Má někdo zkušenost s touto seznamkou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Má někdo zkušenost s touto seznamkou
Ahoj,
Máte někdo zkušenosti s touto seznamkou : Seznamka-Pardubice
Nebo i s jakou jinou máte dobré zkušenosti?
Je mě jasné že všude budou různý lidi.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Příběhy, které napsal sám život. Podělte se o ně v Deníčcích
Zajímavé zážitky z hledání lásky? Podělte se o ně v Deníčcích
Reakce:
Zkušenosti nemám, ale co jsem si načetl jednotlivé „topicy“ v seznamce..bylo mi trapně a to jsem mužský…„zajíček hledá maminu“ a podobně… Já na seznamky příliš nevěřím..už z principu omezeného prvního dojmu, je složité chápat a zároveň přijímat fakt, že pokud chci uspět, musím být absolutně upřimný/á…jinak je jen otázkou času, kdy " všechno praskne „. Tím, ale nechci tvrdit, že by jakkákoliv seznamka byla "nulovou nadějí“. Je to, ale podobné jako v reálném životě… poznání přichází až po určitém čase…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavel Mer. píše:
Zkušenosti nemám, ale co jsem si načetl jednotlivé „topicy“ v seznamce..bylo mi trapně a to jsem mužský…„zajíček hledá maminu“ a podobně… Já na seznamky příliš nevěřím..už z principu omezeného prvního dojmu, je složité chápat a zároveň přijímat fakt, že pokud chci uspět, musím být absolutně upřimný/á…jinak je jen otázkou času, kdy " všechno praskne „. Tím, ale nechci tvrdit, že by jakkákoliv seznamka byla "nulovou nadějí“. Je to, ale podobné jako v reálném životě… poznání přichází až po určitém čase…
Ano to je pravda. Me se zatím jakákoliv seznamka příčí jenže v dnešní době je těžké se s někým seznámit pokud to není přes známé. Ano to pochopení přes psaní je dost složité protože si to každý přeloží dle svého a ani to tak nemuselo být myšlené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Depersonalizace a derealizace zkušenost?
- Co to může být má někdo zkušenosti
- Podcenili jste se někdy při pohovoru v otázce mzdy/platu?
- Zkušenosti s Ebloom
- Milenec - má mě jistou? Jak být nedostupná?
- Bulka v třísle, máte někdo zkušenost?
- Krvácení po 14 dnech -myomy zkušenosti
- Zase ta tchyne a kecání do dcery .. ze ma problem ikdyz nema