Magu kombucha - moje zkušenost

12
25.7.23 13:29

Magu kombucha - moje zkušenost

Dobrý den, chtěla bych se s vámi podělit o mou zkušenost s kombuchou Magu - pokud máte také nějaké zkušenosti, určitě napište. :lol:
Asi před týdnem jsem se zaregistrovala na waiting list, chtěla jsem zkusit max. 2 lahvičky abych věděla, jak to chutná. Nikde nebylo napsáno, jak to funguje, nebo jsem to alespoň nenašla. Asi za týden mi volal pan z Magu, že naskladnili nápoje, a že semnou dokončí objednávku. Ptal se mě, co bych chtěla za příchutě a automaticky mi do objednávky dal 24ks nápojů. Nevěděla jsem, jak reagovat a myslela si, že si budu moci objednávku předělat a objednat jen ty 2 ks, tak jsem mu dala svou adresu a do emailu mi přišlo potvrzení objednávky s prosbou o zaplacení. Za 2000 kč jsem to opravdu nechtěla, a tak jsem si naivně myslela, že když to nezaplatím, neodešlou mi to. Jenže pak jsem se tu dozvěděla, že pošlou, tak jsem urychleně psala email na podporu, kde mi ovšem neodepsali, tak jsem druhý den volala a naštěstí se mi podařilo objednávku zrušit. Našla jsem si poté pár recenzí na samotný nápoj a prý chutná jako ocet a s kombuchou to snad ani nemá nic společného. Jedná se o dobře vymyšlenou reklamu. Ve zdravé výživě najdete kombuchu za 70 kč za 2L, u Magu platíte 80kč za 460ml. U Magu si prostě musíte nakoupit 24ks, aby jste získaly přístup do jejich Magu+ aplikace, kde si pak objednávky děláte sami. Určitě to nedoporučuji, ale pokud máte i dobré recenze, neváhejte se podělit, třeba to nevyhovuje jen mně. :D :srdce:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
25.7.23 13:45

Magu jsem si kupovala dřív a fakt takto nejednají :P Buď kecáš nebo jsi naletěla. Ale už si dělám kombuchu vlastní, ale na skutečnou Magu neznám takové “recenze” :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34469
25.7.23 13:48
@maja123458 píše:
Dobrý den, chtěla bych se s vámi podělit o mou zkušenost s kombuchou Magu - pokud máte také nějaké zkušenosti, určitě napište. :lol:
Asi před týdnem jsem se zaregistrovala na waiting list, chtěla jsem zkusit max. 2 lahvičky abych věděla, jak to chutná. Nikde nebylo napsáno, jak to funguje, nebo jsem to alespoň nenašla. Asi za týden mi volal pan z Magu, že naskladnili nápoje, a že semnou dokončí objednávku. Ptal se mě, co bych chtěla za příchutě a automaticky mi do objednávky dal 24ks nápojů. Nevěděla jsem, jak reagovat a myslela si, že si budu moci objednávku předělat a objednat jen ty 2 ks, tak jsem mu dala svou adresu a do emailu mi přišlo potvrzení objednávky s prosbou o zaplacení. Za 2000 kč jsem to opravdu nechtěla, a tak jsem si naivně myslela, že když to nezaplatím, neodešlou mi to. Jenže pak jsem se tu dozvěděla, že pošlou, tak jsem urychleně psala email na podporu, kde mi ovšem neodepsali, tak jsem druhý den volala a naštěstí se mi podařilo objednávku zrušit. Našla jsem si poté pár recenzí na samotný nápoj a prý chutná jako ocet a s kombuchou to snad ani nemá nic společného. Jedná se o dobře vymyšlenou reklamu. Ve zdravé výživě najdete kombuchu za 70 kč za 2L, u Magu platíte 80kč za 460ml. U Magu si prostě musíte nakoupit 24ks, aby jste získaly přístup do jejich Magu+ aplikace, kde si pak objednávky děláte sami. Určitě to nedoporučuji, ale pokud máte i dobré recenze, neváhejte se podělit, třeba to nevyhovuje jen mně. :D :srdce:

Všude na to jsou teď reklamy, když čtu komentáře, tak si to každý děsně chválí, výborná chutˇ, nemůžou se dočkat druhého dne až si dají další, budou objednávat stále. Ten postup by se mi teda taky nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.7.23 13:56
@HloupýFlop píše:
Magu jsem si kupovala dřív a fakt takto nejednají :P Buď kecáš nebo jsi naletěla. Ale už si dělám kombuchu vlastní, ale na skutečnou Magu neznám takové “recenze” :kytka:

Bohužel ani nekecám a ani jsem nenaletěla. Jednalo se o oficiální stránku Magu, volala jsem i na oficiální číslo, které mají na stránkách, na kterém mi objednávku zrušili.
Nevím, k čemu by mi bylo si toto vymyslet a psát o tom tak dlouhou zprávu. :P
Psala jsem, že to každému může vyhovovat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
25.7.23 13:59
@maja123458 píše:
Bohužel ani nekecám a ani jsem nenaletěla. Jednalo se o oficiální stránku Magu, volala jsem i na oficiální číslo, které mají na stránkách, na kterém mi objednávku zrušili.
Psala jsem, že to každému může vyhovovat jinak.

Já teď nemám možnost to zjištovat, ale to jednání mi smrdí. Minulý týden u segry nová krabice - všichni spokojeni. Tím nevyvracím, že se nemohli zhoršit, ale že tak moc a tak najednou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.7.23 13:59
@arinecka píše:
Všude na to jsou teď reklamy, když čtu komentáře, tak si to každý děsně chválí, výborná chutˇ, nemůžou se dočkat druhého dne až si dají další, budou objednávat stále. Ten postup by se mi teda taky nelíbil.

Je možné, že někomu taková chuť prostě vyhovuje.
Bohužel jsem si tento postup nevymyslela a z různých zdrojů vím, že takto postupují na denním pořádku. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.7.23 14:01
@HloupýFlop píše:
Já teď nemám možnost to zjištovat, ale to jednání mi smrdí. Minulý týden u segry nová krabice - všichni spokojeni. Tím nevyvracím, že se nemohli zhoršit, ale že tak moc a tak najednou 8o

Možná takto jednají pouze u první objednávky, u dalších už si vše zařizujete sama v té Magu + aplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8409
25.7.23 14:17

https://www.emimino.cz/…nuti-491535/

Tady na to nedavno jela diskuse. Je to předražené, za pár korun si koupíš násadu a máš hromadu vlastního nápoje z kombuchy. Holt z něčeho ty investice do reklamy a oslavných článků platit musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9506
25.7.23 14:31

Je to předražený nesmysl, jeden čas mi pořád vyskakovala reklama na FB, ty oslavné komentáře tam :lol: Ale nedej bože, když tam někdo napsal, proč je to tak drahý, když je to přeci kombucha. Tak odepsal, že to rozhodně obyčejná kombucha není.
Pěstuji si ji doma, už léta a stojí mě to jednou za 14 dní čtvrt kila cukru a tři pytlíky čaje.
Ale každé zboží si najde kupce, a když jsou lidi ochotný za to platit ty nesmyslné peníze, tak proč ne. Pan podnikatel to uchopil za správný konec, vydělává mu to zřejmě dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41620
25.7.23 14:35
@maja123458 píše:
Je možné, že někomu taková chuť prostě vyhovuje.
Bohužel jsem si tento postup nevymyslela a z různých zdrojů vím, že takto postupují na denním pořádku. :,(

a ty jsi to tedy chutnala, nebo ne a jen máš „představu“ o té chuti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41620
25.7.23 14:37
@maja123458 píše:
Psala jsem, že to každému může vyhovovat jinak.

a ty jsi mu tedy odsouhlasila to balení po 24kusech nebo jsi nahlas a jasně řekla, že chceš jen 2kusy a on ti přesto objednal to velké balení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

@renap Taky si ji dělám, ale Magu aspoň zaručí nealkoholický nápoj. Moje měla naposled 2% :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17057

Asi si natrefila na moc ambiciozniho obchodaka - za me je to o lidech a na tro…muzes natrefit vsude. Mimochodem - mela by ses naucit byt vice asertivni do telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9506
25.7.23 14:42

@HloupýFlop a jak to udělají, že to mají nealko.,když princip je úplně stejný? Já to neměřila, kolik v tom mám alkoholu, ale nešlo by tedy dát větší množství toho čaje? Aby to bylo víc naředěný? Já si to tedy ještě před pitím ředím napůl s vodou, je to na mě moc sladký :mrgreen: Takže bych snad nenadýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8409
25.7.23 14:43
@renap píše:
Je to předražený nesmysl, jeden čas mi pořád vyskakovala reklama na FB, ty oslavné komentáře tam :lol: Ale nedej bože, když tam někdo napsal, proč je to tak drahý, když je to přeci kombucha. Tak odepsal, že to rozhodně obyčejná kombucha není.
Pěstuji si ji doma, už léta a stojí mě to jednou za 14 dní čtvrt kila cukru a tři pytlíky čaje.
Ale každé zboží si najde kupce, a když jsou lidi ochotný za to platit ty nesmyslné peníze, tak proč ne. Pan podnikatel to uchopil za správný konec, vydělává mu to zřejmě dobře :potlesk:

Vzhledem k množství reklamy a hlavně oslavným článkům, které ti nikdo sám od sebe nenapíše, když si je nezaplatíš, to právě na mě nepůsobí jako brutálně úspěšný bussiness. Ostatně když se koukneš na hospodářské výsledky na justici, tak na to, že z toho živí osm zaměstnanců (podle obchodního rejstříku) a provoz firmy, to není zas taková hitparáda.

https://or.justice.cz/…is-sl-detail?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová