Magnetická rezonance, nemocnice u sv. Anny Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
U nás to takhle funguje na scinti vyšetření, ale termíny volají do
3 dnů.
Zkusila bych zavolat na to pracoviště, jestli žádanka dorazila a jak to
vypadá s termínem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mne u svaté Anny řekli, že pokud nechci na termín čekat x měsíců, ať se objednam jinam. Tak jsem šla do nějakého centra zobrazovacích metod, myslím na Sportovní nebo tam někde. V Brně by měly být dvě, tak řešíte do jednoho z nich. Volala jsem do obou a šla tam, kde mi dali dřívější termín. Jedni za měsíc, druzí za necelé dva týdny, tak jsem šla tam. Výsledky pak poslali k té svaté sv. Anne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vyšetření magnetickou rezonancí provádějí také v klinice, která je u Lužánek u zastávky autobusu Schodová na ulici Drobného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nabízí v Thomayerově nemocnici v Krči nadstandardní pokoje?
- Vysokou skolu Sv. Alzbety Praha
- Second Hand Brno
- 2 screening ve fakultní nemocnici v Hradci Králové
- Musí mě ošetřit v nemocnici?
- Brno-jih školky
- Hlídání Brno
- Jak probíhá potrat? Jak dlouho musím zůstat v nemocnici
Dobrý den,
moje paní doktorka mě poslala preventivně na magnetickou rezonanci ( nebudu uvádět proč, to je na dlouho, ale není to kvůli ničemu závažnému). Prý žádanku na vyšetření pošle zdravotní sestra na pracoviště magnetické rezonance a odtud by mi pak měli poslat dopis s termínem vyšetření. Je to už asi měsíc a ještě mi nic nepřišlo. Ptám se zatím tady, protože moc nevím, jak to tam chodí a nechci je nějak otravovat a uhánět tím, že tam budu volat. Nemáte zkušenosti, jak dlouho to asi trvá, než přijde pozvánka?