Možné těhotenství?

39
8.2.15 10:50

Male tehotenstvi

Zdravim pisu naprosto zamtena a zoufala a budu vdecna za jakoukoliv odpoved ;) posledni ms 29.12. ( coz je u mee normalni po vysazeni HA, s pritel prerusovana souloz). Jako kazdy mesic jsem si udelala test ten byl negativni. Tyden na to bolest v pravem podbrisku ne jako pri menstruaci spise jako by mne tam neco melo prasknout. Po peti dnech bolesti jsem sla na gyndu. Vsechny testy z krve i moci negativni.Bylo mi receno, ze mam tekutinu v deloze jakoby se to tam chystalo na miminko. Dala mi vyvolavacku a mam pockat sedm dni pokud to nedostanu mam zase prijit a nazvala to malym tehotenstvim, pry se nekdy miminko schovava.Je to mozne?? Napiste at mate jakoukoliv zkusenost nebo nazor prosiim prosiim :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15421
8.2.15 10:56

Nebyla to spíš prasklá cysta, k tomu by mi spíš pasovala ta tekutina než k těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.15 10:58

Ne pry tam bylo vse v poradku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
8.2.15 11:11

Nechci strasit jestli máš HCg negativní tak možná trhu nejsi nebo se jedná o zamlkle tehotenstvi preju ať se to brzo dozvis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.2.15 11:14

@stáťáva ne možná, ale určitě, pokud není hcg, není těhotenství. Ale mohla být ovulace později a hcg se ještě objeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
8.2.15 11:14

@Fialka 24 Takže HA už nebereš? Nemohla to být ovulace? Bolest na jedné straně+tekutina by tomu odpovídala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.15 11:23

Nevim jestli muzu mit dalsi ovůace ta je snad po menstruaci a kdyz jsem ji jeste nemela? A doktorka mi rekla, zenu idǐ za sedm dni, ale ze nektere deti se proste schivaji treba moje znama mela pozitivni tehotensky test az pozdeji a v krvi mela hcg jeste pozdeji. Jako slysela jsem o techto pripadech a prave jsem cekala spise jestli nema nekdo s timto zkusenosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
8.2.15 11:25

@Fialka 24 No trošku jsem se ztratila v datech…psala jsi 29.12. poslední MS, týden na to bolest, to mohla být ovulace. Nevím kdy jsi byla u Dr., kdy sis dělala test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.2.15 11:28

@Fialka 24 jenže i když se schovávají, tak produkují hcg…pokud jsou všechny testy včetně krve negativní, tak bych tomu moc nevěřila. Podle popisu by mi to taky sedělo na prasklou cystu - bolest, volná tekutina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.15 11:44

Ta bolest mi zacala au zed pred tydnem od vynechani adi po tydnu me to zacalo bolet a pak doktor, a ta cysta vazne nevim, ale divala se mi tam na ultrazvuku opravdu dlouho vse mi kontrolovala :(. A je mi 19 skoro dvacet jeste za sebou nemam nic tak snad takove problemy bych nemela mit a ircite by si toho vsimla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.2.15 11:45

@Fialka 24 tak cysta je běžná, to není nutně kdovíjaký problém..a pokud praskla, tak už na utz bude vidět právě jen ta tekutina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.15 11:47

A jak by na zoteda mojli prijit kdyby to bylo ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
8.2.15 11:49
@alenka84 píše:
@Fialka 24 tak cysta je běžná, to není nutně kdovíjaký problém..a pokud praskla, tak už na utz bude vidět právě jen ta tekutina

Mě by to podle popisu @Fialka 24 taky přišlo jako prasklá cysta. A upřímně jsem ještě nikdy neslyšela od doktora usuzovat podle tekutiny v děloze, že se to tam chystá na miminko. Zvlášť, když jsou všechny laboratorní výsledky negativní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.15 11:52

A co by jste teda delali mam zajit zase na gyndu nebo udelat test? Nebo zkusit jinyho doktora? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
8.2.15 11:54

@Fialka 24 Počkej těch 7 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie