Mám se přestat stýkat se svou kamarádkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.2.21 22:30
@Alice180 píše:
No jako myslím, že to nelze nazvat kamarádstvím, al to asi víš. Spíš jakých následků se bojíš konkrétně? Když s tím člověkem ukončis nějaké styky?

Mohli by mi psát nevhodně.. Ta situace je dost složitá…

• Citovat
  • Upravit
76675
7.2.21 22:41
@Elza9 píše: Řekněme že má mentální problém a hned musí ze sebe dělat chudáka a volat na nás kamarády. A ten co přijde nás pak seřve…

nejsi Babiš nebo jeho dcera? on má taky takové bláboly, ten co přijde nás pak seřve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to bude asi Flégr nebo Prymula, jestli víš, o koho se jedná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
7.2.21 22:42
@Anonymní píše:

kolik ti je? 13-15 let? pak je to v cajku, že to tady tak řešíš
pokud jsi starší, tak pámbůsnámi a zlý pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
7.2.21 23:48
@Anonymní píše:

No to asi je, spíš nechapu co je cílem tvého příspěvku, protože je jasné že ta,,kamarádka" ubližuje a logické by bylo jí od toho. A když mi někdo píše nevhodné zprávy tak neodepisuju, blokuji, nahlasuju potažmo řeším jako kybersikanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.21 11:47
@stinga píše:
kolik ti je? 13-15 let? pak je to v cajku, že to tady tak řešíš
pokud jsi starší, tak pámbůsnámi a zlý pryč

Řeším to protože podle mojí vychovatelky by byla katastrofa kdybych se s ní přestala bavit podle ní je to v zákoně a měla bych s někým takovým vycházet… Jinak bych to neřešila..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.21 11:50

@Alice180 No o mě nejde. Jde o to že mi to nařídila vychovatelka a podle ní je to špatně když se s ní přestanu bavit. Prý s ní mám vycházet. Po tom všem.. Takže já dělám šaška celou dobu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.21 11:51

@stinga ne nejsem. Jenom moje vychovatelka si myslí že bych s ní po tom všem co mi provedla měla vycházet…

• Citovat
  • Upravit
184
8.2.21 12:03

Tak to vypadá že si s tím vychovatelka neví sama rady a tak jde cestou nejmenšího odporu, prostě aby nebyl problém tak se smiř s tím že se k tobě údajná kamarádka chová tak jak se chová. S tím že na tebe ona posílá kamarády když se jí něco nelíbí, no upřímně takhle věci řeší většinou určita menšina, sama evidentně nic nezvládne vyřešit a ve skupině je větší síla :roll: No vys.at se na ni a pokud to vychovatelka není schopna vyřešit tak se pokusit najít někoho jiného. Pokud žijete všichni na jedné hromadě tak bude dost těžké se takových lidí zbavit. Zkus si najít jinou skupinou lidí, ale upřímně pokud se ta dotyčná chová jak píšeš tak nebude tak jednoduché se jí zbavit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
8.2.21 12:07

Mně přijde hodně divné vůbec přemýšlet nad tím, zda se stýkat s někým - potažmo zda je někdo kamarád.

Aby byl někdo kamarád, musí platiti dvě premisy.

1. Já se chci stýkat s ním.
  2. On se chce stýkat se mnou.

Obojí zahrnuje spoustu podbodů, co všechno je třeba dělat a jak se chovat, aby to platilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
8.2.21 12:42

Ty jsi někde v děcáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.21 17:07

@stín katedrál na intru… Složitá situace

• Citovat
  • Upravit
184
8.2.21 18:28

Tak si promluv s rodiči a najdete jiný, kam by si mohla jít, nebo ať ti rovnou pomůžou vyřešit problém u vychovatelky.To bude asi nějaká sluníčkařka :think: když místo toho aby pomohla vyřešit problém, tak ho bagatelizuje a vlastně tě přesvědčuje o tom že chování tvé údajné kamarádky závisí na tom jak moc se jí budeš podřizovat. Vykašli se na kámošku a i na podivnou vychovatelku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
9.2.21 21:02
@Anonymní píše:
@stín katedrál na intru… Složitá situace

na jakém intru??? školy ani internáty už půl roku nefungují, to bude děcák nebo spíš pasťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
9.2.21 21:02
@Simča30 píše:
Tak si promluv s rodiči a najdete jiný, kam by si mohla jít, nebo ať ti rovnou pomůžou vyřešit problém u vychovatelky.To bude asi nějaká sluníčkařka :think: když místo toho aby pomohla vyřešit problém, tak ho bagatelizuje a vlastně tě přesvědčuje o tom že chování tvé údajné kamarádky závisí na tom jak moc se jí budeš podřizovat. Vykašli se na kámošku a i na podivnou vychovatelku :roll:

ehm ehm, školy a internáty jsou zavřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.21 16:35

@stinga za normální situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...