidstvo?
Tohle jenom ukazuje na to že není moc bezpečné si tu s kymkoliv o čemkoliv psát protože to může být prakticky kdokoliv. ![]()
@Sonarka píše:No prave, buhvi, co jsi zac
![]()
Neví, bůh nemá odvahu mě jakkoli sledovat
. Mám si tedy připravit svěcenou vodu na první vymítání? ![]()
@Černá Madonna píše:
Noo… když jsem to taky četla, napsal jsi to tak trochu děsivě až magicky.
A ještě to bylo navíc po půlnoci…
Neberu moje životní poslání na lehkou váhu. Proto se na mě pravidelně obrací i ty nejtěžší pripady, at je z vlivu ďábla vytáhnu… ![]()
@Černá Madonna píše:
Noo… když jsem to taky četla, napsal jsi to tak trochu děsivě až magicky.
A ještě to bylo navíc po půlnoci…
@Lorre píše:
Neberu moje životní poslání na lehkou váhu. Proto se na mě pravidelně obrací i ty nejtěžší pripady, at je z vlivu ďábla vytáhnu…
Tfuuj… no dej už s tím pokoj.
![]()
@Černá Madonna píše:
Tfuuj… no dej už s tím pokoj.![]()
Až naprší a uschne ![]()
@Lorre píše:
Ano to je svatá pravda. Emimino mám jednoznačně spojeno s konečníkem. Navíc obsah z drtivé časti odpovídá přilehlé části konečníku
Ty jsi změnil profesí? Já myslela, že vrtáš jen kolena
a poličky. A teď se vrtáš v… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A co ty tve ritualy zahrnuji…?