Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc chlapů urvaných z obr koz fakt není. To už jsou lepší skoro nulky..
Navíc věkem a dětma ty velké dostanou slušně zabrat..
Mě se líbí velká, jakože hodně velká. A takové i mám doma, ale je to hodně nepraktické. Nikdy nekoupíme spodní prádlo ve výprodeji, koupit hezkou podprsenku nebo plavky aby dobře vypadaly, to je darda v řádu tisíců. Ale zase když se žena zapomene namalovat nebo učesat je to fuk, žádný chlap se neobtěžuje koukat výše než je krk.
@Anonymní píše:
Moje žena má malá prsa a hezký zadek, takže na ulici samozřejmě čumím na ty s velkýma prsama.Ono je to totiž hlavně o té různorodosti. Kdyby měly všechny ženský stejný prsa, tak mě za chvilku přestanou prsa vzrušovat. Chlapa vždycky vzruší to neokoukané.
Takže tě vzrušují všechna prsa, kromě těch, co patří tvojí partnerce.
@Tomkins píše:
Takže tě vzrušují všechna prsa, kromě těch, co patří tvojí partnerce.
Zní to hnusně, ale ano, ty doma už mám za těch 18 let poněkud okoukané.
@ludmilaadamkova píše:
Ma velikost byla vzdy 70 B ci 65 C coz jsou pomerne mala prsa a nikdy jsem s tim nemela problem. Naopak nepritahovala jsem primitivni muze ktery vidi nejdriv kozy a pak az vsechno ostatni.
65C jsou naopak poměrně velká prsa na drobné holce.
Já jsem žena se středními (možná lehce většími) prsy, zatím se mi zdají hezké, nicméně je mi 26 a v poslední době trochu závidím ženám s malými ňadry, na které působí čas méně destruktivně. Trochu se bojím co s mými udělá čas a druhé dítě.
@Tomkins nechci se přít ono jde o úhel pohledu. Moje podprsenky dob před těhotenstvím byly této velikosti podle značky a jejich číslování jak jsem uvedla a fakt jsem nikdy mega prsa neměla. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Ma velikost byla vzdy 70 B ci 65 C coz jsou pomerne mala prsa a nikdy jsem s tim nemela problem. Naopak nepritahovala jsem primitivni muze ktery vidi nejdriv kozy a pak az vsechno ostatni.
Zajímavý názor. Nicméně z podobných tvrzení je vidět jak většina ženských myslí a pak to taky tak vypadá. ![]()
@Fanta123 Jak by to tedy mělo být správně? Měla jsem jít na plastiku abych zjistila zda bych přitahovala stejný typ mužů? Zkuste mi to vysvětlit.
@ludmilaadamkova píše:
Ty jsi celá krásná. ![]()
Lepší malé, než velké. Já mám tu druhou variantu a fakt se za ně stydím, ale velká prsa prostě neschovám, že. Zvlášť teď po porodu, kdy se ještě zvětšila a kojením teda nekrásní. Mít malá prsa, dám si push upku, ale velká moc opticky zmenšit nejdou. Ale být muž, tak nevím. Kamarádka měla vždy hodně malá prsa a její přítel jí tvrdil, jak je má rád, jak jsou malá stejně nejhezčí apod. Pak přibrala a zvětšila se jí prsa, no..měla bys vidět jeho nadšení. Takže si myslím, že je to ve finále stejně pouze chlácholení ze strany chlapa.
@ludmilaadamkova píše:
Jsi nádherná. To jsou jedničky nebo dvojky? Me se líbí menší. Pavel. ![]()