Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manzel nema ani email. Comp ho vubec nebere a jde na nej jenom, kdyz chce neco do auta a nebo na motorku
Příspěvek upraven 15.08.13 v 21:28
@pepřenka píše:
Hi, hi![]()
Baby to si děláte prdel, že zakazujete chlapům internet
![]()
To mají s váma větší teror než od rodičů
Jasně, že si děláme pr.el, snad to někdo nebere vážně?
![]()
@K-Black píše:
Můj muž má přístup k internetu, jen když se opravdu snaží, a ještě pod dozorem. Všude je to samá rozvracečka spokojených vztahů
tak tak, hlavně na emiminu by mu ukázali, co ještě netuší…
Jinak jsem moc ráda, že se nám vrátila stará dobrá KB i s dortíkem… ta růžová ti děsně sekne… už ti to někdy někdo řekl? ![]()
@Cuarentena píše:
A vůbec, je to kvalitní diskuze.
A chlapy zásadně s tvrdým, tak to má být.
Tvrdí, že už nemá, ale von mi to tak bude cpát
.podle mě je to nekontrolovatelný. jsem přesvědčená, že když někdo chce dělat neplechu tak si tonák zařídí. neštourám v tom. ![]()
@napresdrzku píše:
Můj muž má profil na emiminu a má mě v přátelích a pravidelně ho sleduju a on mě, nepřijde mi na tom nic divného. I si povídáme co kde kdo napsal a ptáme se, jestli četl diskuzi toho druhého, kdyby mu náhodou unikla.
ty jsi gay?
![]()
@Seizdra píše:šikovná holka, dobře sis to zařídila…
U nás taky tak. Můj má dovolenej internetbanking, aby mi mohl přeposlat prašule na nákupy
@Seizdra Bože holka…!!! Začni používat ty liftingový krémy…už se na to nedá koukat… ![]()
@napresdrzku píše:
Technet na idnesu? Ten jsem kdysi spoluzakladal a byl par let šéfredaktorTeď už je to tedy trochu o něčem jinýmale byly to hrhezky časy.
Jo, to je jedna z mála rubrik, co se tam dá číst.
Ma, online je defacto nonstop (pokud nespi), nekdy me to sejri, ale jelikoz takto taky vydelava penize, tak nedrzkuju, nakonec on taky nedrzkuje, ze jsem po vecerech na emiminu ![]()
Jen mě to zajímalo
jsem anonymní kvůli rejpalkám ![]()
Děkuji za Vaše názory.
Můj chlap je tam jak zabouchnu dveře, pouze na fb. Mrkne se a pak kouká průběžně celý den, proto se ptám, jestli by vám to vadilo..
@Jitka1976 píše:
@Seizdra Bože holka…!!! Začni používat ty liftingový krémy…už se na to nedá koukat…
No, já jí to nechtěla tak přímo vpálit, ale krémy jsou prý na houby, chce to zlepšit životosprávu…