Málo grilované maso a těhotenství

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Veronika Kai
Kecalka 114 příspěvků 07.05.18 21:18
Málo grilovane maso

Ahoj holky jsen ve 31 tt a dneska sme grilovaci Dančí a Kance a vsimla sem si až pozdě, že z toho ještě vytéká šťáva růžová ????. Mám se obavat nebo být v klidu, když ro bylo tepelně opravpvane?

Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
P4ja
Echt Kelišová 8594 příspěvků 07.05.18 21:22

Tak pokud jste to normálně koupili v obchodě, tak je testované. Pokud někde ulovili, tak bych to málo propečené nejedla.

Veronika Kai
Kecalka 114 příspěvků 07.05.18 21:24

@P4ja No tchán je myslivec a posílají vždycky maso na rozbory než ho jí, tak by asi mělo být v pořádku

ka2ka
Extra třída :D 14571 příspěvků 07.05.18 21:24

Navíc divočinu bych fakt negrilovala, i když je testovaný tak to chce dobře tepelně opracovat

P4ja
Echt Kelišová 8594 příspěvků 07.05.18 21:25
@Veronika Kai píše:
@P4ja No tchán je myslivec a posílají vždycky maso na rozbory než ho jí, tak by asi mělo být v pořádku

To asi ano, ale divočina je vždycky potřeba dobře udělat.

Veronika Kai
Kecalka 114 příspěvků 07.05.18 21:35

Myslíte že všechno neumre když to předtím bylo ještě i zmrazené? Já teda nevím co teď dělat :,(

Apaji
Kelišová 5474 příspěvků 07.05.18 21:41

Vzala bych si živočišné uhlí - natáhne případné toxiny, a neublíží. Kdybys nebyla těhotná, tak chilli (klasické, nebo papričku) a štamprli :D

Samozřejmě hlídat, zažívací problémy. Ale já myslím, že to bude dobré - určitě to nebylo syrové, toho by sis zajisté všimla. Růžová šťáva mohla být od neodpočinutého masa, nepanikař :kytka:

ka2ka
Extra třída :D 14571 příspěvků 07.05.18 21:52
@Veronika Kai píše:
Myslíte že všechno neumre když to předtím bylo ještě i zmrazené? Já teda nevím co teď dělat :,(

to je jedno že to bylo zmrzlé, ale divočina se prostě negriluje to je málo tepelně upravené i řízky se musí hodně propéct

Ivul87
Ukecaná baba ;) 1090 příspěvků 07.05.18 22:04

Já bych se neděsila, jestli byl už divočák vyšetřený na svalovce, tak se není čeho bát. Na zvěřině jsem, dá se říct, vyrostla, na všech možných i nemožných úpravách :mrgreen:

Veronika Kai
Kecalka 114 příspěvků 07.05.18 22:05

Tak sme asi divna rodina, protože grilujeme divocinu úplně normálně a dělají to snad všichni z. naši rodiny co jsou myslivci

Ivul87
Ukecaná baba ;) 1090 příspěvků 07.05.18 22:07

@Veronika Kai My taky. Ale pro nás je to běžné maso. Možná, kdo ma spíš výjimečně, tak má obavu, když ho tolik nezná.

Lekninka91
Extra třída :D 10562 příspěvků 07.05.18 22:12

No teď už to asi nemá moc smysl řešit :nevim:

ančapepča
Ukecaná baba ;) 1051 příspěvků 07.05.18 22:13

Jestli bylo na odpočinku v mrazáku tak se nic neděje. Divočina je nejlepší masíčko

Kelsey
Hvězda diskuse 45566 příspěvků 07.05.18 22:59
@ka2ka píše:
Navíc divočinu bych fakt negrilovala, i když je testovaný tak to chce dobře tepelně opracovat

Ja klidne, ale udelala bych je, jako hamburgery domaci, takze pomlet a rychleji se propece.

Hancue
Ukecaná baba ;) 1272 příspěvků 08.05.18 05:35

@Veronika Kai Ahojky, my jíme divocinu často a milujeme i krvavý steaky. Není na tom nic špatného pokud víš, ze to bylo testované. Nic ti nehrozí. Jsem v 39tt a ziju celou dobu a můj doktor to schvaluje :P

Stránka:  1 2 Další »
Váš příspěvek
Reklama