Malá prsa a muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.1.20 19:56

Žena s menšíma je dlouhou dobu dívkou. Z mé zkušenosti jsou takové ženy dole úzké a to je super! Mám to rád. Pavel.

• Citovat
  • Upravit
177
14.1.20 21:04

Každý zboží má svýho kupce. Mě se nelíbí velký (od trojek vejš), kamarád zase čím větší tím lepší - nad čím on slintá já mám chuť se schovat a naopak. Klid. Myslím, že ty věci kolem prsou jsou spíš o tom, že to vadí té dotyčné nositelce, než aby to byl důvod proč by s ní chlap nebyl. Pokud je to nepřekonatelnej problém, dělá to ženě deprese a díky tomu nemůže navázat vztah, protože se za svoje tělo stydí, tak pomůže buď psycholog nebo plastika, ale pak jí zase někdo může říct že se mu umělý nelíbí a radši by ty původní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
14.1.20 21:37
@Anonymní píše:
Jsem majitelkou plochého hrudníku. Zažila jsem pár chlapů, kterým se moje prsa nelíbila a nechali mě skrze nedostatečnou přitažlivost.

Nenaděláš s tím nic. To je prostě příroda a té se nedá vzdorovat. Proto mně ženy s malýma prsama absolutně nepřitahují, ale ani trošku. Připadal bych si jako bych lezl do postele se štíhlým chlapem. Brrrrrrrrr jen to ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.1.20 13:10

Zkrátka při sexu musí lítat prsa vzduchem. Jinak to není ono :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
15.1.20 14:08
@Anonymní píše: Žena s menšíma je dlouhou dobu dívkou. Z mé zkušenosti jsou takové ženy dole úzké a to je super! Mám to rád. Pavel.

Co z toho vyplývá??? :think: :think: :think:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.20 20:27
@Fanta123 píše:
Zkrátka při sexu musí lítat prsa vzduchem. Jinak to není ono :mrgreen: :oops:

To mě opravdu rozesmálo :lol:, tak aby si nevybila zuby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.20 18:22

Prsa jsou pro mimina:-D
I když jsem si dávala před dítětem zvětšit, ale mám teď tak ty dvojky, akorát „do ruky“. Dávala jsem si je zvětšit kvůli sobě. Jsem štíhlá, ale mám kulatý zadek a boky, tak jsem vypadala předtím nesouměrně.
A ani jeden kluk mi neřekl před zvětšením, že bych je měla malý, jenom ženský :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.20 17:15
@Hecate píše:
Co z toho vyplývá??? :think: :think: :think::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mám ho 15/4. Čím užší je dole žena - tím lepší. ;) :lol:
Pavel. :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.20 17:22
@Anonymní píše:
Prsa jsou pro mimina:-D
I když jsem si dávala před dítětem zvětšit, ale mám teď tak ty dvojky, akorát „do ruky“. Dávala jsem si je zvětšit kvůli sobě. Jsem štíhlá, ale mám kulatý zadek a boky, tak jsem vypadala předtím nesouměrně.
A ani jeden kluk mi neřekl před zvětšením, že bych je měla malý, jenom ženský :D
:potlesk: :palec: Pavel.

Češka Kokešová vyhrála Miss Global v Mexiku:

https://www.idnes.cz/…amodelky_sub

Česká brunetka ovládla mezinárodní soutěž krásy v Mexiku

https://www.novinky.cz/…iku-40310408?…

https://www.instagram.com/kokinecka/

Mě se líbí drobné ženy a malá prsa, jako např. tady:

• Citovat
  • Upravit
110
19.1.20 19:14

Přijde mi, že z toho moc děláte. Mně se vždycky líbíly takový prsa, jaký v té době měla moje parnerka. Se ženou se mi líbily i změny provázející těhotenství.

Mějte se rády a neblbněte! :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.1.20 20:05

Já mám malá prsa s nic moc tvarem, navíc nesoumerna. K tomu větší zadek. O zájem chlapů jsem nikdy nouzi neměla :mrgreen:. Můj současný je na vzhled hodně náročný… U něj vím, že měl i opravdu překrásné přítelkyně a u mě ta prsa za nedostatek trochu bere. Ale vzájemná přitažlivost není úplně o tvarech a velikostech… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.1.20 05:33
@mrav píše:
Vždyť to máš jedno, jestli máš kozy malé, nebo velké. Důležité je, jaká jsi uvnitř. :mavam:

Přesně!!! Úzká nebo vytahaná. Naprostý souhlas! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria