Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak na jednu stranu chlapi co jsou ulítlí na prsa, tak si je taky nefotí, že ![]()
Ale na druhou stranu, promluvila bych si s ním o tom..proč si to fotí, ale focení bych mu nezakazovala..
Jestli na to psychicky máš, udělejte s z toho vaše tajemství, na fotky se koukej s ním a využíj toho k dobrému sexu..Moc možností nemáš
Tak lepsi nohy nez pipiny… Jestli by mi to vadilo nevim, zase tohle je jedna z tech lepsich fetishi, bude ti aspon kupovat hezky boty ![]()
Mě to přijde celkem roztomilé a neškodné. Pokud se cizím ženám nevrhá po nohou, tak bych to neřešila
Manžel je „horňák“ a na ulici se taky rád podívá, když si může hlavu ukroutit, tak mu tu slečnu třeba pochválím
A po jeho tajných složkách v PC nepátrám, jen si z něj občas dělám srandu, pod čím to má asi ukryté, jestli „účetnictví 2011“ nebo „fotbal výsledky 2010“ ![]()
@barbuchablond píše:
Mě to přijde celkem roztomilé a neškodné. Pokud se cizím ženám nevrhá po nohou, tak bych to neřešilaManžel je „horňák“ a na ulici se taky rád podívá, když si může hlavu ukroutit, tak mu tu slečnu třeba pochválím
A po jeho tajných složkách v PC nepátrám, jen si z něj občas dělám srandu, pod čím to má asi ukryté, jestli „účetnictví 2011“ nebo „fotbal výsledky 2010“
Me nevadi ze se kouka. Ale ze si je musi i fotit
@pikola píše:
Tak lepsi nohy nez pipiny… Jestli by mi to vadilo nevim, zase tohle je jedna z tech lepsich fetishi, bude ti aspon kupovat hezky boty
Boty mi hezky kupuke no a jako jeho zaljba mi to nevadi j vim ze se rad koukne, kdyz vidi pekny nohy a pekny boty. Ale musi si je fotit?? :'( neni to moc? ![]()
Tohle je přece neškodné…od kotníků dolů, horší, kdyby si takhle fotil frndy ![]()
@Anonymní píše:
Boty mi hezky kupuke no a jako jeho zaljba mi to nevadi j vim ze se rad koukne, kdyz vidi pekny nohy a pekny boty. Ale musi si je fotit?? :'( neni to moc?
Mela jsem stejny problem loni. Prej to byla klukovina
No tak bud se musis smirit s tim, ze mas doma footfetisistu nebo se s nim rozejdi. Jina rada neni. Fotit se je bude tajne. Zase ti bude kupovat hezke boty ![]()
@SlecnaSally píše:
Tak na jednu stranu chlapi co jsou ulítlí na prsa, tak si je taky nefotí, že
Ale na druhou stranu, promluvila bych si s ním o tom..proč si to fotí, ale focení bych mu nezakazovala..Jestli na to psychicky máš, udělejte s z toho vaše tajemství, na fotky se koukej s ním a využíj toho k dobrému sexu..Moc možností nemáš
Vazne?? Chlapi co maji radi prsa, si je taky treba potaji foti?? To by me trochu uklidnilo.. my uz jsme o tom mluvili prave driv a rekla jsem mu, ze mi nevadi ze se kouka, ale ze fotot si je nemusi…rikal, ze vi a ze si je fotit uz nebude a kdyz jsem se zeptala proc to dela tak rekl, ze chtel mit inspiraci jaky boty by mohl poridit me nebo ze by se kohli libit me…jenze to bych rekla je spis vymluva..jsem mu rekla, ze mi je teda mohl ukazat kdyz myslel, ze bych si je mohla poridit ja ni a na to uz ani nevim co rekl..proste se jen vymlouva foti sj je, protoze je na ne ulitlej a rozhodne pri tom nemysli na me nebo ze bych je mohla mit ja
![]()
@Tecumseh píše:
Tohle je přece neškodné…od kotníků dolů, horší, kdyby si takhle fotil frndy
no ale pro něj jsou nohy asi stejně vzrušující jako pro jiné frnda nebo prsa, ne? Mě by se to teda nelíbilo…
Na druhou stranu, pokud už má zakladatelka manžela s touto úchylkou a nevadí jí to, asi se s tím musí nějak naučit žít, holt boty a nohy od kotníků dolů většina žen „vystavuje na odiv“, takže není problém je vyfotit nebo prohlédnout ![]()
@Hanka1 píše:
No tak bud se musis smirit s tim, ze mas doma footfetisistu nebo se s nim rozejdi. Jina rada neni. Fotit se je bude tajne. Zase ti bude kupovat hezke boty
A myslis ze nevadi ze si je foti?
neni to az jakoze uchylny? :-/
tobe by to nevadilo? Me ten samotnej footfetisismus nevadi ale to foceni zkratka nevim… ![]()
@Anonymní píše:
Vazne?? Chlapi co maji radi prsa, si je taky treba potaji foti?? To by me trochu uklidnilo.. my uz jsme o tom mluvili prave driv a rekla jsem mu, ze mi nevadi ze se kouka, ale ze fotot si je nemusi…rikal, ze vi a ze si je fotit uz nebude a kdyz jsem se zeptala proc to dela tak rekl, ze chtel mit inspiraci jaky boty by mohl poridit me nebo ze by se kohli libit me…jenze to bych rekla je spis vymluva..jsem mu rekla, ze mi je teda mohl ukazat kdyz myslel, ze bych si je mohla poridit ja ni a na to uz ani nevim co rekl..proste se jen vymlouva foti sj je, protoze je na ne ulitlej a rozhodne pri tom nemysli na me nebo ze bych je mohla mit ja![]()
naopak, slecnaSally píše, že kdo je ulítlý na prsa, nefotí si je…
Ahoj. Jak už z nazvu vypliva, muj pritel, ma v oblibe damske nohy a boty na podpatku. Moc s e mu to libi, zacla jsem kvuli nemu i ja dost nosit podpatky a brat si botky pri sexu…i obcas rad koukne na net na footfetish… to mi nevadi..rada s nim i zkousim neco noveho a zjistuji co se mu libi a tak..on ma dost problem to rict i trvalo nez rekl, ze se mu to vubec libi… no ale o to nejde.. jde o to, ze iiz v dřívější dobe (nevim rozmezi pul roku - rok) jsme meli hektictejsi obdobi… a ja tenkrat zjistila, ze si par damskych nohou vyfotil (na zastavce, v praci..) docela se me to dotklo a on mi slibil, ze se teda vzdy jen koukne, kdyz ho nejake nohy nebo boty zaujmou, ale ze uz si je nebude fotit… no a dnes jsem si na jeho tabletu chtela neco pustit a kdyz jsem to hledala, tak jsem narazila na fotku..samozrejme od nej z prace vyfocene nohy (zajímají ho spis jen od kotniku dolu..) uplne ve me hrklo! Necekala jsem to :‚( nevim co mam delat. Rict mu to nebo ho nechat byt :‘(??? Docela mi tim ublizuje, ze si foti cizi nohy :'( co mam ted delat? Mrzi me, ze to zas udelal
co si o tom myslite?