Malá prsa a muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
14.1.20 11:05

Ma velikost byla vzdy 70 B ci 65 C coz jsou pomerne mala prsa a nikdy jsem s tim nemela problem. Naopak nepritahovala jsem primitivni muze ktery vidi nejdriv kozy a pak az vsechno ostatni.

• Citovat
  • Upravit
1456
14.1.20 11:10

Nejlepší jsou totiž nahá prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
14.1.20 11:15

Moc chlapů urvaných z obr koz fakt není. To už jsou lepší skoro nulky..
Navíc věkem a dětma ty velké dostanou slušně zabrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
14.1.20 11:17

Mě se líbí velká, jakože hodně velká. A takové i mám doma, ale je to hodně nepraktické. Nikdy nekoupíme spodní prádlo ve výprodeji, koupit hezkou podprsenku nebo plavky aby dobře vypadaly, to je darda v řádu tisíců. Ale zase když se žena zapomene namalovat nebo učesat je to fuk, žádný chlap se neobtěžuje koukat výše než je krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
14.1.20 11:31
@Anonymní píše:
Moje žena má malá prsa a hezký zadek, takže na ulici samozřejmě čumím na ty s velkýma prsama. :D Ono je to totiž hlavně o té různorodosti. Kdyby měly všechny ženský stejný prsa, tak mě za chvilku přestanou prsa vzrušovat. Chlapa vždycky vzruší to neokoukané. :jazyk:

Takže tě vzrušují všechna prsa, kromě těch, co patří tvojí partnerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 11:38
@Tomkins píše:
Takže tě vzrušují všechna prsa, kromě těch, co patří tvojí partnerce.

Zní to hnusně, ale ano, ty doma už mám za těch 18 let poněkud okoukané.

• Citovat
  • Upravit
1934
14.1.20 11:40
@ludmilaadamkova píše:
Ma velikost byla vzdy 70 B ci 65 C coz jsou pomerne mala prsa a nikdy jsem s tim nemela problem. Naopak nepritahovala jsem primitivni muze ktery vidi nejdriv kozy a pak az vsechno ostatni.

65C jsou naopak poměrně velká prsa na drobné holce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 12:02

Já jsem žena se středními (možná lehce většími) prsy, zatím se mi zdají hezké, nicméně je mi 26 a v poslední době trochu závidím ženám s malými ňadry, na které působí čas méně destruktivně. Trochu se bojím co s mými udělá čas a druhé dítě.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
14.1.20 12:03

@Tomkins nechci se přít ono jde o úhel pohledu. Moje podprsenky dob před těhotenstvím byly této velikosti podle značky a jejich číslování jak jsem uvedla a fakt jsem nikdy mega prsa neměla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
91
14.1.20 13:12

Radši malá a pevná, než velká a měkká prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.1.20 13:15
@ludmilaadamkova píše:

Zajímavý názor. Nicméně z podobných tvrzení je vidět jak většina ženských myslí a pak to taky tak vypadá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.1.20 13:19

@Fanta123 Jak by to tedy mělo být správně? Měla jsem jít na plastiku abych zjistila zda bych přitahovala stejný typ mužů? Zkuste mi to vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit
122391
14.1.20 18:39
@ludmilaadamkova píše:

Ty jsi celá krásná. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 18:47

Lepší malé, než velké. Já mám tu druhou variantu a fakt se za ně stydím, ale velká prsa prostě neschovám, že. Zvlášť teď po porodu, kdy se ještě zvětšila a kojením teda nekrásní. Mít malá prsa, dám si push upku, ale velká moc opticky zmenšit nejdou. Ale být muž, tak nevím. Kamarádka měla vždy hodně malá prsa a její přítel jí tvrdil, jak je má rád, jak jsou malá stejně nejhezčí apod. Pak přibrala a zvětšila se jí prsa, no..měla bys vidět jeho nadšení. Takže si myslím, že je to ve finále stejně pouze chlácholení ze strany chlapa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.20 19:38
@ludmilaadamkova píše:

Jsi nádherná. To jsou jedničky nebo dvojky? Me se líbí menší. Pavel. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí