Má to ještě pořád cenu?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý večer, máme z partnerem 3 měsíční holčičku, přítel mě začal asi 3 měsíce před mim porodem podvádět o 2 roky mladší babou, já to zjistila teprve když malí byli 2 měsíce... Pořád mi říká že si za to muzu sama protože jsem na něho byla zlá když jsem byla tehotna protože jsem byla strašně náladova a nechtěla jsem ho mít u sebe.. Ale bylo toho na mě moc cokoliv sem udělala bylo špatně neměla jsem doma klid jenom hádky… Ale k věci tahá se sní do teď, ona o mě i o malé ví a i přes to sním pořád je..
On sice říká že se zmeni že ji nechá apod. Ale až budeme mít společné zázemí.. A i přes to že jsem mu říkala a rikam do teď že mu to odpustim a že sním rodinu chci mít, tak se sní nerozejde Za malou 2× do týdne sice jezdí ale když přijede jenom se hádáme ja bych mu tu nevěru dokázala odpustit už jenom kvůli té malé.. Ale nevím jestli to má ještě cenu..a nového partnera nechci.. Bojím se že by malou nebral jako vlastní nebo by jí neměl rád
Vy máte dítě a nežijete spolu? Já bych rozhodně na nic nečekala a rodinu s ním nebudovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To jako vážně? On tě podvede když jsi byla těhotná a řekne, že si za
to můžeš sama? úplně prvotní problém vidím
v tom, že spolu máte dítě a nežijete spolu. Teď už bych s ním ani
žít nechtěla, obvzlášť jestli se pořád tahá s jinou a říká, že ji
nechá až spolu něco vybudujete… Najdeš si někoho lepšího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucius08 zakladatelka opravdu ale muze byt takova semetrika, ze to borec nedal a chudak bude kazdej co s ni bude a jeste bude vychovavat cizi dite. Dite/tehotenstvi z zeny automaticky kvalitni partnerku nedelaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nemyslim si, ze to ma cenu at chodi za ditetem a ty se zkus od nej
odstrihnout, jinak se utrapis
na noveho partnera mas cas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius on si na nic
nemohl stěžovat a nikdy neměl ani důvod . A to p že si našel ze dne na den jinou tak
s toho vyplývá možná to že není ještě vyzralej na to mít rodinu a
potřebuje si pořád něco dokazovat.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kdo má Robo-slona?
- Miminko se ještě neusmívá
- Pořád mám pocity že v práci něco pokazím a přijde reklamace.
- Jak casto ma kakat miminko na UM?
- Přítel má nátku po líbání
- Dálkové studium- zvladnu to nebo má pravdu?
- Rozešli jsme se...je naděje, že to ještě dopadne?
- Myslíte, že má zájem?
Dobrý večer, máme z partnerem 3 měsíční holčičku, přítel mě začal asi 3 měsíce před mim porodem podvádět o 2 roky mladší babou, já to zjistila teprve když malí byli 2 měsíce.
.. Pořád mi říká že si za to muzu sama
protože jsem na něho byla zlá když jsem byla tehotna protože jsem byla
strašně náladova a nechtěla jsem ho mít u sebe.. Ale bylo toho na mě moc
cokoliv sem udělala bylo špatně neměla jsem doma klid jenom hádky… Ale
k věci tahá se sní do teď, ona o mě i o malé ví a i přes to sním
pořád je..
a nového partnera nechci.. Bojím se že by
malou nebral jako vlastní nebo by jí neměl rád 
On sice říká že se zmeni že ji nechá apod. Ale až budeme mít společné zázemí.. A i přes to že jsem mu říkala a rikam do teď že mu to odpustim a že sním rodinu chci mít, tak se sní nerozejde Za malou 2× do týdne sice jezdí ale když přijede jenom se hádáme ja bych mu tu nevěru dokázala odpustit už jenom kvůli té malé.. Ale nevím jestli to má ještě cenu..