Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Každý zboží má svýho kupce. Mě se nelíbí velký (od trojek vejš), kamarád zase čím větší tím lepší - nad čím on slintá já mám chuť se schovat a naopak. Klid. Myslím, že ty věci kolem prsou jsou spíš o tom, že to vadí té dotyčné nositelce, než aby to byl důvod proč by s ní chlap nebyl. Pokud je to nepřekonatelnej problém, dělá to ženě deprese a díky tomu nemůže navázat vztah, protože se za svoje tělo stydí, tak pomůže buď psycholog nebo plastika, ale pak jí zase někdo může říct že se mu umělý nelíbí a radši by ty původní.
@Anonymní píše:
Jsem majitelkou plochého hrudníku. Zažila jsem pár chlapů, kterým se moje prsa nelíbila a nechali mě skrze nedostatečnou přitažlivost.
Nenaděláš s tím nic. To je prostě příroda a té se nedá vzdorovat. Proto mně ženy s malýma prsama absolutně nepřitahují, ale ani trošku. Připadal bych si jako bych lezl do postele se štíhlým chlapem. Brrrrrrrrr jen to ne. ![]()
Zkrátka při sexu musí lítat prsa vzduchem. Jinak to není ono
![]()
@Anonymní píše: Žena s menšíma je dlouhou dobu dívkou. Z mé zkušenosti jsou takové ženy dole úzké a to je super! Mám to rád. Pavel.
Co z toho vyplývá???
![]()
@Fanta123 píše:
Zkrátka při sexu musí lítat prsa vzduchem. Jinak to není ono![]()
To mě opravdu rozesmálo
, tak aby si nevybila zuby.
Prsa jsou pro mimina:-D
I když jsem si dávala před dítětem zvětšit, ale mám teď tak ty dvojky, akorát „do ruky“. Dávala jsem si je zvětšit kvůli sobě. Jsem štíhlá, ale mám kulatý zadek a boky, tak jsem vypadala předtím nesouměrně.
A ani jeden kluk mi neřekl před zvětšením, že bych je měla malý, jenom ženský ![]()
@Hecate píše:
Co z toho vyplývá???![]()
![]()
![]()
![]()
Mám ho 15/4. Čím užší je dole žena - tím lepší.
![]()
Pavel. ![]()
@Anonymní píše:
Prsa jsou pro mimina:-D
I když jsem si dávala před dítětem zvětšit, ale mám teď tak ty dvojky, akorát „do ruky“. Dávala jsem si je zvětšit kvůli sobě. Jsem štíhlá, ale mám kulatý zadek a boky, tak jsem vypadala předtím nesouměrně.
A ani jeden kluk mi neřekl před zvětšením, že bych je měla malý, jenom ženský
Češka Kokešová vyhrála Miss Global v Mexiku:
https://www.idnes.cz/…amodelky_sub
Česká brunetka ovládla mezinárodní soutěž krásy v Mexiku
https://www.novinky.cz/…iku-40310408?…
https://www.instagram.com/kokinecka/
Mě se líbí drobné ženy a malá prsa, jako např. tady:
Přijde mi, že z toho moc děláte. Mně se vždycky líbíly takový prsa, jaký v té době měla moje parnerka. Se ženou se mi líbily i změny provázející těhotenství.
Mějte se rády a neblbněte!
![]()
Já mám malá prsa s nic moc tvarem, navíc nesoumerna. K tomu větší zadek. O zájem chlapů jsem nikdy nouzi neměla
. Můj současný je na vzhled hodně náročný… U něj vím, že měl i opravdu překrásné přítelkyně a u mě ta prsa za nedostatek trochu bere. Ale vzájemná přitažlivost není úplně o tvarech a velikostech… ![]()
@mrav píše:
Vždyť to máš jedno, jestli máš kozy malé, nebo velké. Důležité je, jaká jsi uvnitř.
Přesně!!! Úzká nebo vytahaná. Naprostý souhlas!
![]()
Žena s menšíma je dlouhou dobu dívkou. Z mé zkušenosti jsou takové ženy dole úzké a to je super! Mám to rád. Pavel.