Lze změnit datum na lístku ukončení OČR?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Datum ukončení OČR se píše až když OČR končí, ne? Já jsem teda byla 2× a vždy jsem hlásila u zaměstnavatele, že jdu na OČR, že jdeme za týden třeba na kontrolu, a pokud byla dcera OK, tak mi doktor napsal ukončení OČR…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Fazulina tak tady se dohodli a ukončila to doktorka rovnou, aby tam už nemuseli chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky se mi to už stalo a dostala jsem pak komplet novou ošetřovačku a ta původní se stornovala, aby nemuseli škrtat. Oni to nikam nedávají ani dr. ani zaměstnavatel dokud není to ukončení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zajdi za doktorkou. Vzhledem k tomu, že psát rovnou konec OČR se nesmí je otázka co u ní projde a co ne. Jinak pro příště takovéto rušení zbytečné, protože chlap mohl být s malou doma i tak a tys mohla jít do práce, jen bys to pak při ukončení napsala zezadu jako den, kdys byla v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý prosím o anonim. Chci se zeptat včera jsme byli s dcerou u pediatra s bolesti hlavičky a horečkami dr zakázal skolku tak vypsal OČR chtěl mi ho napsat do pondělí že bude holka ok a půjde do školky jenže já ho zastavila že má chlap v pátek volno že s ní bude on. Jenže mi přijde malá čím dál tím horší a nevím jestli se do neděle z toho vyhrabeotázka z ní jestli může dr změnit datum na ukončení OČR? Děkuji za odpovědi.
Tak at s ni v patek zajde chlap k doktorovi a ukaze se na miste, ne? Takto bysme to resili my, kdyz ma on volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vokishka píše:
@Fazulina tak tady se dohodli a ukončila to doktorka rovnou, aby tam už nemuseli chodit.
Aha ok, to jsem nevěděla, že jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neschopenka jde taky ukončit dopředu, myslím max. 3 dny. Tak proč by to
nešlo u ocr..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jolynka díky za
odpověď no mě to právě skrtli a napsali nový datum plus razítko doktora
snad s tím nebude nějaký problém u zaměstnavatele nebo na socialce
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Je možné muže změnit?
- Při jakých příznacích změnit UM??
- OČR při uzavření školy
- Mohu změnit křestní jméno před porodem?
- Může se jednat o něco vážného? Neměla bych změnit gynekologa?
- Stejné datum porodu 18.2.2021
- Jarní prázdniny, pololetní a očr
- Alko léčba, lže mi?
Dobrý prosím o anonim. Chci se zeptat včera jsme byli s dcerou u pediatra s bolesti hlavičky a horečkami dr zakázal skolku tak vypsal OČR chtěl mi ho napsat do pondělí že bude holka ok a půjde do školky jenže já ho zastavila že má chlap v pátek volno že s ní bude on. Jenže mi přijde malá čím dál tím horší a nevím jestli se do neděle z toho vyhrabe
otázka z ní jestli může dr změnit datum na
ukončení OČR? Děkuji za odpovědi.