Má moje fotky uložené v mobilu...
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No a? Ty si je vylepis verejne a vadi ti, ze je ma v mobilu? Jaky je v tom
rozdil? Treba nema internet v mobilu a chce u tvych fotek pohonit i mimo
domov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
No a? Ty si je vylepis verejne a vadi ti, ze je ma v mobilu? Jaky je v tom rozdil? Treba nema internet v mobilu a chce u tvych fotek pohonit i mimo domov.
Zas až tak veřejně ne, mám velmi omezený okruh uživatelů. V podstatě jen nejbližší přátele, žádných 150 sledujících. A mě nevadí, že je má v mobilu, ale není zvykem, že si ukládám do mobilu fotky přátel, abych si pak večer dělala dobře.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Proč by ne. Asi si u nich večer lesti bambus. Žádnou lásku za tím nehledej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla jsi se ho zeptat, proč má tvoje foto v mobilu? Třeba by ho to nakoplo k nějaké akci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně se teď třeba stala taková blbá věc s mobilem. Prostě jsem nechtěně postahovala spoustu fotek. Pak jsem si stahovala návod k robotu a zjistila jsem, že mám stažené fotky kočárků, zvířat, dětí mých přátel i cizí…prostě bych vypadala jak nějaký úchylák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@zuza92 píše:
Mně se teď třeba stala taková blbá věc s mobilem. Prostě jsem nechtěně postahovala spoustu fotek. Pak jsem si stahovala návod k robotu a zjistila jsem, že mám stažené fotky kočárků, zvířat, dětí mých přátel i cizí…prostě bych vypadala jak nějaký úchylák.
Ne. Už v minulosti řekl, že to je výhra, když náhodou narazí na nějakou mojí fotku (moc často nesdílím) akorát jsem tenkrát zcela nepochopila význam. Nečekám lásku, když se objeví někdo jiný, tak tento vztah prostě ukončím, ale jen mě zajímaly názory ostatních. I kdyby sinu toho dělal dobře, tak je mi to celkem jedno, i když moje fotky nejsou zrovna prototyp na hoňku (já v čepici a můj kůň, já a můj strejda, já a můj pes, já a moje dítě…no nevím)
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Mám už čtyři roky tzv kamaráda s výhodami. Měla jsem období kdy jsem do něj byla zamilovaná, ale to už tak nějak vyšumělo, neboť jsem pojala názor, že zas až tak mě nežere (ne že by se sám neozýval, ale většinou jsem psala první já, já první plánovala schůzky atd. Prostě klasika).Teď jsem u něj byla opět na pár hodinové „návštěvě“ a dal mi mobil s tím, že tam má fotky kuchyní ať mu poradím co se mi líbí. Tak tím mobilem listuju a najednou vidím svoje fotky. Klasický PrintScreeny obrazovek mých příběhu na Instagramu nebo Facebooku. Nebyly tam zhola všechny, ale velmi podstatná část ano. Dělám, že prší, ale nevím co si o tom mám myslet, já teda žádné jeho fotky postahované nemámNedělám si iluze, žádná láska z toho nebude, teď už ne, ale bez významu to asi taky není
Asi chceš slyšet, že mu na tobě přeci jen záleží a city k tobě
chová.
A ano, je to docela možné, že jsi pro něj důležitější, než ti
běžně připadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Mám už čtyři roky tzv kamaráda s výhodami. Měla jsem období kdy jsem do něj byla zamilovaná, ale to už tak nějak vyšumělo, neboť jsem pojala názor, že zas až tak mě nežere (ne že by se sám neozýval, ale většinou jsem psala první já, já první plánovala schůzky atd. Prostě klasika).Teď jsem u něj byla opět na pár hodinové „návštěvě“ a dal mi mobil s tím, že tam má fotky kuchyní ať mu poradím co se mi líbí. Tak tím mobilem listuju a najednou vidím svoje fotky. Klasický PrintScreeny obrazovek mých příběhu na Instagramu nebo Facebooku. Nebyly tam zhola všechny, ale velmi podstatná část ano. Dělám, že prší, ale nevím co si o tom mám myslet, já teda žádné jeho fotky postahované nemámNedělám si iluze, žádná láska z toho nebude, teď už ne, ale bez významu to asi taky není
Hele mě včera večer nějak blbla věštecká koule. Přesně se mi tam
ukazovaly ty fotky… A koule ukazovala svatební šaty
Když chceš vědět proč má tvé foto v telefonu, není nic jednoduššího než se ho zeptat… Jste snad dospělí, sveprani…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@janickaIII píše:
Hele mě včera večer nějak blbla věštecká koule. Přesně se mi tam ukazovaly ty fotky… A koule ukazovala svatební šaty![]()
Když chceš vědět proč má tvé foto v telefonu, není nic jednoduššího než se ho zeptat… Jste snad dospělí, sveprani…?
No asi nejsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Příjemné Pondělí píše:
No asi nejsou
Tak hlavně, že dokáží pí*at, ale normálně se bavit asi ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jee, vy jste dneska hnusny
Ja nevim, no. Kdyby mel nekdo moje fotky v mobilu, tak bych si pomyslela, ze se na ne chce kdykoliv podivat, tak ze se mu pravdepodobne libim. Kdyby je mel milenec, tak bych byla rada, to by znamenalo, ze se mu porad libim.
Tady maj asi vsichni ucastnici diskuze nahodile postahovane fotky cizich lidi
a je jim to jedno, protoze vubec nic neresej
Jen mi pripada, ze ty jsi do nej zabouchla jako blazen a bojis se jednat
prirozene. Hele, predstav si, ze by ti na nem az tak nezalezelo. Tak to prece
okomentujes, ne: jeee, ty mas moje fotky, jo? To mi lichoti, jupiiii …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PaníKadrnožková
prostě z toho příspěvku úplně čiší, že chce slyšet, že ji tam má
protože je do ni zamilovaný nebo mu aspoň není lhostejná. Ale my tady
vážně nevíme proč to tak je. Mě přijdou tyhle vztahy strašně
namachrovany. Jo super spíme spolu ale nic od sebe nechceme jen aby se náhodou
nezranili. Přitom se tímhle nevyslovenym zraňují daleko víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@janickaIII píše:
@PaníKadrnožková prostě z toho příspěvku úplně čiší, že chce slyšet, že ji tam má protože je do ni zamilovaný nebo mu aspoň není lhostejná. Ale my tady vážně nevíme proč to tak je. Mě přijdou tyhle vztahy strašně namachrovany. Jo super spíme spolu ale nic od sebe nechceme jen aby se náhodou nezranili. Přitom se tímhle nevyslovenym zraňují daleko víc.
takhle to má obvykle ale jen jeden z nich, ten druhej doufá a tiše trpí…a dává mu to míň než bere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Má momentálně ikea nějaký systém objednávek a výdeje?
- Poradil by někdo ohledně mobilu? Děkuji moc.
- Kojenec má křeče do těla a nedýchá, doktoři si neví rady
- Chci ho moje láska
- Neznámý muž po nás chce přes sociální sítě fotky
- Jaký mobil mají vaše děti?
- Má cenu ještě dávat moje mléko?
Mám už čtyři roky tzv kamaráda s výhodami. Měla jsem období kdy jsem do něj byla zamilovaná, ale to už tak nějak vyšumělo, neboť jsem pojala názor, že zas až tak mě nežere (ne že by se sám neozýval, ale většinou jsem psala první já, já první plánovala schůzky atd. Prostě klasika).
Teď jsem u něj byla opět na pár hodinové „návštěvě“ a dal mi mobil s tím, že tam má fotky kuchyní ať mu poradím co se mi líbí. Tak tím mobilem listuju a najednou vidím svoje fotky. Klasický PrintScreeny obrazovek mých příběhu na Instagramu nebo Facebooku. Nebyly tam zhola všechny, ale velmi podstatná část ano. Dělám, že prší, ale nevím co si o tom mám myslet, já teda žádné jeho fotky postahované nemám
Nedělám si iluze, žádná láska z toho
nebude, teď už ne, ale bez významu to asi taky není